canım benim kanamam olmuştu o yüzden 11. günü yaptırdım yoksa 12 de yapacaktım. Kararı sen ver canım. Bu arada mısır ve su ikilisini sabah denedim banamısın demedi halaa. Sanırım doktora gitmem gerekecek. Ebicim senin adına çok sevindim. Zuhalecim sıkma canını sakın inşallah tutunacaklar bak gör. Ben umut tüpp bebekte yaptırdım.
Üzülme cnm. :teselli: Rabbim nasip ettikten sonra hiç bir güç o spermleri durduramaz..Yoktan var etmek Allaha mahsustur. Tabiki tedbir bizden takdir allahtan. Ama oturup beklemekle olmaz hayatım sen kendini daha çok yıpratırsın. Sıkılıyorsun bir an önce tedaviye başlamak istiyorsun biliyorum. İnanki burada kimse hariçten gazel okumuyor. Bizler birbirimizi daha iyi anlıyoruz. Sorunlarımız ortak. Maddi olarakta yıpratıyor muhakkak. Kolay bir şey olmadığını hepimiz biliyoruz.
Sen daha önce tüp denedinmiki ilaca karşı direnç kazanmış bence başka dr. lara da git. 2.5 senedir gördüğün tedavi ne tedavisiydi?
off gözümde uyku namına bir şey kalmadı artık aklım hep bebeğimde hamile yok mu aranızda kızlar birilerinin adınada olsa mutlu olmak sevinmek istiyorum...
kızlar bugün kanamam geldi biraz ağrılı geçiyor böylelikle bi tedavinin sonuna geldim anlıcanız, artık 2. Allah kısmet ederse...
Kızlar nerdesiniz?
Ebi ne durumdasın? Densercim resimdeki bebek çok tatlı inşallah allah sanada o bebiş kadar tatlı bi evlat versin.
Frt dördüzlerle hayat nasıl gidiyor? Justing sen yatırdınmı testi canım? Sussi senin bebişin nasıl?
kızlar nasılsınız pek yakalayamıorum kımseyı bu aralar.artık ayaklandım dolanıyorum.ama bende en ufak bı belırtı yok bugun 5.gunum sancım da yok sadece progestron kaynaklı sıslık var.ama bu merak benı delı edıyor.ıcımdeymıs ıkısıde bana tutnmus gıbı onlarla konusuyorum kotu dusunmuyorum hıc nedense ıkız olcakmıs gıbı gelıo ama husrana ugramaktanda cok korkuyorum.
gecmıs olsun zuhal ıns 2. ye hayırlısıyla.sushii nasıl gidio hamislik.justing bencede acele etme kendini hazır hissedince istesende yerinde duramazsın hem belli mi olur belki allah kendiliginden nasip eder.benim bir arkadasım öle oldu.kistleri vardı amliyatla alırken patladı 1tupu kapandı.2.asılamada bir kızı oldu 3sene sonra doktor kendiliginden olmaz gel yıne asılama deneyelım demeye kalmadı kendılıgınde hamıle sımdı 6aylık :ecrin_bebek: oyuzden aslında hıc bısey bılmedıgımızı acızıyetımızı unutmayalım opuyorumnanaktan
güllücan kusura bakma canım bu durum beni unutkanlık yaptırdı galiba. Alıştım sanki hiç yaptırmamış gibi hissediyorum olanları beynimden silmek istiyorum sanırım ondan. Daha karar vermedik kime gideceğimize doktorumdan haber bekliyorum bunun neden düştüğünü araştırackmı diye eğer araştırmazsa başka doktor bakacağız.
Sen neler yaptın, ne zman düşünüyorsun ve kime gideceksin?
Justing sağol canım inşallah hepimiz olur hayırlısı doğru kendini hazır hissetmen lazım ne yapcan allah kızana sağlık versin inşallah kızına bi kardeş olur.
Frt kolaymı canım dört tane mide bulantısı normaldir içini ferah tut kuzunun bi taneside diğerlerine bakarak asılır sana üzülme.
Ilayda negatif almışsın hakkında hayırlısı sonunda bizde bebişlerimizi kucağımıza alacağız üzülme allah herkese nasip eder inşallah
ebicim belirti arama kendinde ben çok aradım sen boşver rahat ol ki tutunsun bebişlerin. Insan hissediyor ben transfer edildikten sonra ya bir tutacak yada hiç demiştim benim tuttu, umarım sende hislerinde yanılmaz ve ikizlerini kucağına alırsın hayırlı haberlerini bekliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?