Kasımda hamilelik haberi almak başkadır...

Bence yinede yaptir aklin rahat olur bence.. birde fazla dusunmemeye calis.. gercekden cok.etkiliyor

Kızlar birşey soracağım yumurtlama dönemimde başlayan göğüs şişliği ve sertliği adet donemime kadar devam ediyor benim her zaman bu normal mi ?

Kızlar birşey soracağım yumurtlama dönemimde başlayan göğüs şişliği ve sertliği adet donemime kadar devam ediyor benim her zaman bu normal mi ?

Kac aydir boyle bu durum ? duşugun yada kimyasal gebeligin oldu mu? agrinin boyutu sütyenin bile rahatsiz ettiği kadar mi?

Kac aydir boyle bu durum ? duşugun yada kimyasal gebeligin oldu mu? agrinin boyutu sütyenin bile rahatsiz ettiği kadar mi?

Yani uzun zamandir böyle. Herhangi bir gebelik durumum olmadı. O derece bir agri degil dokununca sertlik ve sislik hani ilk yumurtlama dönemimde nasilsa adete kadar oyle gidiyor o sebepten anlayamiyorum bazi belirtileri.

Kizlae bsey sorucam 19.gun ovulasyon testi acik ama ikinci cizgi var yumurtlama donemim btti ama bu seklde gebeligi olan varmi

psikokalp ...................7 Kasım
I isaretkiz ....................7 Kasım
Krizantem cicegi .............7 Kasım
zyekici ......................7 Kasım
Runkli ...................8 Kasım
M Mavisareg ....................8 Kasım
deepandfury ..................8 Kasım
@Poncito......................8 Kasım
@Hakanbetul...................9 Kasım
TamBirAzize ..................9 Kasım
E etoezgi ......................9 Kasım

Var mı ses seda?
Kızlar bebiş haberi kaçırırsam beni dürtün olur mu? Güncel tutayım listeyi.

Benn benn hcg dün itibariyle 347 :)) bat yarın :) darısı başınıza kızlar. Allah en kısa zamanda hepinize nasip etsin

7 gün önce hcg 0.100 idi bugün bat günüm henüz olmadım bakalım bekliyorum inşallah yükselme olur :)

Beni de ekleyin bat 21 kasım :) ovulasyon testi ile deniyorum bu ay fakat biraz geç kaldım teste başlamak için ama Allah büyüktür. Allah isteyen herkese nasip etsin

Bnn de bat 17 kasim hafif kasik agrim var gosgusler falan sis ama vucudumun beni yanittini dusunuyrm cok degerlendremedik 14 gun u bitek degerlendrebildik cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…