Kaşlarımla dalga geçiyorlar.

Cok cok cok güzel yüzünüz var, hele ki gözleriniz harika (masallah) ama kaslar fazla kalin ve cok cok düz. Zamanla rengi acilir merak etmeyin, üzülmeyin. Size bu sözleri söyleyenlere de acik acik durumu degistiremediginizi ve bu sekil cok üzüldügünüzü söyleyin, cekinmeyin.

Rengi çok güzel bence ama biraz kalın gibi. Kaş boyunuz kısa ya o yüzden sanırım biraz daha ince olsa çok yakışır.
Bu arada üzülmeyin yahu altı üstü kıl yani değer mi böyle kafanıza takmaya

Renkten ziyade şekle takıldım. Full makyaj yapmadığınız sürece maalesef göze çok kalın gelecek. Ah neden microblading yaptırırsınız

Canim istedigini yapmakta özgürsün kimse kimseye bu konuda karisamaz ki hadi karistim diyelim benimi dinliceksin yoo aslinda mesele o degil benim demek istediğim mesela goguslerin cok buyuk olur beline omuzuna zarar verir rahatsz edecek sekilde mecbur kalir yaparsin bu tamam ama digerini dogru bulmuyorum(bu benim fikrim sadece) canim skildi botoks canim skildi burnumu yaptirayim guzelim daha guzel olayim Allah zaten guzel bir sekilde yaratmis bizi..

Bence makyajsız olduğu için kötü duruyor göz makyajını azcık yogun yapın eyeliner far vs daha güzel durur kaşlar fazla dikkat çekmez

benim kaşlarım sizinkinin yarısı kalınlığında ancak doldurduğumda çok kalınmış gibi görünüyor ve kötü duruyor. sizde de çok dolu olması daha da kalın durmasına sebep olmuş. fikir sorduğunuz için söylüyorum, evet gerçekten kalın görünüyor ancak siz beğendiyseniz başkasının ne düşündüğü kesinlikle önemli değil. rengi açılınca daha doğal görünür.

BİRAZ DAHA İNCE VE UZUN OLABİLİRDİ. ÇOK KISA OLMUŞ. KISA OLMASINA RAĞMEN BİR DE KALIN YAPMIŞ. KEŞKE GÜVENİLİR Bİ YERE YAPTIRSAYDINIZ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…