- 18 Ağustos 2016
- 4.145
- 6.822
- 158
- Konu Sahibi caninfistigi
-
günaydın hamilelik haberi alan herkese tebrikler sağlıkla kucağınıza alın :) darısı başımıza
yok canım yok kırmızılar 7 kasımda geldi
dün tüp bebek için ted başladık bile
diğer arkadaşlardan guzel haberler alırız inş
çok teşekkürler mesaj attım özelden.AMIN CANIM ÇOK TESEKKUR EDERIM... YASIN BAŞLIYCAM TEKRAR 7 TANE BANA ISMINIZI OZELDEN YAZIN DUAMDA ADINIZI GECIREYIM
yok canım ya sanmıyorum 15 senedir hiç etkilemedi bu hava da şimdi mi etkiledigünayın son adetim bende 5 gün erken gelmişti gi duzenlıdır. hava değişimi etkilemiş olabilir diye düşünüyorum :)
Kanama şekline döndüyse regldir canım, doktorun da normal demiş zaten. Benim fikrimce de normal çünkü benim de öyle olmuştu. Son birkaç ayda şaşmayan adetim şaştı. Bazen geç geldi bazen erken. Öğrendiğim kadarıyla rahim kendini hamileliğe hazırlamaya çalışıyormuş da ondan oluyormuş. En son regli günümde de ondan aldırış etmemiştim zaten vücudum saçmaladı diye. Tahlil sonuçlarına göre hamileyim. Daha doktora gidemedim. Rabbim sana da nasip etsin. Canını sıkma, zamana bırak.sağol canım amin inşallah :) lekelenme şeklinde oldu. iki gün sürdü sonra kanama başladı. doktor regl dedi ama o da sadece iki gün sürdü daha az ve farklıydı. anlamadım ama normal böyle şeyler olur dedi canım
hayırlısı olsun canım üzülme yeni ay yeni umutlar olsun hepimiz içinlale_cik ben dün hastaneye gittim bakmadılar.Sabah adet oldum canım.Ama kocaman bir pıhtı vardı.Endişelendim.
inşallah canım çok sağol. hazırlamıştır belki de bu ay hazırdır kim bilir :) hayırlısı olsun Allah en doğru zamanda nasip etsin sağlıklı olsun. senin de değerlerin güzel yükselir inşallah sağlıkla kucağına alırsın :)Kanama şekline döndüyse regldir canım, doktorun da normal demiş zaten. Benim fikrimce de normal çünkü benim de öyle olmuştu. Son birkaç ayda şaşmayan adetim şaştı. Bazen geç geldi bazen erken. Öğrendiğim kadarıyla rahim kendini hamileliğe hazırlamaya çalışıyormuş da ondan oluyormuş. En son regli günümde de ondan aldırış etmemiştim zaten vücudum saçmaladı diye. Tahlil sonuçlarına göre hamileyim. Daha doktora gidemedim. Rabbim sana da nasip etsin. Canını sıkma, zamana bırak.
canım adet belirtileri var sanırım bu ay da olmadı@Lknrokan35 ...................8 Kasım
@Mavisareg ...................8 Kasım
@deepandfury ..................8 Kasım
@Poncito .....................8 Kasım
@Hakanbetul ...................9 Kasım
TamBirAzize ..................9 Kasım
E etoezgi .....................9 Kasım
medgic26 ....................10 Kasım
@blondgunes ..................11 Kasım
S Sassy001 ....................11 Kasım
Neysesakinim .......................11 Kasım
Kızlar ne durumdasınız ? hayırlı haberlerle gelin inşallah
merhaba hanımlar kırmızı kart yedim
BAT 4 KASIM Ama beklemiyorum artık kime süpriz olursa. Dualarım sizinle..
Bugün âdet günüm ama daha olmadım canım. Lekenlenme var, sanırım başlayacak akşama kadar
Var mı bir haber?
Yok canımmm kırmızılar geldi bitti bile yumurtlama günümü bekliyorumK kuzum87
nazarnur
Olives Rire
F fatmaelifnur
S sseevvggii
A aysegulll_hakan37
1cift1tekannesi
P Pener
psikokalp
I isaretkiz
@Hakanbetul
E etoezgi
Kızlar sizden haber alamamışız. Var mı haberler?
Al bendende okadar canim dün yaptim bende kesin sonuç veren testten negatif çıktı simdide regl başladı kahvemsi renkte az bisi gelmişBen de yedim sayilir..bat e 3 gun var, days comfort erken test yaptim ki 1 hafta once bile sonuc veriyomus bu test, nal gibi negatif cikti..umudum sifirin altinda suan..daha yapmiyom test mest, gidiim de orkid alayim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?