Dudaklarım estetik değil. Evet burnum estetik ve kaşlarım yapılı..Canim sen cok guzel bir kizsin. Belli yani...
Keske dogal kalsaydin.. dogalik 000.
Kaşlar boya, burun estetikli Dudaklar silikon. Biraz kendini cirkinlestirmissin. Kb canim.
Dudaklarin sonecektir bidaha sisirme.
Kaslarinda cok kalin olmus. Ugrasma boyle seylerle sen zaten guzelsin.
Dudaklarınızda da işlem var sanırım kalıcı makyaj ve dolgu?Fotoğraf silebilirmiyim bilmiyorum sonrasında silmek istedim ama size göstermek adına paylaşıyorum. Sizce lazer araştırmalımıyım:/ bi sevmedim gibi
Yok hayır ikiside yok kendi dudaklarım sadece ruju biraz taşırarak sürdümDudaklarınızda da işlem var sanırım kalıcı makyaj ve dolgu?
Bu ne kötü bir yorum güzellik çirkinlik görecelidir. canım canım diyip şişirme gibi kelimelerle sözde hakir görmeye çalışmışsınız. Konu sahibi renk koyu mu diye sormuş, güzel miyim dememiş ki? Ayrıca üzerimize vazife değil birisine güzel çirkin demekCanim sen cok guzel bir kizsin. Belli yani...
Keske dogal kalsaydin.. dogalik 000.
Kaşlar boya, burun estetikli Dudaklar silikon. Biraz kendini cirkinlestirmissin. Kb canim.
Dudaklarin sonecektir bidaha sisirme.
Kaslarinda cok kalin olmus. Ugrasma boyle seylerle sen zaten guzelsin.
kesinlikle açılıcak 1 ay beklmen gerekir bence renginden önce şekli kalın olduğu için alışamamışlardırFotoğraf silebilirmiyim bilmiyorum sonrasında silmek istedim ama size göstermek adına paylaşıyorum. Sizce lazer araştırmalımıyım:/ bi sevmedim gibi
Belki kaşları yok ?Allahın verdiğini neden degistirmeye calisirsiniz ki bosver takma oyle cokta kötü durmuyor ama guzelde durmuyor
1 hafta önce microblading yaptırdım kaşlarımın rengi hala açılmadı. Eşim ile arkadaşlarım benimle dalga geçiyor. Çok kötü olduğunu söylüyolar. Korkuyorum ya açılmazsa rengi diye. Kalbim çok kırık
Fotoğraf silebilirmiyim bilmiyorum sonrasında silmek istedim ama size göstermek adına paylaşıyorum. Sizce lazer araştırmalımıyım:/ bi sevmedim gibi
Hayır 2015 değil o benim de dikkatimi çekti eski mi diye. Sandığınız kadar dikkatli değilsiniz 20/07/2015.34 yazıyorduYa bosuna mi kavga ettiniz ne forograf 2015 tarihlikeklenmis olabilirsiniz
Çok kalın olmuş. Yüzüne biraz daha ince kaş gidermiş diye düşündüm. Açılır ama kaş kalın maalesef1 hafta önce microblading yaptırdım kaşlarımın rengi hala açılmadı. Eşim ile arkadaşlarım benimle dalga geçiyor. Çok kötü olduğunu söylüyolar. Korkuyorum ya açılmazsa rengi diye. Kalbim çok kırık
Belki kaşları yok ?
Dalga geçip hakaret edenleri dikkate almayın, kaşlarım doğuştan kalındır, 2 kaş arası da tüyler var yani almayınca bildiğiniz yekpare kaşlıyım, gür ve koyu renkli olduğundan da çok göze batıyor, biraz salsam askerlik yoklaman geldi mi Mahmut abi geyiği bile yapılıyor2 sene önce bu hatayı yaptım yılbaşı yaklaşıyordu. kendimden nefret ettim yatırdılar masaya kalktığımda suratım, şeklim, şemalim o kadar kötüydü ki. 2 senedir çıkmadı ben kendi çabamla rengini açmaya uğraştım kaş boyalarıyla. kalınlığı daha beter... en son geçen hafta kaşlarımı incelttirdim biraz daha iyi oldu. ömrümde bu kadar dalga geçilmemişti benimle hatta bir kavgada bana bununla ilgili hakaret bile edildi.
offf eskiye döndüm birden yok anam yok kimse bu hataya düşmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?