Kasımda transfer olmayı bekleyenler

Bana da öyle dedi ama ben sorun olur diye düşünmedim. Acilde almıyorlarmış özelde de 6-7 bin fiyat verdiler. Sabah kan verip sonra muayeneye gidicem inşallah siz verebilirsiniz
İnşallah şansımı deneyecegim

Ben de gelsin istiyorum ama bitki çayı veya farklı bişey yapmıyorum hormonlarımla oynamak istemiyorum. Vücudum ne zaman isterse o zaman olsun yeterki dengesi bozulmasın. Bu süreçte dışardan kendimiz müdahale etmemeliyiz diye düşünüyorum. Ama tabi spor yürüyüş vs mutlaka faydalıdır

Bende pazartesi opu oldum, bugün 5. Günü dondurduk embryolarımızı aynı zamanda bugün adet oldum, yarın lucrin depot vurulcam bide 21 gün kullanmalık bir hap verdi. Sonraki adet tarihimde kontrole gidicem. Bakalım inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza bebiklerimizi benimkisi biraz aralığı bulcak gibi

Günde bir bardak bitki çayı ile hormonların oynayacağını sanmıyorum zaten tüp bebek tedavisi başlı başlına hormonlarla oynuyor
Bizim dengemiz çoktan bozuldu anlayacağınız. Bekleyelim

Bende iki ay sürmüş olacak sanırım ekimde opu oldu ama kasım sonu transfer olur diye düşünüyorum hep nedense inşallah süreçlerin çok güzel geçer ve kucağına almak nasip olur

Bende iki ay sürmüş olacak sanırım ekimde opu oldu ama kasım sonu transfer olur diye düşünüyorum hep nedense inşallah süreçlerin çok güzel geçer ve kucağına almak nasip olur
Ayy inşallah hepimize tüm isteyenlere nasip olsun emeklerimiz boşa çıkmasın

Bende dün doktora gittim reglimin 3.gün ilaçlara başladık. Dondurulmjş 5.gün embriyosu var onu transfer edicekler büyük ihtimalle 2 hafta sonra. Embriyo glue yapılacakmış bu sefer :) bakalımmmm. Kasım ayı hepimize şifa getirsin

Size hangi ilaçları başladı acaba

Transfer hazırlığında lh progesteron e2 hangi değerlerde olmalı

İyi günler, Eskişehirde Lucrin ve cyclo-progynova bulabileceğim bir eczane var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…