• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım’da transfer olacaklar, beraber bekleyelim mi? 💕

Hepimiz için en iyisi en hayırlısı olsun ben de aynı şekilde 5. Gün dondurulmuş embriyo , şu an dikkat ettiğiniz şeyler var mı acaba
Folik asit, d vitamini, b12 kullanıyorum sadece, uzun zamandır kullanıyorum zaten.

Beslenme olarak çok dikkat ettiğim söylenemez. Daha bugün burda okudum kefir kırmızı meyve ananas nar suyu başladım. Tek tük sigara bile var. Sizler neler kullanıyorsunuz?

Folik asit, d vitamini, b12 kullanıyorum sadece, uzun zamandır kullanıyorum zaten.

Beslenme olarak çok dikkat ettiğim söylenemez. Daha bugün burda okudum kefir kırmızı meyve ananas nar suyu başladım. Tek tük sigara bile var. Sizler neler kullanıyorsunuz?
Ben işte hiç bir şey kullanmıyorum o yüzden tedirgin hissediyorum kendimi doktor öneride bulunmadı yalnızca her gün avokado yiyiyorum ama onu normal hayatımda da yiyiyordum madem söylediniz sigara ben de var.. biraz azalttım yine ama tam bırakamadım

Ben işte hiç bir şey kullanmıyorum o yüzden tedirgin hissediyorum kendimi doktor öneride bulunmadı yalnızca her gün avokado yiyiyorum ama onu normal hayatımda da yiyiyordum madem söylediniz sigara ben de var.. biraz azalttım yine ama tam bırakamadım
Ben de hiçbir takviye kullanmadım, sadece tedaviden önce genel sağlığım için D vitamini alıyordum, ona da devam ettim. Buna rağmen iyi embriyolar elde ettim. Çok sağlıklı beslendiğim söylenemez, kilo sorunum da var.

Takviye ve beslenme elbette etkili ama bunlara çok dikkat etmeyince de her şey olumsuz gitmiyor sanırım. En azından benim deneyimim bu şekildeydi. Sigara ve alkol hayatim boyunca hiç kullanmadım bu da etkendir belki

Kızlar ben de ekim sonu gibi reglimi bekliyorum kasım ortası gibi de hayırlısıyla transferim olacak inşallah.İlk transferim 2 embriyo transferi yapılacak. Reglimin ikinci günü kan vermemi ve 11. Günü de muayeneye gitmem söylendi ve bana da doktorum bir şey önermedi ama ben kendim folik asit omega3 d vitamini ve b12 kullanıyorum bazı günler unutsam da 🙈 onun dışında da çiğ kuruyemiş yiyorum avokado nar suyu kefir böyle şeyler tüketmeye çalışıyorum ve paketli gıda mümkün olduğunca tüketmemeye çalışıyorum

Back
X