Kasımda hamilelik haberi almak başkadır...

Günaydın kızlar yarın kontrole gidicem kan testi yaptircam regl olmadım yarına kadar da olmazsam eğer ins güzel haberler alırım bana dua edinn:))

günayın son adetim bende 5 gün erken gelmişti gi duzenlıdır. hava değişimi etkilemiş olabilir diye düşünüyorum :)
yok canım ya sanmıyorum 15 senedir hiç etkilemedi bu hava da şimdi mi etkiledi bebek çalışmaları yaparken düzensizlik oluyormuş ama neden bilmiyorum. normal dedi

Kanama şekline döndüyse regldir canım, doktorun da normal demiş zaten. Benim fikrimce de normal çünkü benim de öyle olmuştu. Son birkaç ayda şaşmayan adetim şaştı. Bazen geç geldi bazen erken. Öğrendiğim kadarıyla rahim kendini hamileliğe hazırlamaya çalışıyormuş da ondan oluyormuş. En son regli günümde de ondan aldırış etmemiştim zaten vücudum saçmaladı diye. Tahlil sonuçlarına göre hamileyim. Daha doktora gidemedim. Rabbim sana da nasip etsin. Canını sıkma, zamana bırak.

inşallah canım çok sağol. hazırlamıştır belki de bu ay hazırdır kim bilir :) hayırlısı olsun Allah en doğru zamanda nasip etsin sağlıklı olsun. senin de değerlerin güzel yükselir inşallah sağlıkla kucağına alırsın :)

canım adet belirtileri var sanırım bu ay da olmadı

Ben de yedim sayilir..bat e 3 gun var, days comfort erken test yaptim ki 1 hafta once bile sonuc veriyomus bu test, nal gibi negatif cikti..umudum sifirin altinda suan..daha yapmiyom test mest, gidiim de orkid alayim bari

Ben de yedim sayilir..bat e 3 gun var, days comfort erken test yaptim ki 1 hafta once bile sonuc veriyomus bu test, nal gibi negatif cikti..umudum sifirin altinda suan..daha yapmiyom test mest, gidiim de orkid alayim bari
Al bendende okadar canim dün yaptim bende kesin sonuç veren testten negatif çıktı simdide regl başladı kahvemsi renkte az bisi gelmiş C caninfistigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…