Kasımda hamilelik haberi almak başkadır...

günaydın ovulasyon testlerini nasıl kullanıyorsun ?
ben de bu ay kullanmaya başlıcam yanlış mı anlaşıldı yazdığım ?? 4 aydır hiçbir şey yapmıyordum test vs. ama bu ay ovulasyon testiyle denicem. ama bu test gebelik testi gibi ilk idrarla yapılmıyor. ve testi yapmadan 2 saat öncesine kadar sıvı alımını azaltman gerekiyor. günde 2 kere yapacaksan en az 8 saat arayla yapabilirsin.

C caninfistigi benimde ilk denemem klomen ilaciyla yumurtam büyüdü ve dün çatladı 11kasıma kadar bekle dedi doktorum benide eklerseniz sevinirim:)
İnş asıl "kasımda aşk başkadır" ı yaşarız:)

Onu hic arastrmadm ya o garanti bir yontemmi acaba herkeste yukseliyor mu ki..
canım herkesin ateşi farklı iniş çıkışlarıda fertilityfirend diye bir internet sitesi var baya yardımcı oluyor grafiğini falan cıkartıyor ben ilk hamileliğimnde kullandım işe yarıyor hatta hamılelıgımı ılk ates sayesınde anlamıstım :) bence denemelisin

sorry ben kullanıyorsun sandım. bende kullanmayı düşünüyorum. o nedenle sormustum

sorry ben kullanıyorsun sandım. bende kullanmayı düşünüyorum.
yok maalesef ama bu aydan sonra yorumlarımı yazarım :)
ateş yanıltıcı olmuyor mu, bariz bir fark oluyor mu gerçekten ?

yok maalesef ama bu aydan sonra yorumlarımı yazarım :)

ateş yanıltıcı olmuyor mu, bariz bir fark oluyor mu gerçekten ?
bende oluyor canım. yani şöyle ilk tabloda anlamıyosun pek birşey ama ıkıncı tabloya gecınce anlıyorsun cunku atesle beraber akıntı seklıne de dıkkat edıyorsun.

Cok tesekkur
Cok tesekkur ederim bi bakayim ona da

günaydınnnnnnnnn kızlar dün ovilasyonum çif ve kıpkırmızıydı degerlendirdik şimdi tekrar test yapacagım umaraıım bu ay olur bende 1,5 yıldır evliyim olsun artık :)

AYY inşallah kızlar inşallah benim 35 günde bir oluyor normlde 29 ekim yumurtlama görünüyor ama bu ay havuç ve incir kürü yaptım biraz öne çekmiiş galiba :) :) :)
bu kür ne işe yarıyor tam olarak ? ben hormon testi yaptırmadım hiç neye göre kullanılıyor kaş yaparken göz çıkarmak istemiyorum da kafam karıştı

gördüm önceki sayfalarda testini hadi inşallah

YAPTIM CANIM TEKRAR çok hafif silikleşmiş sanırım yumurtluyorum. bu arada midem aşırı yanıyor karnım agrıyor uzun zamandır hamilemiyim acaba dediğim zamanlar megersem yumurtlama günümmüş su son 6 ayda neler ögrendim ben ya bi haftadır kendime incir eşimede keçiboynuzu kürü yaptım çok düzenli içmedik ama hatta ben bozuluyorum diye sabah kalkıp içmiş esim bi baktım benim inciri içmiş hahhaha Allahım nasip ederde insallah tatlı anı olarak kalır bunlarda

bu kür ne işe yarıyor tam olarak ? ben hormon testi yaptırmadım hiç neye göre kullanılıyor kaş yaparken göz çıkarmak istemiyorum da kafam karıştı

canım bende buradan ögrendim. doktorlara göre bende bişey görünmediği için kendi kendime başladım inofolic kullandım ayrıca incir kürü (yumurta artırıcı) yaptım reglimden bi kaç gün sonra akşam 15 tane inciri kaynattım snra yarısını ılıyınca yarısınıda sabah işe giderken içtim .son bi kaç gündürde ayrıca havuc kayatıp incir kürüyle karıstırdım (yumurta çatlatıcı) içtim ama öyle abartmadım.zaten son iki gündür kırmızılar cok koyu ilkkez bu kadar net heyecanım bundan :) gecen ayda bi tane olgunlaşmıs yumurtam vardı degerlendirdik ama beşiktasın maçı oldugu için beyim son günlerde ortalarda yoktu :) tutmadı bu aydan cok umutluyum inşallah olur :)

bizimki de halı sahaya gidiyor geldiğinde de bir yerlerini sakatlamış oluyor sinir oluyorum
bende de bir sorun görünmüyor ben de neden olmuyor diye daha çok kuruntu yapıyorum bir sorun söylese de onu çözmeye çalışsam bari diyorum işte böyle kür mür burada öğrenmeye çalışıyorum

inofolic e kendi kendine mi başladın reçeteli değil mi o ilaç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…