Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

asimira merhaba bende kasımda ilk denememi yapacam sen nerde yaptırıyorsun yazarsan sevinirim

selam kızlar ben burayı görmeden topik açtım:kedi:
bizde kasımda başlıcaz inşallah merkez konusunda sıkıntıdayız bakalım hayırlısı ben 24 eşim 26 yaşında bizde sorun azosperm 1kere denedik ama olgun sperm çıkmadı inşallah bu sefer çıkar

talya83 ellerine sağlık canım .
Gördüğüm kadarıyla rekor deneme bende :) Daha ne kadar dayanırım bilmiyorum.Hem maddi hem manevi olarak dahasınıda kaldırabileceğimi sanmıyorum.Geçen bir arkadaşımdan prolaktin diye bir test yaptırdığını öğrendim .Bu testin değerinin azıda zararmış çoğuda.Yani hamile kalmayı engelliyormuş.Bu güne kadar hiç bir tedavimde hiçbir dr um bu tahlili benden istemedi.İnanın arkadaşlar bu testi yaptırdığımda sorunumun bu olması için dua ettim.En azından sorunumuzu bilmek ve gerekli ilaç tedavinini gerçekleştirerek artık hamile kalabilirim diye düşündüm ama sorun prolaktin değilmiş.Yine sebepsizim yine ümitsizim anlayacağınız.

merhaba idil76

sakın ümidini yitirme arkadaşım. her şerde bir hayır vardır derler ya bizim durumumuzda o misal bence hem kul sıkışmadıkça hızır yetişmezmiş...gerçi seni o kadar iyi anlıyorum ki. ama inan bana sorunu bilmek te hiç birşeyi değiştirmiyor....sanırım doğru zamanı bekliyor bebklerimiz ve bizi yaradan rabbim bir gün bizim içinde mucizelerini yaratacaktır. inşallah bu ay hepimiz hamiş olacağız, güzel düşünelim güzel olsun dimi ama...

idilcim böyle düşünmekte çok haklısın yaşadığımız onca olumsuzluklardan sonra olumlu ve ümitli olmakta çok zor.. bebde birçok kez hayal kırıklığına uğradım.. hele son bir yılım üç ay ümit etmekle bir ay hayal kırıklığıyla geçti diyebilirim.. şimdi inşallah kasımda tekrar başlıycaz artık içimde başlamanın verdiği o heyecan bile kalmadım..yeniden tedavime başlayacağiıma sevinemiyorum bile ama ne yapalım bizimde kaderimiz böyleymiş Allah daha kötüsünü göstermesin bundan sonra inşallah.. dert veren Allah dermanınıda verecek inşallah.. dua etmek, buna inanmak, ve sonuna kadar elimizden geldiğince çaba göstermekten başka çaremiz yok öyle değilmi canım..Rabbim hiçbirimizi çaresiz bırakmasın inşallllllllaaah..

dediğin gibi yaren aynı şeyleri yaşıyorum.ne ümitliyim ne ümitsiz ne heyecanlıyım nede heyecansız kasımda başlıyorum ama inanın arkadaşlar yine benim için sonuçun değişmeyeceğini hissediyorum. Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlat verecekse versin diyorum ama keşke birgün benimde zamanımın geleceğini bana işaret etse. Sadece istediğim bir gün olacağını yada hiçbir zaman olmayacağını bilmek .

canım idil76 hayırlısını iste hayattan ama artık senin yüzün gülcek bu sefer olcak gibime geliyor inşallah tabi dua edelim bende ilk denemem 8 yıdır bekiliyom işte sonunda tüp bebbeğe yolladılar hayırlısı bakalım

inşallah idilcim Rabbim hepimize bir umut ışığı bu karanlığımıza bir çıkış yolu göstersin artık..ınşallah bu sefer hayırlısıyla yüzümüz güler..

cannur ve justing tedaviniz hayırlı olur inşallah güzel sonuçlar almak dileğiyle..
cannur yumurta toplama işlemi genel anestezi altında oluyor canım yani kısa bir süre uyutuluyosun uyandığında işlem bitmiş oluyor canım üç gün saonrada transfere çağırılıyorsun o zaman bayıltmıyolar zaten çok basit oluyor canın acımıyor muayene olur gibi sadece idrara sıkışık olduğun için biraz rahatsız oluyosun.. hiç acımıyor bazı arkadaşlardan yumurtalıklarda hafif hissyat veya ağrı olduğunu duymuştum ama bende hiç olmadı.. inşallah sende de olmaz Allah kolaylık versin canım..:)

kızlar bu arada topiğimizi iptal etmiyelim bugün baktım bayağı bir arkalarda kalmıştı.. burda hepimiz zor bir dönemden geçiyoruz psikoloji bizim için çok önemli bizi en iyi bizler anlarız.. inşallah bu dönemde birbirimize destek olarak bu zor süreci daha kolay atlatmaya çalışalım..hepimiz olumlu sonuç alır sonrada hamileliklerimizi konuşuruz inşalllllllaaaaaahhh.. çok karamsarım bu sefer ama pozitif düşünmek istiyorum artık.. hepimiz öyle olalım arkadaşlar bol bol moral aşılayalım birbirimize olurmu..benim çok ihtiyacım var eminim sizinde öyle...

cannur 82 kusura bakma canım şimdi gördüm mesajını . inşallah bu kadar seneden sonra ilk tedavin ve son tedavin olur inşallah . kısaca anlatmaya çalışayım .benim en sevdiğim kısım yumurta toplama kısmı çünkü deliksiz ve huzurlu uyuyabildiğim tek uyku oluyor .Belki 15-20 dk sürüyor ama bana sanki saatlerce uyumuşum gibi geliyor. Benim bütün yumurta toplamalarım genel aneteziyle oldu çok az klinik anestezi uygulamıyor .Sanırım .anestezi tercih edildiğine göre acılı bir operasyon olduğunu düşünüyorum.yumurta toplama gününü geldiğinde operasyona aç giriyorsun sana saatine göe şu saatten sonra hiçbirşey yeme içme diye uyarıda bulunurlar.Ameliyathaneye girmeden önce güzelll bir kokteyl veriyorlar damardan nasıl girdiğini bile hatılamıyorsun ( benim artık bünye alıştı gerçi ) . seni ameliyathaneye alıyorlar ve klasık pozisyonda yatırıyorlar. hemşireler ayaklarını masaya bağlıyor ( anestezi etkisiyle refleksler boşaldığı için ayakların kaymasın diye ) o arada anestezi dr sana birkaç soru soruyor daha önceden açılmış olan damar yolundan süt beyazı bir ilacı vermeye başlıyor.sen 6-7derken uyuyorsun.hiçbirşey duymuyorsun .ilk hatırladığın an genelde sedyeyle ameliyathaneden çıkarkenki halin oluyor. Dikkat et ayılırken sayıklayabiliyorsun o yüzden uyumadan güzel şeyler düşün :) sonrasında ağrı yada açı yok canım merak etme sadece zaman zaman gaz ağrsı gibi kısa süreli kasıklarında çekilme hissedebilirsin . İnşallah güzel haberler verirsin bizlere.

ben anesteziye bayılıyorum.hayatımda benimde uyuduğum uykuların arasında en güzeli:bbo:

günaydın arkadaşlar
sizlerin destekleri ile bu zor günleri gecirecez inşalllah karnımızda bize sımsıkı sarılan bebeişlerimizle
amin...
bizi bizden iyi anlayan varmı cevrende kaza ile hamile kalan ve aldırmak isteyenleri görüyorumdaa
bana resmen niye olmuyor diye soruyolar sanki benim elimdemiş gibi ...
anlamıyolar işte bi mucize olduğunun farkında değilller onlar icin olagan bişey cünkü.
neyse canınızı sıktım dimi ben bu tedavi öncesi biraz gerginim sigarayı bıraktım ondanmı bilmem stresliyim sakin olmalıyım biliyorum ama olmuyor hep aklımda ...
allahtan sizler varsınız sizlerle vakit cabuk geciyor ve beni anlayan cevremdeki tek kişiler sizsiniz .
yanlız issetmiyorum artık kandimi sizi seviyorum kızlar

canım arkadaşım idil
bilgilerin iin teşekkür ederim cok saol rahhatladım biraz
cevrende bunları yaşayan hc kimse yok...
bende o yüzden hiç bişey bilmiyorum
ama artık yanlız degilim sizler varsınız benimle aynı kaderi paylaşan inşallah yüce rabbim yüzümüzü güldürüür ve dünya tatlısı bebeişleri kollarımıza almayı nasip kısmet eyler aminn...

canım yaren58
saol canım
hepimizin tedavisi yolunda gider inşallah
kızlar neler hissediyonuz yani ne bileyim heyecanmı korkumu stresmi ne yani karışık bi sürü şey var kafamda sizlerde böylemisiniz acaba benim gibi
yaren sen neler hissediyosun canım arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…