- 18 Ağustos 2016
- 4.145
- 6.822
- 158
- Konu Sahibi caninfistigi
-
Aaaa hayırlı olsun canimm cok sevindimm tebrikk ederiimmmm:))))))
tatlımmmm hayırlı olsun bat ne zamandı saglıkla kucagına al inşallhHadiii 2çizgi mi ciktiii:)))))
teşekkur ederım canım benım saf saf guluyorum tek basıma :)
Ee bisey demedimi karnin nie agriyoms biseyin yoksa bekle 1 yıl yada baska doktorlara git ben iki doktora gittim oyle bisey demediler bizmle ilgili bisey onlar isini yapsin adet duzensizligi yasadn mi yasin kac canmBen geçen ay çok ağrım vardı onun için gittim konuşurken ne kadarlık evlisiniz dedi bir yıl normal yolla olsun die bekliyoruz dedi. Bir yıl çok uzun bi süre denemek için ben üçüncü aydayım şimdiden stres yaptım psikolojim bozuldu.
Allah mi söyletti:)))))tatlımmmm hayırlı olsun bat ne zamandı saglıkla kucagına al inşallh
Hadi yaa dr gttim hamile dglmisim adet sökturucü yazdi.öbur gun adet oldum zaten en yakin zmnda bi uzman dr giidicm ins.sagol cnmCanım canını sıkmak gibi olmasın da benimde bi kaç ay önce adetim 12 gün gecmisti hamile sanmıştım kendimi ama kist çıkmıştı bende bence bana sorarsan bi kadın doğum uzmanına gidip muayene olmanda fayda var ins iyi sonuçlar alırsın
anlamadım ki bir de özel doktora gittim ama pek de ilgilenmedi. Asıl Gitmeyi düşündüğüm doktor yoktu acilden gidince mecbur buna kaldım. ama ona gitmem artık. adetlerim hep düzenlidir benim ne erken ne geç. 29 yaşındayım ilk defa 6 gün erken oldum.Ee bisey demedimi karnin nie agriyoms biseyin yoksa bekle 1 yıl yada baska doktorlara git ben iki doktora gittim oyle bisey demediler bizmle ilgili bisey onlar isini yapsin adet duzensizligi yasadn mi yasin kac canm
Canım, çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Allahım sana da tüm isteyenlere de versin. Bir de 6 gün erken oldum demişin, lekelenme şeklinde mi yoksa kırmızı olarak mı geldi.anlamadım ki bir de özel doktora gittim ama pek de ilgilenmedi. Asıl Gitmeyi düşündüğüm doktor yoktu acilden gidince mecbur buna kaldım. ama ona gitmem artık. adetlerim hep düzenlidir benim ne erken ne geç. 29 yaşındayım ilk defa 6 gün erken oldum.
sağol canım amin inşallah :) lekelenme şeklinde oldu. iki gün sürdü sonra kanama başladı. doktor regl dedi ama o da sadece iki gün sürdü daha az ve farklıydı. anlamadım ama normal böyle şeyler olur dedi canımCanım, çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Allahım sana da tüm isteyenlere de versin. Bir de 6 gün erken oldum demişin, lekelenme şeklinde mi yoksa kırmızı olarak mı geldi.
tatlımmmm hayırlı olsun bat ne zamandı saglıkla kucagına al inşallh kalpkalp
@Lknrokan35 ...................8 Kasım
@Mavisareg ...................8 Kasım
deepandfury ..................8 Kasım
Vellanyum .....................8 Kasım
@Hakanbetul ...................9 Kasım
@TamBirAzize ..................9 Kasım
@etoezgi .....................9 Kasım
medgic26 ....................10 Kasım
F flower world ..................11 Kasım
S Sassy001 ....................11 Kasım
@befer .......................11 Kasım
Kızlar ne durumdasınız ? hayırlı haberlerle gelin inşallah
günayın son adetim bende 5 gün erken gelmişti gi duzenlıdır. hava değişimi etkilemiş olabilir diye düşünüyorum :)anlamadım ki bir de özel doktora gittim ama pek de ilgilenmedi. Asıl Gitmeyi düşündüğüm doktor yoktu acilden gidince mecbur buna kaldım. ama ona gitmem artık. adetlerim hep düzenlidir benim ne erken ne geç. 29 yaşındayım ilk defa 6 gün erken oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?