Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arçeliğin katı meyva sıkacağı konusunda bilgisi olan varmı ? kullanan falan bide katı meyve sıkacağı alıcam önerilerinizi bekliorum çok önemli![]()
iyigünler canım ben geçen sene Arçelik katı meyve sıkacağı aldım kullanıyorum güzel alabilirsin yalnız çok hızlı sıktığı için biraz köpüklü meyve suyu oluyor bilgin olsun.
canım nedense ben her üründe arçelikten çok brauna güveniyorum![]()
arçeliğin katı meyva sıkacağı konusunda bilgisi olan varmı ? kullanan falan bide katı meyve sıkacağı alıcam önerilerinizi bekliorum çok önemli![]()
katı meyve sıkacağında en iyisi philips diyorlar canım.. ben de almadım daha ve araştırmalarım sonucunda philips'de karar kıldım..
blender setinde de metal ayaklı braun diyorlar![]()
bende aylardır katı meyve sıkacağı almayı planlayan biri olarak hala karar verebilmiş değilim.. bir ara baya araştırdım herkes farklı farklı markalar söylemiş ne yapacagımı bilemedim kuzum karar verirsen paylaş emii :))
Biz evde homend kullanıyoruz çeyizime de homend aldım. Çok memnunuz. Ayrıca homendın teknik Servisi de çok iyi
sende karar verirsen benle paylaş canım benim haftasonuna kadar almam lazım bakalım ne yapcam![]()
tamam canım paylaşırım tabi ama benim senin kadar acelem yok malum bu ay elektrik süpürgesi beni batırmış durumda :)
Dusun derim ben cunku ben ozellikle onu aldim damlatmiyor hem kati meyve sikacagi hem narenciye. Hic baska yere de bakmadim
ahahahhah tahmin edebilirim ne marka aldın ben arnica bora aldım açtık baktık canavar gibi valla evdede onu kullanıyoduk zaten![]()
electrolux aldım canım toz torbalı aklımda kalacagına evimde kalsın dedim :))