Kasımda hamilelik haberi almak başkadır...

sancılarım var adet olacakmışım gibi baş ağrım ve bel ağrım var son 4 günüm kaldı sonuca hayırlısı bakalım
Hayırlısı olsun bakalım canım inan hiçbir şeye bakarak karar verme ben biraz erken öğrencim gebeliğimi normalde bugun adet günüm inan dünden beri adet olacakmışım gibi ağrılarım var aynısı başka hiçbir hamilelik belirtisi yok hatta sabah şüphelendim tekrar test yaptım çizft çizgi biraz daha belirginleşmiş ama ben hep adet olacak gibiyim canım allah mutlu haberler almayı nasip etsin inşaşlah

Günaydın canım benim. Bu işler gerçekten zor değil mi Allah herkese gönklünden geçeni hayırlısıyla versin inşallah
hamile kalana adar uğraöak farklı bir stress hamileliği öğrendikten sonraki ayrı bir sürec helleki hamilelik ilerledikce daha da bir endişe kaplıyor insanı hersey yolundamı vs diye. ama cok güzel bir duygu allahan isteyen herkese yaşatsın inşallah

Kizlar merhaba, bu ay ilk denememizi yaptik normal ay dongumden farkli kasiklarimda batmalar agrilar oldu belkide korunmasiz birliktelikten oturu.. Normal adet belirtilerim var ates,hassasiyet,bel agrisi gibi dun bat'ti bugun test yaptim 3 saatlik idrarla negatif buna ragmen gebelik olabilir mi sizce tecrubesi, bilgisi olanlar ?

idrara hormon geç cıkabiliyor bazen bır kac gun daha bekle gecıkme devam ederse testi tekrar edersin yada erken gebelik testinden al yap. bazen acaba hamılemıyım düşüncesi de geciktiriyor adeti. kan testi de yapabılırsın o kesın sonucu verir

Aminnn benim de yarın kan tahlili var değer yükseldi mi bakılacak ? stres yaptım. Çok düşük ilk değerim çünkü. Sonra yükselmişse keseydi kalp atışıydı heyecan dolu geçecek günler :)

melekistiyorum canim sen bata kac gun kala ogrendin? Birde kendin mi yaptin yoksa kandan mi baktirdin?
Canım ben bu aşılama ile gebe kaldım. Doktorum bana.aşılama sınrası 14. 15.gün test ya derken ben 12.gün evde idrar yaptım idrarda çook silik bir çizgi görünce hemen acile gittim akşam kan verdim bir de yani doktorumun söylediği ve bat tarihimden 3 gün önce öğrenmiş oldum canım

Aminnn benim de yarın kan tahlili var değer yükseldi mi bakılacak ? stres yaptım. Çok düşük ilk değerim çünkü. Sonra yükselmişse keseydi kalp atışıydı heyecan dolu geçecek günler :)
evet ama kese ve kalp atısarı için beklemen lazım birazdaha 8 haftalıga yakın gozukur :)

Canım bazen olsa da idrarda hemen çıkmayabiliyor. Bence yarın sabah idrarınla testi tekrarla ya da kan tahlili ver bugun

canım bence hayal kırıklığına uğramak istemiyorsan biraz sabret bakalım zaman göstersin ne yapacağını. dediğin gibi biz de denemeye başladıktan sonra adet dönemim çok sıkıntılı geçti. üç aydır deniyoruz iki kere adet oldum ikisi de çok farklıydı normal adetimden. hem süre hem miktar hem de ağrı açısından. İnşallah bebişin gelmiştir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…