Kasımda hamilelik haberi almak başkadır...

Merhabalar benim de bat 7-8 kasım gibi. Ovulasyon gününü kestiremiyorum. Ovu testi de kullanmak istemiyorum ama 21-23-25 ekimde çalışmalar yaptık. Hayırlısı bakalım
beni de eklerseniz sevinirim

Kizlar Merhaba :) nasıl gidiyor calismalar bir cogumuzun yumurtlama donemi :) folik asit iciyo musunuz, beslenme aliskanligini degistirenler var mi, neler yapıyosunuz :)

Kizlar nolur bana àkil verin adetime 6 gün var bugün test aldim ve négatif
Ama 13 gundur kasiklarda batma goguste hassasiyet yorgunluk var neden bu kadar erken bu belirtiler adet se 3 4 gün onceden boyle oluyordum agla agla canim cikti

canım çok erken yapmıssın testi bu kadar erken olsada cıkmaz idrar testinde ancak kan tahlilinde görürsün ondada değer düşük oldugundan adet tarihine kadar bekleyıp tekrar testle hormon artısına bakılır. sabırlı olmalısın :)

Kizlar Merhaba :) nasıl gidiyor calismalar bir cogumuzun yumurtlama donemi :) folik asit iciyo musunuz, beslenme aliskanligini degistirenler var mi, neler yapıyosunuz :)
merhaba benim BAT A 6 gün var beklemedeyim suan bir süredir imom diye vitamin içiyorum doktorumun önerisi ile bakalım bebiş ne zaman gelecek bu aydan pek umudum yok ama beklemedeyim :)

Tatlım bence biraz daha sabret en azından adetin bi iki gun gecsin ki net sonuclar goresin.

21 kasım benn hıc umutsuz ama

merhaba benim BAT A 6 gün var beklemedeyim suan bir süredir imom diye vitamin içiyorum doktorumun önerisi ile bakalım bebiş ne zaman gelecek bu aydan pek umudum yok ama beklemedeyim :)
Cok üstüne dusmeyince geliyor o bebisler. Gecen ay hic dikkat etmedim iliski zamanina tuttu ama kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay da kendi haline biraktim cok düşünmemeye çalışıyorum.

Cok üstüne dusmeyince geliyor o bebisler. Gecen ay hic dikkat etmedim iliski zamanina tuttu ama kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay da kendi haline biraktim cok düşünmemeye çalışıyorum.
biliyiyorum suan ikinci çocuk için ugrasıyorum. kızıma kasım ayında hamıle oldugumu örenmiştim üstelikte artık vazgectim dediğim noktada. cok fazla stress yapmamaya calısıyorum ama yasımda cok genc değil.

Kac yasindasin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…