- 20 Mart 2009
- 808
- 471
- 303
- 45
- Konu Sahibi caninfistigi
-
Canım banasen zaten hamilesin fatos55, burda kasımda hamilelik haberi bekleyenler var
Canım banabaldan_madam benide aralarına alabileceklerini söylemişti ayrıca ne alaka sonucta burda şistede ekimde olanlarıda gördüm hamileleride eklemişler
canım bence sen bir doktora görün kan testi yapar ultrasonda bakar belki kist oluşmuştur kist adeti engelliyor çünkühayır daha yaptırmadım ama 4 tane idrar testi yaptım hepsi negatif çıktı.Ben de artık hamile olmadığımı düşünüyorum.
Canım en son geçen ayın 19 unda gittim çok fazla akıntım oluyor diye kistin yok dedi bana allaha şükür.canım bence sen bir doktora görün kan testi yapar ultrasonda bakar belki kist oluşmuştur kist adeti engelliyor çünkü
canım yerleşme kanaması da öyle oluyor ve karıştırılabiliyor. çift çizgi çıktığına göre yerleşme kanamasıdır o. endişelenecek birşey olduğunu sanmıyorum. istersen biraz araştır yerleşme kanaması olarak. belirtilerine uyuyorsa kafaya takacak birşey yok. HAmileliğinin tadını çıkar :) sağlıkla kavuşmayı nasip etsin AllahSelam kızlar bir sorum olacak. Ben de bebiş isteyenlerdenim. Geçen hafta regl günümdü ve günümden iki gün önce kahverengi lekelenmem oldu. Adetimin başlangıcında zaten olur ve 2.veya 3.gün kırmızıya dönerdi. Bu defa öyle olmadı kırmızıya hiç dönmedi ve 4.gün falan bitti. Ben de bu ay da böyle olacak sanırım diye aldırış etmemiştim. İki gündür göğüslerimde sızılar var ondan şüphelendim ve sabah idrar testi yaptım. Anında iki çizgi çıkıverdi. Eğer hamile isem kahverengi lekelenme kötü bir durum mu, endişe ettim. Bulunduğum yerde kadın doğum doktoru yok. Mecburen haftasonuna kadar beklemem lazım. Bilen varsa lütfen cevaplasın
Tamam kızlar kusura bakmayın ...
Kızlar kusura bakmayın ben konuşmak muhabbet etmek anlamında dedim. Sonuçta kimseye kapalı bir konu değil. Listeye eklemek olarak düşünmedim. Muhabbet sonuçta bize de moral olurdu bize de diye düşündüm.
Canım, çok teşekkür ederim. Çalışıyorum, o yüzden hemen cevap yazamadım. Eve gelirken başka marka bir test daha aldım ve yaptım. O da pozitif çıktı. Haftasonu kısmet olursa doktora gidecem, umarım her şey yolundadır. Dua et, Allahım isteyen herkese nasip etsincanım yerleşme kanaması da öyle oluyor ve karıştırılabiliyor. çift çizgi çıktığına göre yerleşme kanamasıdır o. endişelenecek birşey olduğunu sanmıyorum. istersen biraz araştır yerleşme kanaması olarak. belirtilerine uyuyorsa kafaya takacak birşey yok. HAmileliğinin tadını çıkar :) sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?