Bu konu tersine olsaydı yaniArkadaşlar gerçekten bıktım ya kadını en son döveceğim o olacak aynı dolmuşa hergün denk gelmek kadar köyü birsey yok
Allah akıl fikir versin yaşayan biliyor gerçektenAyni dert bende de var. Ankara metrosunda bilenler bilir insanlar cok kitap okurlar. Hergun ayni saatte bir kadin binip bagirarak konusuyor ve kadinin evliligi hakkinda derinlemesine bilgi sahibi olduk cok sukurhergun uyariyoruz hergun kavga ediyor...
ahahaha mantıklı aslında ilgili görünüp gösteriş yapmaya çalışıyorvalla bişey ne kadar sinir bozuyorsa o kadar göze batıyor. görmezden gelemiyorsundur tahmin edebiliyorum. bende çok sinir olurdum sanırım.
naptı senin oğlan kafa basmıyo mu hala matematiğe de bakalım belki utanırda sesini kısar
mikrofon yutmuş gibiÇok yüksek sesle konuşuyorsa eğer saygısızlıktır yaptığı kadının...
Aynen cancok haklısın bende tahammul edemem ,
bazıları kulaklık tak demıs ama bazen ınsan o kdr yorgun oluyorkı muzık dınlemek bıle ıstemıyor
valla neye ne cevap yazacağını şaşırmış durumda yurdumun kadınlarıBu konu tersine olsaydı yani
'Hergün dolmuşta karşılaştığım kadın var ve bugün bana hergün dolmuşta telefonla konuşmama gıcık olduğunu hatta beni öldürmek istediğini söyledi' şeklinde olsaydı buradaki insanların çoğunun yorumu da
' a a manyak mı ne ona ne elalemin telefon konuşmasından' şeklinde olurdu...
Aynen canım kimse feryadımı anlamıyor
Hergün tanımadığım bir kadınla dolmuşta karşılaşmaktan ve her seferinde sırf zaman gecirmek için inene kadar telefonla konuşmasından dolayı hayattan soğudum . Katil olmamak elde değil . Bu işin sonu kötü
Hay sen çok yaşa bacım.ben anlıyorum merak etme bacım!
ben de her sabah aynı saatte otobüse biniyorum ve böyle durumlarda otobüs okul servisi gibi hep aynı kişiler aynı duraklardan biniyo oluyo.. iki bayan var benden bi kaç durak sonra; önce biri bi durak sonra biri seklinde biniyolar. 40 dakikalık yol boyunca konuşuyolar caaar car car.. bi de aynı durakta iniyolar. benim arkamdaki koltuğa falan denk geldilerse ay kuduruyorum yaa. yani ikisinin de ailevi sıkıntıları ve dertleri hakkında, kendi ailemizin dertlerinden daha çok bilgi sahibiyiz otobüsçek..
onu geçtim..
sonradan binen teyzecik; kendisinden önce binen teyzeciği bulamazsa eğer otobüste hani kaçırmış falansa otobüsü bu sefer başka kurbanlar buluyo kendine lise öğrencileri mahalleden başka kişiler vs.. hiçbirini bulamadı kendi kendine konuşuyo önce bi. sonra o sonradan binen teyzeciği arıyo nye yoksun diye.. başkasını arıyo.. ama mutlaka konuşuyo..
insan konuşmayı bu kadar da sevmez ki.. sevmemeli yaaa.. ya da en azından sabahın körü bi saatte ve toplu taşıma aracında olmamalı bu.. hafta içi çalışıyosan hafta sonu bi kaç saat otur kahve iç komşunla o zaman konuş yani.. böyle car car milletin içinde olmaz.. hakikaten saygısızlık..
he bence sırf bu yüzden konu sahibesi arkadaş gidip gerçekten insan öldürecek değil.
ya da kadını saçından tutup camdan aşağıya atacak da değil.
ya da herkes aynı dertlere sahip olmak zorunda da değil..
sadece sinirini atmak için ya da bi fikir alırım diye gelmiş burda konu açmış.
cırlamayalım bence hemen..
eleştirilerde biraz daha "doz" ayarlarsak KK olarak hiçbi sıkıntımız kalmaz mutlu mesut , çiçek böcek , hatta sarılalım sıkı sıkı modunda , teletabiler şeklinde yaşar gideriz diye düşünüyorum..
metroda telefonlar çekmiyor ki canım nasıl bi yüksek teknolojiye sahip bir telefonmuş o kadındakiAyni dert bende de var. Ankara metrosunda bilenler bilir insanlar cok kitap okurlar. Hergun ayni saatte bir kadin binip bagirarak konusuyor ve kadinin evliligi hakkinda derinlemesine bilgi sahibi olduk cok sukurhergun uyariyoruz hergun kavga ediyor...
E zaten oyle soyluyo cogu kisi. Muzigini dinle bosver demisler.Bu konu tersine olsaydı yani
'Hergün dolmuşta karşılaştığım kadın var ve bugün bana hergün dolmuşta telefonla konuşmama gıcık olduğunu hatta beni öldürmek istediğini söyledi' şeklinde olsaydı buradaki insanların çoğunun yorumu da
' a a manyak mı ne ona ne elalemin telefon konuşmasından' şeklinde olurdu...
eğer bu kadarcık bi şeyde katil olacak kadar sinirleniyosan vallahi üzüldüm sana,hayat böyle geçmez.
Siz başka yerlere çekiyorsunuz görende devlet meselesi sanacak . Bu benim düşüncem sizdende saygılı olmayı beklerim olayı farklı yerlere çekmeyin lütfenNelere takılıyor insanlar böyle. Kulaklığı takıp müzik dinliyorsanız ötesi beden sizi ilgilendiriyor ?
Evet toplu taşımalarda biraz daha dikkatli olunmalı , olunmuyorsa da dünyanın sonu değil.
Bin türlü insan var dışarıda. Hepsini dövme aşkıyla yanıp tutuşalım toplumca.
Hele birde " katil olmak " gibi bir cümleyi kullanmak öfkenizin boyutunu gösteriyor ve çok şaşırdım.
Onlar öyle yapsınlar ozaman ben susamıyorum bı saygısızlık karşısındaE zaten oyle soyluyo cogu kisi. Muzigini dinle bosver demisler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?