Kasımda hamilelik haberi almak başkadır...

Bende yeni pazartesi öğrendim 6 haftalikmis 1 buçuk yıldır evliyiz çokta istiyorduk fakat aklıma bisey takılıyor ben neden böle mutsuzum deliriyodum hamile kalmayı diye havalara falan ucucam sandım ama yok ağlıyorum kaygilanip kaygilanip ağlıyorum ama böle hissetmek istemiyorum bu ne zamana kadar böle olur acaba

ayy canım kendini telkin etmeye çalış. belki hormonlarla ilgilidir bilemiyorum ama üzülme sen üzülürsen bebişin de üzülür onu istemiyorsun sanar mutlu ol bak çok şükür allah nasip etmiş sana bir evlat sen iyi olursan ona iyi bakabilirsin

tesekkur ederim ya kendimi bi ara telkin ediyorum sonra biraz zaman geçiyor hadi hüngür hüngür agla niye ble olduysam hlbuki hiç böle olcami dusunmezdim

tesekkur ederim ya kendimi bi ara telkin ediyorum sonra biraz zaman geçiyor hadi hüngür hüngür agla niye ble olduysam hlbuki hiç böle olcami dusunmezdim
hormonların herşeye ağlatma muhabbeti doğruymuş demekki :) ama sen yine de onları yenebilirsin öyle zamanlarda keyifli müzikler dinle, komedi filmi izle ya da çok vaktin olmuyorsa karikatür bak internetten modunu değiştirip seni güldürecek birşeyler bulabilirsin die düşünüyorum

Belki de şu an ne hissedeceğini bilmiyorsundur canım, hormonlar seni etkiliyor olabilir. İçinde tedirginlik ve korku var mı gebelikle ilgili? Bundan sonra ne yapacağını bilmiyor da olabilirsin.

Bende bir şeyi çok istediğimde ve o şeye kavuştuğumda hiç heyecanlanamıyorum nedense tepki veremiyorum. Mesela gebe kalmayı, o pozitif çizgisini görmek çok istiyorum ama çıkarsa da sevinçten uçmayacağımı da kendimi tanıdığımdan çok iyi biliyorum.

İnşallah ama inşallah havalara ucarsiniz benim kide öle bisey herhalde ve inşallah böle surmez ve inşallah en kısa sürede Allah isteyen herkese nasip etsin biz okadar ugrastikki altamam eşim varikosel oldu ben polip amelyati oldum ve sonunda istediğimize kavuştuk ama durum böle olunca kendime anlam veremiyorum

tebrikler canım :) hormonların etkısı uzun sure denemısseniz onun sende bıraktıgı etkıler olabilir. ama ınan bana kalp atıslarını gördüğünde dunyan değişecek. endişenmeyı bırak ve tadını cıkartmaya bak bugunlerin :)

Geçmiş olsun canım. Allah öncelikle sağlık versin hepimize çünkü sağlık olmadan hiç bir şey olmuyor. Dün ultrasona girdim, kan ve idrar tahlilimi aldım ve rahmimin, herşeyin normal olduğunu duyunca çok sevindim. Sağlığımızın değerini maalesef bazen bilemiyoruz.

Allah sana ömür boyu sağlık versin ve bebeğini sağlık ve sıhhat ile kucağına almayı nasîb etsinhayırlı olsun canım. Eminim, o kadar çok mutlu olacaksın ki yakında, kalp atışını duyduğunda, seni tekmelediğinde. Tarif edilemez herhalde bu duygu.

Yazılarda videolarda kadınlar hep çığlık çığlığa, mutluluk gözyaşları, eşlerine gebelik sürprizleri vs. Bunları görünce herhalde sevinçten hoplamayı ağlamayı mutluluk olarak sayıyoruz. Daha ben o kadar sevinemedim hayatımda, sevinemem de. Belki de biz odunuzdur

herkese günaydın :)
günaydın ne kadar zamandır deniyorsunuz ?

herkese günaydın :)

günaydın ne kadar zamandır deniyorsunuz ?

Günaydın canım. Aslında daha denemiş değiliz yeni evli olduğumuz için ama Ekim ayında gebelik ihtimalim vardı, istiyordum ama olmadı. Dün tahlillerimi aldım ve kanda BhCG 0.100 çıktı. Ya sen?

TATLIM günaydın öncelikle hayırlı olsun ne güzel bi haber .. regl döneminde bile duygusallıktan ölen biz ham,ilelikte daha hassas oluyoruz şimdi bebişin var evlilik hayat herşey zor sonucta için sıkılmıstır gecer senin elinde enerjini yukselt ve bebeğin seni onu istediğini onun seni mutlu ettiğini hissetsin ve mutlu bir bebek olsun . güzel bir sarkı aç bebeişinle mutlu günlerini düşün sağlıkla kucagına al inşallah daısı isteyen lere olsun :)

Çok tesekkur ederim inşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah deniycem dediğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…