Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

bende aranıza yen katıldım bende umut tüp bebekte başlıyorum tedaviye inşallah hepimiz hamiş oluruz

Merhaba arkadaslar,

Ben bu foruma yeni katildim. Bende kasim ayinda ikinci tup bebek denmemi yapacagim. Maalesef bu ay negatif sonuc aldim.. Suan kasim ayindaki adetimi bekliyorum (dondurulmus embryo kullanilacak).

kasımda tedaviye başlayacaklar( booolllllll şans)

*senay79 - fsh yüksek,hashimoto tiroidi - 3. tüp bebek - izmir kent hastanesi
*idil76 - 2 aşılama negatif , 1 tüp bebek+ dondurulmuş istanbul cerrahi negatif 1 tüp bebek yeditepe negatif , 2 tüp bebek izmir smyrna negatif- kasımda tekrar yedi tepede
*su su - umut tüp bebek

bu şekilde yaparsak daha iyi takip ederiz arkadaşlar....
kasımda tedaviye başlayacağız...ne tür hazırlık yapıyorsunuz..şu an bitkisel vs birşeyler kullanıyormusunuz
ben kalite için harnup pekmezi...bal polen karışımı..tarçın,çörekotu,bal karışımı..hayıt tohumu suyu..yeşil çay kullanmaya başladım 2 aydır
ayrıca pilatese gidiyorum umarım faydası olur tedavide.
SıZ NELER YAPIYORSUNUZ..PAYLAŞALIM..

*idil76 - 2 aşılama negatif , 1 tüp bebek+ dondurulmuş istanbul cerrahi negatif 1 tüp bebek yeditepe negatif , 2 tüp bebek izmir smyrna negatif- kasımda tekrar yedi tepede
*su su - umut tüp bebek
*talya83-erkek fer-1 mikroenjeksiyon negatif, kasimda 1ci dondurulmus embryo

*su su - umut tüp bebek
*talya83-erkek infer-1 mikroenjeksiyon negatif, kasimda 1ci dondurulmus embryo-yurtdisi

kızlar benide ekleyin listenize

aymilewya-iki tüpünde tıkalı-erkekte sorun yok-1. tüp bebek-acıbadem maslak hastanesi

kızlar listeye benide yazarmısınız?
yaren58- pcolu- 2.tüp bebek denemesi-istanbul cerrahi hastanesi

*su su - umut tüp bebek
*talya83-erkek infer-1 mikroenjeksiyon negatif, kasimda 1ci dondurulmus embryo-yurtdisi
*aymilewya-iki tüpünde tıkalı-erkekte sorun yok-1. tüp bebek-acıbadem maslak hastanesi
*yaren58- pcolu- 2.tüp bebek denemesi-istanbul cerrahi hastanesi

Son düzenleme:
Tup bebek'mi altinci defa deniyosunuz yoksa Asilama denedniz simdide Tup bebek' mi deniyonuz cunku tup bebek cok mesagetli bir yolculuk alti defa denemek insani ne kadar yipratabilcegini tahmin edebilirim. allah yardimcini olsun ins. alllah size bir avaz da iki evlat birden nasip eder. Hangi merkeze gittinizi yazmanizda bi sakinca yoksa yazabilirmisiniz lutfen... teseekkurler

bende başaldım tedaviye dondurulmuşalrımı kullanıcaz bu ay hayırlısı olsun ikinci denemem olacak ilki karnımda ölmüştü inşalhh herkes başarır

Merhaba arkadaslar,

Ben bu foruma yeni katildim. Bende kasim ayinda ikinci tup bebek denmemi yapacagim. Maalesef bu ay negatif sonuc aldim.. Suan kasim ayindaki adetimi bekliyorum (dondurulmus embryo kullanilacak).

seninle ayniyiz bende ikinci denemem bende aadetimi bekliyorum talya ... insallah bu sefer tuttururuz...

*su su - umut tüp bebek
*aymilewya-iki tüpünde tıkalı-erkekte sorun yok-1. tüp bebek-acıbadem maslak hastanesi
*yaren58- pcolu- 2.tüp bebek denemesi-istanbul cerrahi hastanesi
*sevdakes 1. tüp bebek negatifff 2. tüp bebek denemesi ..almanya..

Sevdakes, seni de listeye ekledim. Evet, insallah bu sefer tuttururuz. Allah hepimizin yaridimcisi olsun

Katremelek__ 1 tüp bebek+ 1 dondurulmuş Negatif __ Alman Hastanesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…