Kasımda hamilelik haberi almak başkadır...

Kızlar normalde bat 8kasım yani bugün. Ama doktorum 11kasıma kadar bekle adet olmazsan gel kan testi yapalım demişti
Şimdi eczaneden test aldım yapimmi sizce:)

Kızlar normalde bat 8kasım yani bugün. Ama doktorum 11kasıma kadar bekle adet olmazsan gel kan testi yapalım demişti
canım idrarda çıkmayabilir henüz. belki de hamilesin ama idrarda çıkmayacak boşuna moralin bozulur. ama tabii silik de olsa çıkma ihtimali var. çıkmazsa moralini bozmayacaksan yap bence :) çünkü bebiş varsa onu da boş yere üzersin

Erken gebelik testide yaparim olmadi kan icin biraz bekleyeyim cunku normaldede adet tarihi oynayabiliyor 1,2 gun hayirlisi artik.. Tesekkur ederim :)
Canım bazen olsa da idrarda hemen çıkmayabiliyor. Bence yarın sabah idrarınla testi tekrarla ya da kan tahlili ver bugun
erken gebelik testi tavsiyesinide bir deneyeyim tesekkur ederim :)
ah zaman o zaman ister istemez merak ediyor insan birde boyle farkliliklar yasadikca forumu takip ettikce dahada meraklaniyor insan acaba diyor.. Allah hayirlisiyla saglikla versin tum isteyenlere.. Tesekkur ederim :)

ah zaman o zaman ister istemez merak ediyor insan birde boyle farkliliklar yasadikca forumu takip ettikce dahada meraklaniyor insan acaba diyor.. Allah hayirlisiyla saglikla versin tum isteyenlere.. Tesekkur ederim :)

haklısın beklemek çok zor :) ama ben geçen ay çok umutlanmıştım olmayınca büyük hayal kırıklığı yaşadım. İnşallah sen çift çizgiyi görürsün :) haber ver bizlere de

Bence birikmiş idrarla dene canım ama çıkmazsa da adet olana kadar ümidini kaybetmek yok silik de olsa çzgi varsa pozitiftir. Ama çizgi çıkmasa da sonradan pozitife dönebilir )

inşaAllah canım içime su serpttin , çok sevindim senin adına hayırlı olsun Rabbim sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin içini rahat tut endişe etme çift çizgi çıkmış tadını çıkar hamileliğinin güzel düşün güzel şeyler olsun canım.

Malesef adet oldumm bu seferde olmadi bundan sonrada olamaz 1 sene zaten esim yok alalhm sabrimi versin ne kadar zor

Canim üzülme dua et bol bol Allah'in isimlerinden oku vardir elbet nasibimizde belirlenen bir zaman. Allah büyük hepimiz için hayırlısı olsun.

Tamam kızlar haklisiniz beklicem yapmicam testi:)

canımm benım adete 2 gun kaldı dun 3 du merak ettım aldım test ama çıkmadı yanı böyle ıcıne iyice girersen belkı gorunurdu yanı 2. cızgı ama ben uzulmedım sonucta 2 gun daha var... sende etkılenmezsen yap 3,5 tl lık bırsey nasılsa ama o 2 dk gecmek bılmıyo :)

Malesef adet oldumm bu seferde olmadi bundan sonrada olamaz 1 sene zaten esim yok alalhm sabrimi versin ne kadar zor

üzülme Allahım vaktı zamanını bılır hayırlısını dıle canım benım dua et moralını yuksek tutman lazım kı olsun.. vardır rabbımın bır bıldıgı...bak 1 sene esın yokmuş kalsaydın daha zor olcaktı belkı yanlız başına... kotu seyler dusunme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…