Gelinlik Modelleri kate middleton genlinlik

Yazdıklarının bir kısmı bana dokunduğu için cevap vereyim. Birincisi, doyumsuzluğunu gidermeye çalıştıklarını söyleyen ben değilim, bizzat bazı insanlar bunu dile getiriyor. Açıkça dile getirdiklerine göre bunda utanılacak bir şey de görmüyorlar, ben de görmüyorum. Her insan hayatta her şeye sahip olarak doğamaz zaten, bu eksiklik değildir.

Aslına bakarsanız, bütün bu yazılanlardan, en azından benim yazdıklarımdan kimsenin alınmasına gerek yok zira asilleri ve asaleti konuşuyoruz ve bu türkiyede geçerli olan bir ünvan zaten değil. şahsen ben asil derken aristokratları kast ediyorum, asil olmamak da aristokrat olmamak, türkiyede birine sen aristokrat değilsin dersen alınacağını zannetmiyorum

demek istediğim, yaşadıklarınla zevkin arasında bir bağlantı olduğu. zevkin kişilikten bağımsız olduğu iddiasında size katılmıyorum. aksine, kendimizi nasıl göstermek istediğimiz, nasıl giyindiğimiz tamamen kişiliğimizin yansıması...

Ha, hayatta bir şeyleri görmemiş olmak suç ya da aşağı bir şey değildir, dediğim gibi herkes görmüş olarak büyüyemez zaten, ben de belli meselelerde görmemiş bir insanım. Mesele, görmemişliğinin farkında olup haddini bilmektir. Benim hoşuma gitmeyen, adamları hem taklit etmemiz, yani beyaz gelinlik giymemiz, hem de onlardan daha iyisini bilirmiş gibi davranmamız. Türk ya da benzer şekilde Arap olmak ve abartılı şeyler sevmek diğerinden aşağı bir şey değildir, kültür, kişilik ve zevk meselesidir. Ama, başkasının kültüründen bir şeyleri yorumlarken kendimizi iyi tanımak ve gerçekçi olmak gerekiyor diye düşünüyorum. Türkler ve Araplar olarak abartı sevmemizin nedeni, daha zevkli olmamız değil, müslüman kökenlerimizden dolayı örtünme geleneğimizin olması ve belli zamanlarda güzellik sergiliyor olmamızdır.

Bence tüm bu konuda, bu gelinliği beğenmeyen bir arkadaşımızın aldığı tavır en doğrusudur "iyi ki de prenses olmamışız o zaman"

Son düzenleme:
ben bu gelinliğe bayıldım arkadaşlar yaaa

hem sade hem zarif bir model seçmiş yeni düşes :81:

Ben genel yorumlara bir şeyler söyledim.Ama konunun en başından olduğu gibi siz yanıt verdiniz.Garip bir şekilde gelinliği vs.savunma ihtiyacı duyuyorsunuz.Birileri beğenir birileri beğenmez.
Zevk meselesidir.Biri kendisini daha iddialı gördü diye bir şeyler söylediniz o arkadaşa.E olabilir.İlla modacı mı olmak gerekiyor?Kaldı ki modacılar bile kendinize yakışanı giyin diye bas bas bağırırken.

Katılmayabilirsiniz.Ama ben baştan da dediğim gibi asaletin tavırla alakalı olduğunu düşünüyorum.Ayrıca asillik dediğinizde insanlar geniş kapsamlı düşünmez.Hem bir gömlek beğenirim oldukça şaşalıdır sonra başka bir gömlek beğenirim olabildiğince sadedir.O an içinizden geçen,gözünüze hitap eden neyse odur.
Her neyse daha fazla uzatmayacağım.Habire gelip bu konuya bir şeyler yazıp benimle zıt görüşte olan insanlara yanıt vermek değil derdim.Sadece bir gelinlik üzerinden insanların kişiliklerine,yaşadıklarından yaşayamadıklarına,milletçe tarzımıza kadar yorum yapılması garip geldi.
İyi akşamlar.​

Son düzenleme:
saçı haricinde bütün herşeyi beğendim...bende zaten oldum olası dantelli modelleri beğenmişimdir,sade ve asil barbie bebekler gibi bir yüzü var ztn, ama saç çok sıradan bir modeldi bence
victoria beckham süperdi benceee

Orda mıydınız hem o prenses daha kaç tane kutlama yapar taşları pırıl pırıl beğendim

evet ordaydim, selam söyledi herkese...

haber siteleri diye bisey cikarmislar biliyor musun?
böyle resimler, haberler falan koyuyolar güncel konularla ilgili.
belki isine yarar diye söylüyorum ;-)

orda olmadanda bi konu hakkinda resim paylasilabilecegini ögrenirsin belki

Son düzenleme:

Hatta prens ve prensesin kardeşi arasındada elektriklenme olmuş benden duymuş olma ama

Hiçte haber takip etmem ama nerden biliyorum acaba neyse Diğer yorumlarımda da belirttiğim gibi gelinlik değil gelin asil olacak

Ben asilliğimi korurken siz de aynı seviye yok :) Diğer bir topiktede atıştığınızı gördüm zaten.... İyi günler

Son düzenleme:
Daha yeni tasarımcının biri şu modeli kullanmış defilesinde:

Ben bunu daha çok beğendim yaf. Bu kumaş etek için daha iyi durmuş, ayrıca katede ilk gördüğümden beri düşündüğüm, dantelin yakayı oluşturan kenar diliminin daha güzel olabileceği idi. Benim kendi gelinliğimin kenar danteli bile kateinkinden güzel dicem nerdeyse. ..

Gelinlik secimi bence dügünün yapılacak mekanla cok alakalıdır. Mesela ben kır dügünü yapmak istiyorum allah kısmet ederse yani insallah :) eger bu hayalim gercek olursa ucus ucus tülleri olan hayal tül kullanılmıs bir gelinlik giymek isterim..

Ama farklı bir mekanda yapılacaksa dügün , mesela kapalı bir alan da o zaman da en son koydugunuz model gibi birsey tercih ederdim :)

Genel olarak sade seyleri severim sac , makyaj , gelinlik!
Prensesi de cok begendim..

Ben de çok beğendim gelinliği. elizabeth tacı ödünç vermiş bayıldım süperdi bu arada hatunu görünce diana nın düğün videolarını izledim. zavallıyı 10 top beyaz kumaşa sarıp tüm dingiltereye maskara etmişler. :)

Çok begendım gelınlıgını ufak tefek ayrıntılar harıc mesela gogus bolgesı bıraz garıp duruyor.Bırde alt kısmı daha farklı olabilirdi ama yınede mukemmele yakın

çok asil duruyor...üst kısmını çok beğendim.çok mütevazi çok şık tatlı olmuş..gözlerinin içi gülüoo

valla bi prensle evlenen bi kadın ancak bu kadar saçmalayabilirdi.ne gelinliğini ne duvağını ne saçını makyajını hiçbişeyini beğenmedim ben.hemde hiçbişeyini. prens williamla evlenicen de öyle köy gelini gibi saç yaptırcan.grace kelly zarifti ya.bildiğin güllü gibi olmuş kate.

Aire Barcelona gelinliğin birebir kopyasını üretmiş. Bence mü-kem-mel görünüyor gelinlik, orijinalinden bile güzel. Tabi mankenin de aşırı güzel olmasının etkisi olsa gerek. Özellikle sırttaki kıvrım detayına bayılıyorum, tam bir tasarım parçası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…