Kaşlarımla dalga geçiyorlar.

Dudaklarım estetik değil. Evet burnum estetik ve kaşlarım yapılı..

Bu ne kötü bir yorum güzellik çirkinlik görecelidir. canım canım diyip şişirme gibi kelimelerle sözde hakir görmeye çalışmışsınız. Konu sahibi renk koyu mu diye sormuş, güzel miyim dememiş ki? Ayrıca üzerimize vazife değil birisine güzel çirkin demek

2 sene önce bu hatayı yaptım yılbaşı yaklaşıyordu. kendimden nefret ettim yatırdılar masaya kalktığımda suratım, şeklim, şemalim o kadar kötüydü ki. 2 senedir çıkmadı ben kendi çabamla rengini açmaya uğraştım kaş boyalarıyla. kalınlığı daha beter... en son geçen hafta kaşlarımı incelttirdim biraz daha iyi oldu. ömrümde bu kadar dalga geçilmemişti benimle hatta bir kavgada bana bununla ilgili hakaret bile edildi.
offf eskiye döndüm birden yok anam yok kimse bu hataya düşmesin

Fotoğraf silebilirmiyim bilmiyorum sonrasında silmek istedim ama size göstermek adına paylaşıyorum. Sizce lazer araştırmalımıyım:/ bi sevmedim gibi
kesinlikle açılıcak 1 ay beklmen gerekir bence renginden önce şekli kalın olduğu için alışamamışlardır

Fotoğraf silebilirmiyim bilmiyorum sonrasında silmek istedim ama size göstermek adına paylaşıyorum. Sizce lazer araştırmalımıyım:/ bi sevmedim gibi

İki fotoğraf arasında dağlar kadar fark var ama
İlk fotoğrafı gördüğünde bir parmak kaş vardı.
İkinci fotoğrafta yüzünüzün güzelliği almış götürmüş kalınlığı.
İlk yapildigi gibi kalmıyor zaten 1-2 aya açılır muhtemelen.
Biraz zaman lazım tabi

Son düzenleme:
Çok kalın olmuş. Yüzüne biraz daha ince kaş gidermiş diye düşündüm. Açılır ama kaş kalın maalesef

Rengi ve sekli iyi ama kalınlığının yaklaşık 4te 1i kadar inceltirseniz bence süper olur.

Bana sadece fazla kalın geldi, rengi iyi duruyor bence. Şuran buran estetik demişler ya SİZE NE yakışan yapsın, valla çok güzel olmuşsun

ilk fotografta sadece kaslari attiginiz icin kalin gorunuyor ama ikincide benim gozume cok batmadi. begenmeyen, dinine uygun bulmayan yaptirmasin bos yere kafa acmaya gerek yok.

Dalga geçip hakaret edenleri dikkate almayın, kaşlarım doğuştan kalındır, 2 kaş arası da tüyler var yani almayınca bildiğiniz yekpare kaşlıyım, gür ve koyu renkli olduğundan da çok göze batıyor, biraz salsam askerlik yoklaman geldi mi Mahmut abi geyiği bile yapılıyor kaşın çözümü var, işin ehli birine gidince çok güzel şekil veriyorlar da her şeyle dalga geçenlerin çözümü yok, onları kendi haline bırakacaksınız aynaya bakıp kendilerine gülsünler.

Konu sahibesinin de kaş yapısı çok kalın, göz alışkanlığı da olduğundan daha ince yaptırmamış olabilir, ki benim gibi bazı yüzlere de çok ince kaş yakışmıyor, rahmetli Levent Kırca'nın Bestami tiplemesine dönüyorum, aşırı komik duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…