Kasımda hamilelik haberi almak başkadır...

Ee bisey demedimi karnin nie agriyoms biseyin yoksa bekle 1 yıl yada baska doktorlara git ben iki doktora gittim oyle bisey demediler bizmle ilgili bisey onlar isini yapsin adet duzensizligi yasadn mi yasin kac canm

Kızlar, sabah idrarda çift çizgiyi görünce kan verdim az önce çıkmış sonuç. Beta hcg 6548, bana iyi değer gibi geldi. Bilenler ne düşünüyorsunuz, sanırım minik mucizem benimle :) kendimi çok şaşkın hissediyorum, garip bir de mutluluk var. Yine de ultrasonda görmeden rahat edemeyecek. Rabbim herkese nasip etsin

Merhaba kızlar nasılsınız bende dün hastalanmam gerekiyordu ama henüz olmadım pekde umudum yok açıkçası Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah

Benimde 10 kasım bat test yapiim yarın . baş ağrısı regl olcakmış gibi ağrı göğüs hassasiyeti arada mide bulantısı var ve de yanıyo bacaklarım özellikle vücut ısım yumurtlama dönemimdeki gibi yüksek gibi dokunduğum yer yanıo sanki bakalım adet belirtiside olabilir gerçi bunlar ama bazen sanki hamileymişim gibi gelio hayırlısı Bu arada bu ay güzel haberleri alanlara sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum

Hadi yaa dr gttim hamile dglmisim adet sökturucü yazdi.öbur gun adet oldum zaten en yakin zmnda bi uzman dr giidicm ins.sagol cnm

Ee bisey demedimi karnin nie agriyoms biseyin yoksa bekle 1 yıl yada baska doktorlara git ben iki doktora gittim oyle bisey demediler bizmle ilgili bisey onlar isini yapsin adet duzensizligi yasadn mi yasin kac canm
anlamadım ki bir de özel doktora gittim ama pek de ilgilenmedi. Asıl Gitmeyi düşündüğüm doktor yoktu acilden gidince mecbur buna kaldım. ama ona gitmem artık. adetlerim hep düzenlidir benim ne erken ne geç. 29 yaşındayım ilk defa 6 gün erken oldum.

Canım, çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Allahım sana da tüm isteyenlere de versin. Bir de 6 gün erken oldum demişin, lekelenme şeklinde mi yoksa kırmızı olarak mı geldi.

Canım, çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Allahım sana da tüm isteyenlere de versin. Bir de 6 gün erken oldum demişin, lekelenme şeklinde mi yoksa kırmızı olarak mı geldi.
sağol canım amin inşallah :) lekelenme şeklinde oldu. iki gün sürdü sonra kanama başladı. doktor regl dedi ama o da sadece iki gün sürdü daha az ve farklıydı. anlamadım ama normal böyle şeyler olur dedi canım

yok canım yok kırmızılar 7 kasımda geldi
dün tüp bebek için ted başladık bile

diğer arkadaşlardan guzel haberler alırız inş

günayın son adetim bende 5 gün erken gelmişti gi duzenlıdır. hava değişimi etkilemiş olabilir diye düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…