Gecenin bu saati ben bu halimle çıldırmak üzereyim belki size göre normal ama benim kabusum oldu yemin ederim ağlıyorum konu ise şu bu eve yeni taşindik iki ay oldu geldiğimizden beri üst komşu ki hiç tanımıyorum çünkü çalışıyor afedersiniz ama hergün hergün seks sesleri geliyor kadın resmen boğürüyor arkadaşlar kırk yıl düşünsem böyle birşeyin başıma geleceğini tahmin bile edemezdim hele buraya yazmak aslaaa hamileym stresden geberiyorum eşimin işi yoğun kafayı koyup dalıyor dahada uyanmiyor ama ben yemin ederim uykumdan uyarıyorum sinirden elim ayağam titriyor ben napim bunun bir çaresi yokmu allah aşkına 15 20 dakika bas bas bağırıyor bıktım artik evden gitmeyi bile düşünüyorum hastalandım resmen kadını tutup öldüresim geliyor siz olsaydınız ne yapardınız öf öf
Bağırdığı anda sopayla tavana vurun anlicaktır. Aslında siz de bağırın o bağırdıkça yeter be kardeşim diye ama bu sefer çekemiyo kıskanıyo muhabbeti döner :))
Hiç hoş değil gerçekten bence direk uyarın onların sizi rahatsız etmesi ayıp değil de sizin onları uyarmanız mı ayıp
Ben şuan çok hassas bir dönemdeyim, gece gürültüden rahatsız oluyorum, biraz dikkat edin derseniz anlar heralde ne demek istediğinizi
Ne demesi umrunda değil manevi açıdan da çökmüş durumdayım sopayla vursam ne olur sizce eşimin olmadığı bir gecede
Şikayetinizi yazıp kapısından içeri atabilirsiniz.o utanmıyo olabilir ama ben uyaramazdım yüzüne karşı.
Canım öyle de tuhaf olur yani bir dost der gibi bilmiyorum hamileyim diye sigarayi bırakmıştım geri başlıyacm valla
Canım öyle de tuhaf olur yani bir dost der gibi bilmiyorum hamileyim diye sigarayi bırakmıştım geri başlıyacm valla
Kendim yazarken gülmemiştim ama siz bir dost filan deyince gülesim geldi kendi yazdığıma.tuhaf olabilir belki ama onun yaptığı kadar tuhaf olamaz.bi arkadaşımın başına gelmişti.ama rahatsız olan bitek arkadaşım değilmiş.komşular topluca uyarmış kadını.
Kendim yazarken gülmemiştim ama siz bir dost filan deyince gülesim geldi kendi yazdığıma.tuhaf olabilir belki ama onun yaptığı kadar tuhaf olamaz.bi arkadaşımın başına gelmişti.ama rahatsız olan bitek arkadaşım değilmiş.komşular topluca uyarmış kadını.
Amaaan başlamayın
Öncelikle şaka gibi yanı bu kdarı da olmaz dedirten cinsten bi rahatsızlık vermek bu
O utanmıyo da siz mii utancaksınız çkıp söyleyin ben hamileyim ltfen dinlenmem lazım sizin sesinize uyanıyorum diyin
Bırakın o utansııın tabi varsa o duygusu
Ust kat olduguna eminseniz uyarinizi yapin. Bazen sesin geldigi yon konusunda yanilabiliyoruz apartmanlarda. Sonra hakliyken haksiz durumuna dusmeyin de.
Ust kat olduguna eminseniz uyarinizi yapin. Bazen sesin geldigi yon konusunda yanilabiliyoruz apartmanlarda. Sonra hakliyken haksiz durumuna dusmeyin de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?