- Konu Sahibi caninfistigi
-
Saolasın sana da canımaynı benim eşim :) ama ben yılmıyorum. bekliyorum ümitle desem de benim de tezime yoğunlaşmam lazım :) iyi şanslar sana da canım.
bat 16 kasım bu arada. herkese selamlar
Kızlar beni alıntılarsanız ya da C caninfistigi derseniz araya kaynamadan hepinizi eklerim. Şimdi kolay oluyor daha 2 sayfa ama 5-6 sayfa olunca arada kaybolmasın batlar:)
Kaldı mı umutlar Kasıma. Kasımın sonunda yapacağımız bir seyehatten ötürü bu ay denesek mi denemesek mi derken gene de başlık açmaya karar verdim. Haydi batlarınızı söyleyin de ekleyeyim
.
beni de eklerseniz sevinirimMerhabalar benim de bat 7-8 kasım gibi. Ovulasyon gününü kestiremiyorum. Ovu testi de kullanmak istemiyorum ama 21-23-25 ekimde çalışmalar yaptık. Hayırlısı bakalım
canım çok erken yapmıssın testi bu kadar erken olsada cıkmaz idrar testinde ancak kan tahlilinde görürsün ondada değer düşük oldugundan adet tarihine kadar bekleyıp tekrar testle hormon artısına bakılır. sabırlı olmalısın :)Kizlar nolur bana àkil verin adetime 6 gün var bugün test aldim ve négatif
Ama 13 gundur kasiklarda batma goguste hassasiyet yorgunluk var neden bu kadar erken bu belirtiler adet se 3 4 gün onceden boyle oluyordum agla agla canim cikti
merhaba benim BAT A 6 gün var beklemedeyim suan bir süredir imom diye vitamin içiyorum doktorumun önerisi ile bakalım bebiş ne zaman gelecek bu aydan pek umudum yok ama beklemedeyim :)Kizlar Merhaba :) nasıl gidiyor calismalar bir cogumuzun yumurtlama donemi :) folik asit iciyo musunuz, beslenme aliskanligini degistirenler var mi, neler yapıyosunuz :)
Tatlım bence biraz daha sabret en azından adetin bi iki gun gecsin ki net sonuclar goresin.Kizlar nolur bana àkil verin adetime 6 gün var bugün test aldim ve négatif
Ama 13 gundur kasiklarda batma goguste hassasiyet yorgunluk var neden bu kadar erken bu belirtiler adet se 3 4 gün onceden boyle oluyordum agla agla canim cikti
Kızlar beni alıntılarsanız ya da C caninfistigi derseniz araya kaynamadan hepinizi eklerim. Şimdi kolay oluyor daha 2 sayfa ama 5-6 sayfa olunca arada kaybolmasın batlar:)
Kaldı mı umutlar Kasıma. Kasımın sonunda yapacağımız bir seyehatten ötürü bu ay denesek mi denemesek mi derken gene de başlık açmaya karar verdim. Haydi batlarınızı söyleyin de ekleyeyim :)
@kuzum87.....................25 Ekim
@nazarnur.....................1 Kasım
@BaharKenan35.................1 Kasım
hapsuu .......................1 Kasım
@Gamzeli0603..................3 Kasım
@Hijyenik.....................4 Kasım
@fatmaelifnur.................4 Kasım
@hasgulfidan..................4 Kasım
@MY HUSBAND...................4 Kasım
S sseevvggii ...................4 Kasım
@aysegulll_hakan37............6 Kasım
@darkgirl1906.................6 Kasım
@psikokalp ...................7 Kasım
@melekistiyorum...............7 Kasım
I isaretkiz ....................7 Kasım
Krizantem cicegi .............7 Kasım
@Lknrokan35...................8 Kasım
M Mavisareg ....................8 Kasım
@deepandfury..................8 Kasım
@Hakanbetul[/20 kasım ben
21 kasım benn hıc umutsuz amaKızlar beni alıntılarsanız ya da C caninfistigi derseniz araya kaynamadan hepinizi eklerim. Şimdi kolay oluyor daha 2 sayfa ama 5-6 sayfa olunca arada kaybolmasın batlar:)
Kaldı mı umutlar Kasıma. Kasımın sonunda yapacağımız bir seyehatten ötürü bu ay denesek mi denemesek mi derken gene de başlık açmaya karar verdim. Haydi batlarınızı söyleyin de ekleyeyim :)
@kuzum87.....................25 Ekim
@nazarnur.....................1 Kasım
@BaharKenan35.................1 Kasım
hapsuu .......................1 Kasım
@Gamzeli0603..................3 Kasım
@Hijyenik.....................4 Kasım
@fatmaelifnur.................4 Kasım
@hasgulfidan..................4 Kasım
@MY HUSBAND...................4 Kasım
S sseevvggii ...................4 Kasım
@aysegulll_hakan37............6 Kasım
@darkgirl1906.................6 Kasım
@psikokalp ...................7 Kasım
@melekistiyorum...............7 Kasım
I isaretkiz ....................7 Kasım
Krizantem cicegi .............7 Kasım
@Lknrokan35...................8 Kasım
M Mavisareg ....................8 Kasım
@deepandfury..................8 Kasım
@Hakanbetul...................9 Kasım
@blondgunes..................11 Kasım
C caninfistigi ................12 Kasım
@Dry75tgl....................12 Kasım
@zifan ......................14 Kasım
@Kozlenmis patates...........14 Kasım
@GorTuu......................15 Kasım
@Gamzemdwf...................15 Kasım
@Yusra91.....................16 Kasım
@berraksudakibalik...........16 Kasım
@aysesahra...................19 Kasım
@_Biyolog_D..................19 Kasım
@purki90.....................19 Kasım
Cok üstüne dusmeyince geliyor o bebisler. Gecen ay hic dikkat etmedim iliski zamanina tuttu ama kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay da kendi haline biraktim cok düşünmemeye çalışıyorum.merhaba benim BAT A 6 gün var beklemedeyim suan bir süredir imom diye vitamin içiyorum doktorumun önerisi ile bakalım bebiş ne zaman gelecek bu aydan pek umudum yok ama beklemedeyim :)
biliyiyorum suan ikinci çocuk için ugrasıyorum. kızıma kasım ayında hamıle oldugumu örenmiştim üstelikte artık vazgectim dediğim noktada. cok fazla stress yapmamaya calısıyorum ama yasımda cok genc değil.Cok üstüne dusmeyince geliyor o bebisler. Gecen ay hic dikkat etmedim iliski zamanina tuttu ama kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay da kendi haline biraktim cok düşünmemeye çalışıyorum.
Kac yasindasin cnmbiliyiyorum suan ikinci çocuk için ugrasıyorum. kızıma kasım ayında hamıle oldugumu örenmiştim üstelikte artık vazgectim dediğim noktada. cok fazla stress yapmamaya calısıyorum ama yasımda cok genc değil.
33 yasındayım.Kac yasindasin cnm
Genc daha cnm, inşallah 2017 ye hamis gireriz :)33 yasındayım.
ay inşallah :) senin yaş kaçGenc daha cnm, inşallah 2017 ye hamis gireriz :)
29 sayılır az kaldi dogum günüme :)ay inşallah :) senin yaş kaç
ay ınsallah güzel bir hediye gelir sana ben kızımı 29 yaşında doğurdum29 sayılır az kaldi dogum günüme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?