- 26 Aralık 2015
- 576
- 361
- 103
- 38
- Konu Sahibi caninfistigi
-
HAyırlısı olsun canım üzme kendini, bol bol çalışın ve dua edin Aralık ayı sizin olsun inşallahslm kizlar benimde kadim ayi icin umudum bitti geldi benim kirmizilar ..hakimizda hayirlisi olsun ..umutlar aralik icin insallah..
Ovulasyon testine bakarak yorum yapma bence canım gebelik testi kullan :) bazen yanıltıyor İnan kicanlar az önce ovulasyon testi yaptım ve negatif bu durumda hamiş degilmiyim kesin
12 kasım bat cnm iki çizgi bile cıkmadı net tek çizgi olunca bu aydamı bitti dedimOvulasyon testine bakarak yorum yapma bence canım gebelik testi kullan :) bazen yanıltıyor İnan ki
hoşgeldin canım :) tabiiki gel hatta bize dua et bol bol annelerin duası tutarmışHamişleride alıyo musunuz aranızaaa ?
ben doktorlar tedavi etmiyor die biliyorum. doğal yollardan olmasını bekliyorlar. biz 6 aylık evliyiz aydır çocuk istiyoruz. bu ay da olmazsa aralıkta ovu testiyle deniycem onda da olmazsa gidicem doktora. bakmazsa derim 7 aydır olmuyor diye. belki de çok basit bir takiple olacak neden vakit kaybedeyim ki6 aya kadar hastaneye gitmek iyi degilmis hormonlar degisiyrms o zmna kadar dogrumu sizce ama ben gittim
canım sen kan testi yaptırmışmıydınHerkese günaydınnn bugün adet olmayışımın ve idrar testlerinde hep negatif çıkışımın 14. günü.
hayır daha yaptırmadım ama 4 tane idrar testi yaptım hepsi negatif çıktı.Ben de artık hamile olmadığımı düşünüyorum.canım sen kan testi yaptırmışmıydın
GUNAYDIN... SON 1 GUN REGL HEYECANDAN ÖLECEMMM
Ayy teşekkür ederim tabiki allahım en kosa zamanda hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin canımhoşgeldin canım :) tabiiki gel hatta bize dua et bol bol annelerin duası tutarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?