Kasımda hamilelik haberi almak başkadır...

kızlar listelerde son durum ne? güncellesek ya başlık mesajını..bir sürü bat tarihi geçen var listede, nedir onların durumları ki?

Canım bana baldan_madam benide aralarına alabileceklerini söylemişti ayrıca ne alaka sonucta burda şistede ekimde olanlarıda gördüm hamileleride eklemişler

Canım ben seni neden eklemeyeyim eklerim tabi de sen zaten çoktan haberini almışsın. 22-25 ekimi falan ekledim ki daha öğrenmemişlerdi. Burdaki muhabbet tamamen öğrenmenin heyecanı, yapılan testler falan. Senin daha çok 2017 x ayı anneleri topiğinde heyecanlanman gerekir sanki. Hem aramıza almak diye bir şey yok. Herkes gelip yorum yapar konuya. Listede olmanın özel bir anlamı yok ki. Yani özel bir anlamı var o da Kasımda hamilelik haberi alacaklar listesi.

hayır daha yaptırmadım ama 4 tane idrar testi yaptım hepsi negatif çıktı.Ben de artık hamile olmadığımı düşünüyorum.
canım bence sen bir doktora görün kan testi yapar ultrasonda bakar belki kist oluşmuştur kist adeti engelliyor çünkü

Kızlar kusura bakmayın ben konuşmak muhabbet etmek anlamında dedim. Sonuçta kimseye kapalı bir konu değil. Listeye eklemek olarak düşünmedim. Muhabbet sonuçta bize de moral olurdu bize de diye düşündüm.

canım bence sen bir doktora görün kan testi yapar ultrasonda bakar belki kist oluşmuştur kist adeti engelliyor çünkü
Canım en son geçen ayın 19 unda gittim çok fazla akıntım oluyor diye kistin yok dedi bana allaha şükür.

Dün yazmistim basliga early olan testide yaptim ardindan normal test yaptim ikiside negatif bu ay yok anlasilan onumuzdeki maclara bakacagiz gelen giden yok kirmizilardan ama eli kulagindadir heralde..

Selam kızlar bir sorum olacak. Ben de bebiş isteyenlerdenim. Geçen hafta regl günümdü ve günümden iki gün önce kahverengi lekelenmem oldu. Adetimin başlangıcında zaten olur ve 2.veya 3.gün kırmızıya dönerdi. Bu defa öyle olmadı kırmızıya hiç dönmedi ve 4.gün falan bitti. Ben de bu ay da böyle olacak sanırım diye aldırış etmemiştim. İki gündür göğüslerimde sızılar var ondan şüphelendim ve sabah idrar testi yaptım. Anında iki çizgi çıkıverdi. Eğer hamile isem kahverengi lekelenme kötü bir durum mu, endişe ettim. Bulunduğum yerde kadın doğum doktoru yok. Mecburen haftasonuna kadar beklemem lazım. Bilen varsa lütfen cevaplasın

canım yerleşme kanaması da öyle oluyor ve karıştırılabiliyor. çift çizgi çıktığına göre yerleşme kanamasıdır o. endişelenecek birşey olduğunu sanmıyorum. istersen biraz araştır yerleşme kanaması olarak. belirtilerine uyuyorsa kafaya takacak birşey yok. HAmileliğinin tadını çıkar :) sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Allah

bence de kesin hamilesin, ayy hadi inşallah..kahverengi lekelenme hamilelerin büyük çoğunluğunun bahsettiği bir durum, hiç sıkma canını bence..hayırlı olsun şeker

Kizlarr bende araniza geldimm bat 22 kasim.. insallahh hepimiz hamis kalirizz:) ..size biraey soracaktimm dun aksam ve gece kasiklarim hafif hafif agridi hep, bende yumurtlama olacagini düşünerek degerlendirdik..sizce dogrumu dusunmusum kizlar

Tamam kızlar kusura bakmayın ...

Kızlar kusura bakmayın ben konuşmak muhabbet etmek anlamında dedim. Sonuçta kimseye kapalı bir konu değil. Listeye eklemek olarak düşünmedim. Muhabbet sonuçta bize de moral olurdu bize de diye düşündüm.

Kızlar ne olur ne kusuru? Yazı dilinde sürçü lisan ettiysem affola. Ben ekledim zaten. Konu çok tatlı bir konu. Hamilelik. Kusur falan olmaz.

Kizlar merhaba benimde 22 kasim bende bu ay umut ediyorum insallah hamis olurum..catlatma ignesi falan vurundum olmadi bu ay doktora gitmicem dedim ermis aktar varmis hep cevremde ozel macun cay hazirliyormus ondan aldik bu ay kullaniyoruz bakalim belki vesile olur ne duysak dener hale geldik..dun esim yaki duymus belime onu bile yapistirdim rabbim yuzumuzu guldursun insaallah..

Canım, çok teşekkür ederim. Çalışıyorum, o yüzden hemen cevap yazamadım. Eve gelirken başka marka bir test daha aldım ve yaptım. O da pozitif çıktı. Haftasonu kısmet olursa doktora gidecem, umarım her şey yolundadır. Dua et, Allahım isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…