Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

idil76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
76
1
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar ,

33 yaındayım kasım ayında 6 tüp bebek tedavime giriyorum .Benim gibi tedaviye başlayacak arkadaşlar tedavi öncesi duygularımızı ve sürecimizi birlikte paylaşalım .

duygularimi sorarsan valla bir gun tutucak icimden öyle geciyo negatif düsünmek istemiyorum ve kimse düsünmesin) HERRRRRRR GUN HERKEZ ICIN DUA EDIYORUM

bende bu ay ikincime başlıycam ilki tutmuştu fakat bebeğimin kalbi atmayınca aldırmıştık şimdi dondurulmuşlarımla tekrar deniycez kasımın başlarında başlıyorum hayırlısıyla allh hepimizin yardımcısı olsun

merhaba arkadaşlar bende kasım ayı topiğinin açılmasını bekliyordum..:)) on gün sonra kontrolüm var inşallah bir sorun çıkmazsa bende kasım ayında 2. tüp bebek denememe başlıyorum ilkinde tutmuştu ama 21. haftada erken doğumla ikizlerimi kaybettim ağustosta da dondurulmuşlarımı denedim ama onlar tutmadı.. şimdi yeniden başlıyorum herşeye inşallah herkesin yüzü güler.. bu topik herkese uğurlu gelir.. hepimize bol şans......

kızlarrr topiğiniz hayırlı olsunnnn insallah bebeklerinize kavusursunuz rabbim sizinle olsunnnn insss

Merhaba kızlar hepinize Rabbimden sağlık ve sabır diliyorum...
Eğer antibiyotik tedavim olumlu sonuç verirse ilaçlarım Kasımda bitiyor bende 3. tüp bebek denememi inşallah Kasımda yapıcam...

inşallah hepiniz güzel sonuçları alır buraya yazarsınız arkadaşlar bende tüp bebkle hamiş kladım rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah amin

kizlar topiginiz hayirli olsun
guzel paylasimlariniz olur insallah
ve cogu kisi hamile kalir allahin izni ile insallah

kızlar inşallah hepiniz hamile kalırsınız
ben ekimde yaptıracaklar topiğindeyim dün iğnelerime başladım
inşallan bizim bu ay olur da kasımda pozitif sonuçlarımızla size destek oluruz
allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebekler verir inşallah

Paylaşımlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.Allah hepimizin yardımcısı olsun hergün dua ederken hem kendim için hemde isteyen herkez için dua ediyorum. Surayn geçmiş olsun.Moralini bozma hele dondurulmuşların kaşıtesi düşecek diye korkma.çevremde 6 tane tüp bebek yaptıran var kimi 3 kimi 5 . bunlardan 4 ü dondurulmuş embriyolardan hamile kalabildi. Yaren58 çok geçmiş olsun ve Allah sana bizden daha da çok sabır versin diyorum . Tutmuyor diye üzülüyoruz ama olmayan birşeye üzülüyoruz. Senınki bambaşka .Allah kimseye evlat acısı tatdırmasın . tedavin inşallah olumlu geçer ve bu kez yüzün güler .

kızlar slm nasipse bende kasımdaki adetimle başlıcam tedaviyi allahtan bişey çıkmazsa cuma günü histereskopi yapılacak bana bakalım onun sonucuna göre karar verilir sanırım hepimizin hakkında hayırlısı olsun rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın

kızlar herkese merhaba.topigimiz tüm tüp bebek yaptıracaklara hayırlı uğurlu olsun..bende kasım ayındaki adetimle birlikte acıbademde tüp bebek yaptırmaya karar verdim..bu benim ilk denemem olacak bugün doktora gittim ve rahimden kültür verdim iltihabik bi durum varsa tedaviye başlamadan önce düzeltilsin diye..duyduğum kadarıyla rahim içi iltihapları embriyoların tutunmasına engel teşkil ediyormuş. bence hiç biriniz ön tetkikleri atlamayın tedavi kadar hazırlık aşamasıda önemli bence...ay galiba yeni üye olarak ilk günden başınızı ağrıttım:)))
sizlere bi sorum olarak acaba acıbadem hakkında fikri olan var mı???

Arkadaşlar merhaba
30 yaşındayım..6 yıllık evliyim..bu ay kontrolüm vardı..kasım ayında bir sorun çıkmazsa bende başlayacağım inş...3. Tedavim olacak
2008 ağustosta ilk tüp denemem oldu..pozitif sonucu aldıktan sonra b hcg ler düşmeye başladı ve sonlandı.
2008 aralıkta 2. Deneme pozitif sonuç..10 hafatlık kalp atışı durdu...nasip değilmiş
10 ay ara verdikten sonra 3. Deneme için karar aldık.
Hepimiz için hayırlısını diliyorum..

allah hepimizin yuzunu guldurusun kucaklarınızı doldurusun kızlar..hakınıda hayırlı olan olsun........

bende kasımda 2. ye başlıcam. bugün adet oldum bitince histereskopi yapıp içim rahat başlamak istiyorum hepimize hayırlı olsun

inşallah canım Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın, yarı yolda bırakmasın, hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..:Saruboceq:inşallah birbirimize destek olarak bu zor günlerimizi daha kolay atlatabiliriz.. :1hug:bu arada idilcim topik sahibi olarak liste yapmıycakmısın:kedi:

iyi akşamlar arkadaşlar..bir fikrim var benim ..onu paylaşmak istedim
liste yaparsak aslında daha kolay takip edilebilir diye düşünüyorum
mesela:ben başlayayım

senay79 - fsh yüksek,hashimoto tiroidi - 3. tüp bebek - izmir kent hastanesi

herkes bu şekilde yazarsa..liste oluşturabiliriz kasımda tedaviye başlayacak arkadaşlar için

idil76 - 2 aşılama negatif , 1 tüp bebek+ dondurulmuş istanbul cerrahi negatif 1 tüp bebek yeditepe negatif , 2 tüp bebek izmir smyrna negatif kasımda tekrar yedi tepede başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…