- Konu Sahibi caninfistigi
-
bence bşr dene ama pozitif cıkmazsa panık olma idrara bazen gec cıkabiliyor hormon.Kızlar normalde bat 8kasım yani bugün. Ama doktorum 11kasıma kadar bekle adet olmazsan gel kan testi yapalım demişti
Şimdi eczaneden test aldım yapimmi sizce:)
canım idrarda çıkmayabilir henüz. belki de hamilesin ama idrarda çıkmayacak boşuna moralin bozulur. ama tabii silik de olsa çıkma ihtimali var. çıkmazsa moralini bozmayacaksan yap bence :) çünkü bebiş varsa onu da boş yere üzersinKızlar normalde bat 8kasım yani bugün. Ama doktorum 11kasıma kadar bekle adet olmazsan gel kan testi yapalım demişti
regl olmama 2 gun kaldı bat ne kı onu bılmıyom ben :)
Seninki 10 Kasım yani. ekliyorum hemen
Erken gebelik testide yaparim olmadi kan icin biraz bekleyeyim cunku normaldede adet tarihi oynayabiliyor 1,2 gun hayirlisi artik.. Tesekkur ederim :)idrara hormon geç cıkabiliyor bazen bır kac gun daha bekle gecıkme devam ederse testi tekrar edersin yada erken gebelik testinden al yap. bazen acaba hamılemıyım düşüncesi de geciktiriyor adeti. kan testi de yapabılırsın o kesın sonucu verir
erken gebelik testi tavsiyesinide bir deneyeyim tesekkur ederim :)Canım bazen olsa da idrarda hemen çıkmayabiliyor. Bence yarın sabah idrarınla testi tekrarla ya da kan tahlili ver bugun
ah zaman o zaman ister istemez merak ediyor insan birde boyle farkliliklar yasadikca forumu takip ettikce dahada meraklaniyor insan acaba diyor.. Allah hayirlisiyla saglikla versin tum isteyenlere.. Tesekkur ederim :)canım bence hayal kırıklığına uğramak istemiyorsan biraz sabret bakalım zaman göstersin ne yapacağını. dediğin gibi biz de denemeye başladıktan sonra adet dönemim çok sıkıntılı geçti. üç aydır deniyoruz iki kere adet oldum ikisi de çok farklıydı normal adetimden. hem süre hem miktar hem de ağrı açısından. İnşallah bebişin gelmiştir :)
ah zaman o zaman ister istemez merak ediyor insan birde boyle farkliliklar yasadikca forumu takip ettikce dahada meraklaniyor insan acaba diyor.. Allah hayirlisiyla saglikla versin tum isteyenlere.. Tesekkur ederim :)
hayırlısı olsun canım :) gelişmeleri paylaş inşallah bebiş vardır :)Tamam kızlar haklisiniz beklicem yapmicam testi:)
Bence birikmiş idrarla dene canım ama çıkmazsa da adet olana kadar ümidini kaybetmek yok silik de olsa çzgi varsa pozitiftir. Ama çizgi çıkmasa da sonradan pozitife dönebilirKızlar normalde bat 8kasım yani bugün. Ama doktorum 11kasıma kadar bekle adet olmazsan gel kan testi yapalım demişti
Hayırlısı olsun bakalım canım inan hiçbir şeye bakarak karar verme ben biraz erken öğrencim gebeliğimi normalde bugun adet günüm inan dünden beri adet olacakmışım gibi ağrılarım var aynısı başka hiçbir hamilelik belirtisi yok hatta sabah şüphelendim tekrar test yaptım çizft çizgi biraz daha belirginleşmiş ama ben hep adet olacak gibiyim canım allah mutlu haberler almayı nasip etsin inşaşlah
Kızlar normalde bat 8kasım yani bugün. Ama doktorum 11kasıma kadar bekle adet olmazsan gel kan testi yapalım demişti
Malesef adet oldumm bu seferde olmadi bundan sonrada olamaz 1 sene zaten esim yok alalhm sabrimi versin ne kadar zorCanım bence başka markadan idrar testi ile tekrar et çizgi var gibi gördüm ben de ya :/ sonra da kan testi ver belki geç döllenmedir?
Malesef adet oldumm bu seferde olmadi bundan sonrada olamaz 1 sene zaten esim yok alalhm sabrimi versin ne kadar zor
Tamam kızlar haklisiniz beklicem yapmicam testi:)
Malesef adet oldumm bu seferde olmadi bundan sonrada olamaz 1 sene zaten esim yok alalhm sabrimi versin ne kadar zor
Testi yaptım sonuç negatifff
cANIM hayırlısı olsun bakalım yaMalesef adet oldumm bu seferde olmadi bundan sonrada olamaz 1 sene zaten esim yok alalhm sabrimi versin ne kadar zor
slm kizlar benimde kasim ayi icin umudum bitti geldi benim kirmizilar ..hakimizda hayirlisi olsun ..umutlar aralik icin insallah..@blondgunes
S Sassy001
@befer
C caninfistigi
@Dry75tgl
@Semaa166
H hopealways
@uydurukpirenses
eslemsin KIZLAR NE DURUMDASINIZ test yapan var mı aranızda belirti hisseden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?