Elektrikli Mutfak Aletleri Katı meyve sıkacağı

Pembepegasus

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
133
15
13
Selam kızlar aşırı pahalı olmayan bir katı meyve sıkacağı arıyorum ağız kısmı büyük olsun yeterli öneriniz var mı

Selam kızlar aşırı pahalı olmayan bir katı meyve sıkacağı arıyorum ağız kısmı büyük olsun yeterli öneriniz var mı

bir zorunluluk yoksa alma bence
önce bir heves edip kullanıyorsun ama yıkamak, temizlemek çok meşakkatli, bir süre sonra üşeniyorsun, kırkta yılda bir kullanıyorsun
bir daha düşün derim...

bir zorunluluk yoksa alma bence
önce bir heves edip kullanıyorsun ama yıkamak, temizlemek çok meşakkatli, bir süre sonra üşeniyorsun, kırkta yılda bir kullanıyorsun
bir daha düşün derim...
Tam olarak ben de böyle yapmıştım :) Yıkamaktan bunaldığım için kullanmıyorum ama yine de siz bilirsiniz. Ben Arzumunkini almıştım 170 Tl falandı.

Sinbodan memnunum ben. Zaten hepi topu 2 3 kez kullandim.
Agzi cok buyuk degil.
Simdi baktim 90 tl.

Ben sinbo almıştım 130 tl ye ama inanın yıkaması falan zor iş ya Hevesle alınan ve bir kenarı atılan malzeme bence

Yıkaması temizlemesi o kadar zahmetli ki aldığıma pişman oldum. Bir hevesle 1 ay kullandım sonra rafa kaldırdım.

Ben arnica almistim 120 tlydi.

Ben evlendikten sonra almistim . 4 sene oldu alali . Hep kullaniyorum . Evet yikamasi zor ama guzel bisey ozellikle cocugu olanlar icin. Benimkiler meyvesuyu diye tutturdugunda disardan sagliksiz seyler icirecegime evde yapiyorum daha iyi oluyor. Gerekli bisey bence

Yıkaması önemli değil ya ben çok seviyorum da bizdeki eskidi dandik bir markaydı ama yine de bayağı idare etti

Yıkaması önemli değil ya ben çok seviyorum da bizdeki eskidi dandik bir markaydı ama yine de bayağı idare etti
Aynen bende cok seviyorum. Cocuklarda oyle . Tezgahin uzerinde yer etti artik dolaba kaldirmiyorum bile. Kista geldi . Bi guzel havuuc suyu sikican iki tanede limon Ohhh miss.

Evet biz de anneler gününde almıştık sinbo ben boyle şeylere hevesli olduğum halde bile 10 defa kullanmamisimdir yani
Yani gerçekten yıkaması çok uğraştırıcı

ben fakir aldım. evleneli 2 yıl olacak ben daha hiç kullanmadımmm

bende de sinbonun var düğünde hediye gelmişti yıkamak bana zor gelmiyor ama sıkınca köpük köpük oluyor memnun olan arkadaşlar sizin de köpük köpük mü oluyor nasıl yapıyorsunuz acaba

Merhaba arkadaşlar.
Ben bu meyve sebze suyu sıkma işleriyle uzun zamandır uğraşıyorum ve baya bi makine inceleme şansım oldu. Siemens ve Braun un ürünleri güzel ama bence Braun yerine aynı kaliteyi ucuza almak için Siemens i tercih edebilirsiniz.Eğer ben iyi bir makine almak istiyorum derseniz Breville nin ürünleri tam size göre:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…