Kasımda hamilelik haberi almak başkadır...

kızlar merhaba dün karın ağrım ve hafif lekelenmem vardı. adet oldum diye ağlarken dedim test yapayım da negatifi göreyim ağladığıma değsin o da ne silik çizgi gördüm kafayı yedim iyice dedim sabah erken test yaptım onda da görünce doğru kan vermeye veee sonuç pozitifff38,6 çıktı değerim hamileyim Allahım hala inanamıyorum :) Kızlar darısı hepinizin başına inşallah en kısa zamanda sizin de güzel haberlerinizi alırız sizi seviyorum

Selam kizlar adetime 8 gün var ve adetliyken belim nasil agriyosa bugünde öyle agriyor arada kasik ve bel agrilarimda var sizce güçlü belirtiler mi ?

Gozun aydin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah, tebrikler

Ohh masallah saglikla kucagina da al insallah bize tavsiyelerin varmi peki stres yapmamak disinda

Tavsiyem ilişkiden sonra ayaklarinizi yukari dikin, hamileliği kafaya takmamaya calisin. Yumurtlama zamaninfa gün asiri ilişki. Bu tip klasik şeyler yaptim canim.

Bu arada gebe olanlara da benim bir sorum olacak. Bu benim ikinci gebeligim. İlk gebeligimde cok neşeli, huzurluydum. Şimdi ise sanki adetliymisim gibi ruh sikintisi içindeyim. Gebeliği istedim bu arada. Böyle olan var mi?

Canımmmm bu ne güzel bir haber böylee Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn

Canim haziranda bende kimyasal gebelik yasadim.. doktorum uc ay dikkat et her an hamile kalirsin dedi.. bekledimm bekledim yok olmuyo gelmiyor.. herseyi yaptim.. ama olmadi.. takii aslanpencesi kurunu yaptim.. sonra amannn yaaa olursa olur dedim olmazsada allahim biyuk dedim ve ogrendim ki 4+3gunluk hamismisim.. gercekden kafana takma boşladiginiz an geliyor minnaklarimiz allahin izniyle..ve evet iliskiyi sanki bebek gorevinicin yapmamak gercekten gerekiyormus akisina birakin :))

Canim kurun tarifini alabilirmiyiz :) saglikla kucagina al insallah bebegini

Canim kurun tarifini alabilirmiyiz :) saglikla kucagina al insallah bebegini

Bende olmuyor diye doktora gittim smear testi aldi.. ertesi gun test sonuclarini ogrenmeye gittim prolaktin sinirdan biraz yuksek dedi (goguslerim 2 3 aydir hep ağriyordu dokunamiyordum sisti filn) sebebinin bu oldugunu soyledi smer testini bekleyelim dedi.. bende arastirdim aslan pencesini buldum.. ozel bisiyi yok temiz suyu kaynattim 10 dk.kisik ateste demlettim.. sonrada sabah ictim ac karnina.. bu kadar bi zararida yok hormonlari dengeliyor.. hee birde bnm ovu.testi hep silik cikardi onunla tam net gordum ovude.. oyle bi avantajida yasadim.. insallah herkesi allahim meleklerine kavusturur..

Kizlar bu ay yerlesme kanamasina benzer bir leke gördüm kahverengi ve sonu kana donmedi onun dışında tek belirtim halsizlik uyku hali ve kabızlık oldu adetim bir gun gecti ve suan hic bir belirtim yok tek umudum o leke test yapmali miyim fikirlerinize ihtiyacim var

Sabaha kadar bekle..agri olup kanama gelemzse git bi kan ver.. yaninda birde idrar testinide patlat.. kafan rahat olur..

Kahverengi akıntım başladı ağrili bi sekilde ve test daha yapamadım korkuyorum neyin nesi bu adetim 3 gün gecikti....

kızlar testi bir gün arayla yaptırınca iki katına çıkması gerekiyordu yanlış hatırlamıyorum değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…