Katil olacağım.

Arkadaşlar gerçekten bıktım ya kadını en son döveceğim o olacak aynı dolmuşa hergün denk gelmek kadar köyü birsey yok
Bu konu tersine olsaydı yani
'Hergün dolmuşta karşılaştığım kadın var ve bugün bana hergün dolmuşta telefonla konuşmama gıcık olduğunu hatta beni öldürmek istediğini söyledi' şeklinde olsaydı buradaki insanların çoğunun yorumu da
' a a manyak mı ne ona ne elalemin telefon konuşmasından' şeklinde olurdu...

Etrafınızda sizinle direkt bağlantılı olmayan şeylere bu kadar takılıyorsanız bir sorun var gibi görünüyor. Sakın alay veya hakaret olarak algılamayın ama bir doktora görünmek size iyi gelebilir.
Genelde kendisiyle sorunları olan insanlar etraftaki insanların hareketlerine takılırlar. Eğlenen gençlere kızarlar, oynayan çocuklara kızarlar (en çok da kendimden biliyorum). Aslında hayat etrafınızdaki figüranlarla ilgili bir şey değil. Sizinle ilgili bir şey.
Sizi kendi gerçek sıkıntılarınızdan başka hiçbir şey bu kadar germesin. Yazık değil mi gergin geçirdiğiniz o saatlere.

valla bişey ne kadar sinir bozuyorsa o kadar göze batıyor. görmezden gelemiyorsundur tahmin edebiliyorum. bende çok sinir olurdum sanırım.

naptı senin oğlan kafa basmıyo mu hala matematiğe de bakalım belki utanırda sesini kısar

Allah akıl fikir versin yaşayan biliyor gerçekten

Hah
ahahaha mantıklı aslında ilgili görünüp gösteriş yapmaya çalışıyor
Çok yüksek sesle konuşuyorsa eğer saygısızlıktır yaptığı kadının...
mikrofon yutmuş gibi

cok haklısın bende tahammul edemem ,
bazıları kulaklık tak demıs ama bazen ınsan o kdr yorgun oluyorkı muzık dınlemek bıle ıstemıyor
Aynen can
valla neye ne cevap yazacağını şaşırmış durumda yurdumun kadınları

Aynen canım kimse feryadımı anlamıyor

ben anlıyorum merak etme bacım!

ben de her sabah aynı saatte otobüse biniyorum ve böyle durumlarda otobüs okul servisi gibi hep aynı kişiler aynı duraklardan biniyo oluyo.. iki bayan var benden bi kaç durak sonra; önce biri bi durak sonra biri seklinde biniyolar. 40 dakikalık yol boyunca konuşuyolar caaar car car.. bi de aynı durakta iniyolar. benim arkamdaki koltuğa falan denk geldilerse ay kuduruyorum yaa. yani ikisinin de ailevi sıkıntıları ve dertleri hakkında, kendi ailemizin dertlerinden daha çok bilgi sahibiyiz otobüsçek..
onu geçtim..
sonradan binen teyzecik; kendisinden önce binen teyzeciği bulamazsa eğer otobüste hani kaçırmış falansa otobüsü bu sefer başka kurbanlar buluyo kendine lise öğrencileri mahalleden başka kişiler vs.. hiçbirini bulamadı kendi kendine konuşuyo önce bi. sonra o sonradan binen teyzeciği arıyo nye yoksun diye.. başkasını arıyo.. ama mutlaka konuşuyo..
insan konuşmayı bu kadar da sevmez ki.. sevmemeli yaaa.. ya da en azından sabahın körü bi saatte ve toplu taşıma aracında olmamalı bu.. hafta içi çalışıyosan hafta sonu bi kaç saat otur kahve iç komşunla o zaman konuş yani.. böyle car car milletin içinde olmaz.. hakikaten saygısızlık..

he bence sırf bu yüzden konu sahibesi arkadaş gidip gerçekten insan öldürecek değil.
ya da kadını saçından tutup camdan aşağıya atacak da değil.
ya da herkes aynı dertlere sahip olmak zorunda da değil..

sadece sinirini atmak için ya da bi fikir alırım diye gelmiş burda konu açmış.
cırlamayalım bence hemen..

eleştirilerde biraz daha "doz" ayarlarsak KK olarak hiçbi sıkıntımız kalmaz mutlu mesut , çiçek böcek , hatta sarılalım sıkı sıkı modunda , teletabiler şeklinde yaşar gideriz diye düşünüyorum..

Nelere takılıyor insanlar böyle. Kulaklığı takıp müzik dinliyorsanız ötesi beden sizi ilgilendiriyor ?
Evet toplu taşımalarda biraz daha dikkatli olunmalı , olunmuyorsa da dünyanın sonu değil.
Bin türlü insan var dışarıda. Hepsini dövme aşkıyla yanıp tutuşalım toplumca.
Hele birde " katil olmak " gibi bir cümleyi kullanmak öfkenizin boyutunu gösteriyor ve çok şaşırdım.

eğer bu kadarcık bi şeyde katil olacak kadar sinirleniyosan vallahi üzüldüm sana,hayat böyle geçmez.

Hay sen çok yaşa bacım.

Derdin bu mu diyorlar . Allah başka dert vermesin.
Ama yaşamadıkları için bilmiyorlar canım. Ne diyeyim herkesin kendi fikri sabır diliyorum. Çok saol canım

metroda telefonlar çekmiyor ki canım nasıl bi yüksek teknolojiye sahip bir telefonmuş o kadındaki

E zaten oyle soyluyo cogu kisi. Muzigini dinle bosver demisler.

eğer bu kadarcık bi şeyde katil olacak kadar sinirleniyosan vallahi üzüldüm sana,hayat böyle geçmez.
Siz başka yerlere çekiyorsunuz görende devlet meselesi sanacak . Bu benim düşüncem sizdende saygılı olmayı beklerim olayı farklı yerlere çekmeyin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…