- 12 Temmuz 2020
- 68
- -82
- 3
- 33
1 hafta önce microblading yaptırdım kaşlarımın rengi hala açılmadı. Eşim ile arkadaşlarım benimle dalga geçiyor. Çok kötü olduğunu söylüyolar. Korkuyorum ya açılmazsa rengi diye. Kalbim çok kırık
Canim istedigini yapmakta özgürsün kimse kimseye bu konuda karisamaz ki hadi karistim diyelim benimi dinliceksin yoo aslinda mesele o degil benim demek istediğim mesela goguslerin cok buyuk olur beline omuzuna zarar verir rahatsz edecek sekilde mecbur kalir yaparsin bu tamam ama digerini dogru bulmuyorum(bu benim fikrim sadece) canim skildi botoks canim skildi burnumu yaptirayim guzelim daha guzel olayim Allah zaten guzel bir sekilde yaratmis bizi..Gerçekten güzel olmayan, dış görünüşü yüzünden alay konusu olan insanlar var (konu sahibi senin için demiyorum, sen gayet güzelsin). Allah beni böyle yarattı deyip, estetik yaptırmasınlar mı? Olayı sırf dine getirip duyar kasan bir grup var bu sitede, bırakın insanlara karışmayı. Benim de göğüslerim sarkık Allah yarattı demeyeceğim çektireceğim yukarı, kusura bakmayın din kardeşlerim
Ya bosuna mi kavga ettiniz ne forograf 2015 tarihlikeklenmis olabilirsiniz
Yaziyo fotonun altinda sol attaNereden anladınız
Kiz helal vallah. Kesin keklendik kesinnn. 5 sene gecmis aradan. Birde yeni uyeYa bosuna mi kavga ettiniz ne forograf 2015 tarihlikeklenmis olabilirsiniz
Fotoyu buyut tarih yaziyorNereden anladınız
bence yıl kısmına hata var telefonun, gün dün tarihli çünküYaziyo fotonun altinda sol atta
aaaa evet 20 ve 15 yanyana gelince yıl gibi algılanıyor o yüzeden karıştı hatlar :)Saat 15:29 7/20/20 dün çekilmiş yani. Fake değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?