Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

kız hamileyim dememiş herkes tebrik etmiş malummu oldu acaba sizekaydirigubbakcemile5

cok tatlısın sushii ben topik actım görmedin heralde ordan ögrendiler kaydirigubbakcemile3
ama senin icin söliyim hmileyim allah kısmet ederse.2 kan testi verdim yarında 3sü ıns. bakalım.senin bebisin napıo nasıl buyuyomu senınkıne kardes olcak benım bebısım.sen cok gorunmuosun bu aralar.kendine ıyı bakk opuyorumnanaktan

alkisalkisalkis a aaa inanmıyorumm süper bir haber buuu
ben arada giriyorum bakıyorum yazan yok kapatıyorum. Sende test yaptırsammı korkuyorum falan demişsin enson onun üzerine herkes tebrik edince noluyo dedim bendekaydirigubbakcemile3 e ee değerlerin kaç çıktı canım niye üçüncü testi yaptırıyorsun. Gerçekten çok sevindim canım canııı gönülden kutlarımm. Benim bebişim iyi teyzesi doktora gittim bende geçen hafta büyümüşşguclubacismile 1 ay sonra tekrar gideceğim doktora bakalım inşallah hayırlısı olur hakkımızdaolumunekankayizsmile Bende öpüyorum çok

sagol canım ben dayanamadım test gunumden önce kan verdım 9.gun 55.23 11.gun 103 13.gun 234 cıktı.bıde cumartesi vercem.doktor 3kez kan testıyle buyumeye bakıomuslar saglıklı mı dıye sonrada 23 unde doktor randevumuz var.cok sukur kanamam falan yok.pek sancımda yok sadece cok ayakta kalınca belım ve karnım agrıo.böle iste.sen de bebısını buyut bakalım saglıkla buyusun karnında sonrada saglıkla kucagına al ıns

Son düzenleme:
kızlkar süpriz ben gene yaptırıyorummm haberiniz olsun 3.tüp bebeğimi duscı olun banaaaaaa:)

Hadi bakalım hayırlı tedaviler
a.s İnşallah rabbim gönlüne göre verir. Ayyy nasıl heyecanlısındır şimdi :1hug:
Şans melekleri yanında olsun....

sağol canım bundan iki ay önce yaptırmuştım arkadaşımın tüp bebek dergisi çıkartıyor oda beni sponsorundan yararlatımsadece 1 milyar verdim ilaç içinde sağolsun herşeyimi o karşılıyor istanbul tüp bebek merkezi arte kamere gidiyorum

bakalım bu benim 3. tüp bebeğim olucak tutarsa ekranna çıkıcağım dua
edin bana ne olursunuz bu şansı kaçırmak istemedim yoksa yaptıramıycaktımmmmm

esracım hayırlı olsun canım bende kasım grubundaydım ama benım gecen ay negatıfle sonuclandı canım suan beklemdeyım subatta baslayablırım artık ama artık ozele gıdemem cunku param yok bende unıversıteye gıdıcem mecbur
senın ıcın cok sevındım ne guzel sana bır sponsor cıkmıs canım bızede cıksa ahh sponsr ama yok sen ne yaptın transfer oldunmu hangı hastaneydı ve donmusun varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…