Kasımda hamilelik haberi almak başkadır...

Merhaba bende bu ay yani bugün test yaptım 2 gün gecikti çift çizgi çıktı hemen eşimi aradım doktora gittik kese gorunmesi kan tahlili istedi 1 saat sonra kan sonucu 1783 çıktı Dr. Buda görünmez henüz dei cuma günü çağırdı. Çıkcak mj bilmiyorum ama bende 6 ay önce düşük yaptim bu gibi durum yaşayan var mi lütfen.

Sabah çok ağrım vardı regl olcakmisim gibiydi ama hala olmadım beklemedeyim baskada bi belirtim yok

6 aydan sonra olmazsa zaten kim tutar bizi benimde 6 ay oldu evleneli ama ben doktora gittim
Ben geçen ay çok ağrım vardı onun için gittim konuşurken ne kadarlık evlisiniz dedi bir yıl normal yolla olsun die bekliyoruz dedi. Bir yıl çok uzun bi süre denemek için ben üçüncü aydayım şimdiden stres yaptım psikolojim bozuldu.

Benim adetim 27 ekimde bitti. hani şu yumurta akı kıvamı akıntı var ya yumurtlamayı belli ediyormuş..29 unda o akıntıyı gördüm 29 ve 31 ekimi değerlendirdik..bir hafta sonra da adetimin ilk günü takvimim hiç şaşmaz ancak bir gün oynama olursa olur..acaba hamilelik olabilir mi? gaz gibi kasık ağrılarım var ara ara ikisi de ağrıyor ama sol taraf daha ağırlıklı..bu konularda pek acemiyim fikirlerinizi almak istedim

Son düzenleme:
Benide ekler misiniz 18 kasım

halbuki ne kadarda umutluydum çok yoruldum
erken gebelik testi yaptım

Eklentiler

• image.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…