Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

kimse yok mu kızlar moralim çok bozuk konuşmaya ihtiyacım vardı bende 3 senelik evliyim 2.5 senedir tedavi görüyorum ama olmadı ovülasyon sorunum var dr tüp bebek deneyelim dedi ama onada maddi gücümüz yok yaptıramıyoruz kafam allak bullak oldu ne düşüneceğimi bilemiyorum artık çok kötü durumdayım elimizden tutan kimsede yok anne olamıycam diye çok korkuyorum çocukları çok seviyorum bende anne olmak eşime babalık duygusunu tattırmak istiyorum yardım istemediğim kimse kalmadı herkesin var bir bahanesi şu hayatta zor zamanında kimse yanında olmuyor insanın allah kimseyi bu duruma düşürmesin 20 yaşındayım ama o kadar zorluk çektim o kadar sıkıntı yaşadım ki ruhum ne kadar yaşlandı bende bilmiyorum bir bebek bir umut bir heyecan benim parçam olsa bana eşime bize o kadar iyi gelicekki hayatım değişicek buna inanıyorum ama o fırsatı değerlendirememek çok acı verici bebek düşünmüyor musunuz daha diye sorduklarında ağlamamak için tutamıyorum kendimi o kadar içime işlediki artık tedavide gördüm tüpüm tıkalıydı ameliyatta oldum olmadı olmadı işte şimdide tedaviye tüp bebekle devam etmem gerekiyor ama edemiyorum offffffff allahım hepimizin yardımcısı olsun artık benim için anne olmak bir hayal bir mucize gibi ben artık oturup mucizemi bekliycem oda bir yardım eli ama oda çok zor bu devirde kimin kime faydası var ki...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:sm_confused:

slm vasfiye arkadaşım öncelikle çok gençsin burda 35 yaşında bile bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlar var yani her şey öle kolay olmuyo kimseden kimseye destek yok bu zamanda ben 7 senelik evliyim 7 sene içinde rabbim çok şey nasip etti şükürler olsun evimi aldım arabamı aldım evladımın geleceğini hazırladım ve rabbim o kadar büyükki ben 1 tane evlat isterken rabbim bana 4 tane nasip etti inş. sağlıkla kucağımada alırım rabbim bana o günleride nasip etsin ve bunlarda kimsenin katkısı yok eşim ve ben yaptık tüm bunları yani sana demem oki yaşında çok genç eşinle elele verip oturup mucizeni beklemek yerine ona daha çabuk kavuşmak için çalışabilirsin rabbim en kısa zamanda senide mucizene kavuşturur inş.

Vasfiye cnm lütfen oturup şunu düşün. Ben daha çok gencim, önümde çoookk uzun yıllar var (haşa tabiki rabbim bilir ben sadece bilimsel açıdan söylüyorum) inşallah rabbim benim derdime de derman verecek, bende bir gün bebeğimi kucağıma alacağım. Bunun için elimden geldiğince çaba göstereceğim..
Cnm. arkadaşımın bir tanıdığı var 16 yaşında erken evlenmiş, tüpleri idrar yolu enfeksiyonu geçirdiği için tıkalı. Bizlerin yaşadığı sorunlar yaşımız 16 da olsa 40 da olsa maalesef yıpratıcı ama birde bu açıdan bak cnm, 40 yaşındaki bir kadın daha çok tecrübe ve hayal kırıklığı yaşamış oluyor. 16 - 20 senedir bu yola baş koyanlar var. Onlar ne yapsın..
Bu yüzden menapoz sorunun yok ise önünde baya bir zaman var tekrar tekrar deneyebilmen için, hayallerine kavuşman için.. Rabbim dualarını kabul eder inşallah. Hepimize hayırlısı ile anne olmayı nasip eder inşallah. :Saruboceq:
Ltf moralini bozma a.s ve sadece oturup bekleme cnm. sende sana düşen ne ise onu yap. Bu zamanda kimseden kimseye hayır yok maalesef..

arkadaşlar yaşım genç ama vücudum yumurta geliştiricilere karşı direnç kazanmış ve tüp bebektede bu iğnelere ihtayacım var zaman geçtikçe tesirini tamamen kaybedicekmiş yani zaman aleyhime işliyor o yüzden çok sıkılıyorum üzüntüm o yüzden

Üzülme cnm. :teselli: Rabbim nasip ettikten sonra hiç bir güç o spermleri durduramaz.. Yoktan var etmek Allaha mahsustur. Tabiki tedbir bizden takdir allahtan. Ama oturup beklemekle olmaz hayatım sen kendini daha çok yıpratırsın. Sıkılıyorsun bir an önce tedaviye başlamak istiyorsun biliyorum. ınanki burada kimse hariçten gazel okumuyor. Bizler birbirimizi daha iyi anlıyoruz. Sorunlarımız ortak. Maddi olarakta yıpratıyor muhakkak. Kolay bir şey olmadığını hepimiz biliyoruz.
Sen daha önce tüp denedinmiki ilaca karşı direnç kazanmış bence başka dr. lara da git. 2.5 senedir gördüğün tedavi ne tedavisiydi?

CNM SANA BIRSEY SORMAK ISTIORUM BEN SABAH KALKTIGIMDAN banyo yaptım ve vajınanın gırışınde balon gıbı şişmiş ya sende de oldumu?

hayır tüp bebek hiç denemedim yumurtlayamıyorum ben o yüzden yumurtalık büyütülüp çatlatıldı tüp bebektede aynı iğnelerle geliştiriyorlar yumurtayı onu kastettim yani ben 2 senedir kullanıyorum o iğneleri

off gözümde uyku namına bir şey kalmadı artık aklım hep bebeğimde hamile yok mu aranızda kızlar birilerinin adınada olsa mutlu olmak sevinmek istiyorum...

off gözümde uyku namına bir şey kalmadı artık aklım hep bebeğimde hamile yok mu aranızda kızlar birilerinin adınada olsa mutlu olmak sevinmek istiyorum...

canım karamsarlığa kapılma allah yardım eder çok zor bi durum anlıyorum seni aklını başka yerlere vermeye çalış elden bişey gelmez inşallah allah yardım eder canım

kızlar bugün kanamam geldi biraz ağrılı geçiyor böylelikle bi tedavinin sonuna geldim anlıcanız, artık 2. allah kısmet ederse...
kızlar nerdesiniz?
ebi ne durumdasın? densercim resimdeki bebek çok tatlı inşallah allah sanada o bebiş kadar tatlı bi evlat versin.
frt dördüzlerle hayat nasıl gidiyor? justing sen yatırdınmı testi canım? sussi senin bebişin nasıl?

ask olsun zuhal sende benı unuttun kız ınsan olumsuz 1,gullucanı unuturmu.ne yaptın alıstınmı canım.nerede yapmaya karar verdınız bellımı

daha yaptırmadım cnm..acele etmiyorum yaa.dr desede hemen yapmamız gerek hem madden hem maanen2. tedaviye hazır değilim cnm...
seninde kanaman gelmiş..olsun cnm..ikinciye inşallah....

zuhale canım ne denir bilemiyorum ama ben bişiy sölemicem rabbim bi zaman kararlaştırdı mutlaka senden güzel haber alıcam eminim canım üzme sakın kendini dördüzlere gelince çok midemi bulandırıyolar kuzumun 1 inin kalp ritmi bozuk rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin dermansız dert vermesin kimselere banada rabbim sağlıkla kucağıma almak nasip etsin inş. tüm hamile arkadaşlarada.

kızlar nasılsınız pek yakalayamıorum kımseyı bu aralar.artık ayaklandım dolanıyorum.ama bende en ufak bı belırtı yok bugun 5.gunum sancım da yok sadece progestron kaynaklı sıslık var.ama bu merak benı delı edıyor.ıcımdeymıs ıkısıde bana tutnmus gıbı onlarla konusuyorum kotu dusunmuyorum hıc nedense ıkız olcakmıs gıbı gelıo ama husrana ugramaktanda cok korkuyorum.
gecmıs olsun zuhal ıns 2. ye hayırlısıyla.sushii nasıl gidio hamislik.justing bencede acele etme kendini hazır hissedince istesende yerinde duramazsın hem belli mi olur belki allah kendiliginden nasip eder.benim bir arkadasım öle oldu.kistleri vardı amliyatla alırken patladı 1tupu kapandı.2.asılamada bir kızı oldu 3sene sonra doktor kendiliginden olmaz gel yıne asılama deneyelım demeye kalmadı kendılıgınde hamıle sımdı 6aylık :ecrin_bebek: oyuzden aslında hıc bısey bılmedıgımızı acızıyetımızı unutmayalım opuyorumnanaktan

canım sıkma canını herkesın asagı ukarı farklı oluyor.ınsalah senden ıyı haberler beklıyoruz.canını sıkma canım hayırlısı allahtan

güllücan kusura bakma canım bu durum beni unutkanlık yaptırdı galiba. alıştım sanki hiç yaptırmamış gibi hissediyorum olanları beynimden silmek istiyorum sanırım ondan. daha karar vermedik kime gideceğimize doktorumdan haber bekliyorum bunun neden düştüğünü araştırackmı diye eğer araştırmazsa başka doktor bakacağız.
sen neler yaptın, ne zman düşünüyorsun ve kime gideceksin?

justing sağol canım inşallah hepimiz olur hayırlısı doğru kendini hazır hissetmen lazım ne yapcan allah kızana sağlık versin inşallah kızına bi kardeş olur.

frt kolaymı canım dört tane mide bulantısı normaldir içini ferah tut kuzunun bi taneside diğerlerine bakarak asılır sana üzülme.

ilayda negatif almışsın hakkında hayırlısı sonunda bizde bebişlerimizi kucağımıza alacağız üzülme allah herkese nasip eder inşallah

ebicim belirti arama kendinde ben çok aradım sen boşver rahat ol ki tutunsun bebişlerin. insan hissediyor ben transfer edildikten sonra ya bir tutacak yada hiç demiştim benim tuttu, umarım sende hislerinde yanılmaz ve ikizlerini kucağına alırsın hayırlı haberlerini bekliyorum canım

canım ben doktorla gorusmeye cuma gıttım.bızm laboratuar asmasında problem olmus benım yumurtalarım gec dollenmıs tam olmadı derken dollenıp bolunmeye baslamısbu normal degılmıs bırde esımın spermı oncekı spermıyogramlara gore cok dusuk cıktı.bunun ıcın ıkımızede kromozom testı ıstendı.umutun urolojısı muayene ettı esımı bugun hewrsey normal senın neden spermın dusuk oldugu belllı degıl demıs.fsh hormonu ıstemıs doktor esımden onu yapcak ıste.ben suan umutta yaptırmayı dusunuyorum doktorumdan memnundum ama olmadı baska.yıne orda yaptrcam ama para bırıktırmem lazım olmezsek ve bır aksılık olmazsa bahara dusunuyorum ben canım .

kızlar dunden berı hafıf bel agrım var.böle adet olamadan bıkac gun önce olurya öle cok kafama takmamaya calısıorum ama ınsan dusunmeden edemıo.dun esım benı karsısına oturtup bak hepıyı dusunuosun ama %50 de olmama ıhtımalı var kendını cok kaptırmakı sonra uzulme dedı.bılmıorum yaa.bugun 6.gun sızce ıdrar testı en erken ne zaman cıkıo yarın yapsammı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…