- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi caninfistigi
-
Aslinda bi yaandan iyide oldu canm beklemiyosun insallah bu ay umudun olur benim de geciyo test yaptm negatif bosa kurek cekiyorum
Gozun aydinkızlar merhaba dün karın ağrım ve hafif lekelenmem vardı. adet oldum diye ağlarken dedim test yapayım da negatifi göreyim ağladığıma değsino da ne silik çizgi gördüm kafayı yedim iyice dedim sabah erken test yaptım onda da görünce doğru kan vermeye veee sonuç pozitifff 38,6 çıktı değerim hamileyim Allahım hala inanamıyorum :) Kızlar darısı hepinizin başına inşallah en kısa zamanda sizin de güzel haberlerinizi alırız sizi seviyorum
Mens gunu nedir canim benim batim geciyo battan 2 gun sora test yaptm negatif ciktigeçiyo derken mens gününmü geçti canım?
Ohh masallah saglikla kucagina da al insallah bize tavsiyelerin varmi peki stres yapmamak disindaSelam hanimlar. Ben de kasimda hamilelik baskadir dedim ve gebe kaldim.Beni de araniza alin lütfen. C caninfistigi
Ohh masallah saglikla kucagina da al insallah bize tavsiyelerin varmi peki stres yapmamak disinda
Canımmmm bu ne güzel bir haber böylee Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnkızlar merhaba dün karın ağrım ve hafif lekelenmem vardı. adet oldum diye ağlarken dedim test yapayım da negatifi göreyim ağladığıma değsino da ne silik çizgi gördüm kafayı yedim iyice dedim sabah erken test yaptım onda da görünce doğru kan vermeye veee sonuç pozitifff 38,6 çıktı değerim hamileyim Allahım hala inanamıyorum :) Kızlar darısı hepinizin başına inşallah en kısa zamanda sizin de güzel haberlerinizi alırız sizi seviyorum
Canım biz de mayıstan beri falan deniyoruz. 33 yaşındayız ikimiz de. Haziranda bir kimyasal gebelik oldu.
Stresten sanırım olmuyor. Hemen de olacak sanmıştım. KKda baya okudum ettim. O kadar olmayan da gördüm ama insan kendisininki hemen olacak sanıyor. Herkese de sakin olun, bu işin düşmanı stres, görev gibi sevişmeyin falan diyen ben hepsinin tam zıttını yapıyorum.
Canim kurun tarifini alabilirmiyiz :) saglikla kucagina al insallah bebeginiCanim haziranda bende kimyasal gebelik yasadim.. doktorum uc ay dikkat et her an hamile kalirsin dedi.. bekledimm bekledim yok olmuyo gelmiyor.. herseyi yaptim.. ama olmadi.. takii aslanpencesi kurunu yaptim.. sonra amannn yaaa olursa olur dedim olmazsada allahim biyuk dedim ve ogrendim ki 4+3gunluk hamismisim.. gercekden kafana takma boşladiginiz an geliyor minnaklarimiz allahin izniyle..ve evet iliskiyi sanki bebek gorevinicin yapmamak gercekten gerekiyormus akisina birakin :))
Canim kurun tarifini alabilirmiyiz :) saglikla kucagina al insallah bebegini
Kizlar bu ay yerlesme kanamasina benzer bir leke gördüm kahverengi ve sonu kana donmedi onun dışında tek belirtim halsizlik uyku hali ve kabızlık oldu adetim bir gun gecti ve suan hic bir belirtim yok tek umudum o leke test yapmali miyim fikirlerinize ihtiyacim var
Cikar mi ki hemen idrar testindeSabaha kadar bekle..agri olup kanama gelemzse git bi kan ver.. yaninda birde idrar testinide patlat.. kafan rahat olur..
Dry75tgl ....................12 Kasım
@Semaa166....................12 Kasım
H hopealways ..................12 Kasım
@eslemsin....................12 Kasım
Minnosnur33 .................12 Kasım
@zifan ......................14 Kasım
@Kozlenmis patates...........14 Kasım
Duble Turk Kahvesi ...........14 Kasım
@Alsef.......................14 Kasım
@GorTuu......................15 Kasım
@Gamzemdwf...................15 Kasım
@nenzom......................15 Kasım
Kızlar ne alemdesiniz?
Cikar mi ki hemen idrar testinde
Kahverengi akıntım başladı ağrili bi sekilde ve test daha yapamadım korkuyorum neyin nesi bu adetim 3 gün gecikti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?