- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 123
- 32
Gecenin bu saati ben bu halimle çıldırmak üzereyim belki size göre normal ama benim kabusum oldu yemin ederim ağlıyorum konu ise şu bu eve yeni taşindik iki ay oldu geldiğimizden beri üst komşu ki hiç tanımıyorum çünkü çalışıyor afedersiniz ama hergün hergün seks sesleri geliyor kadın resmen boğürüyor arkadaşlar kırk yıl düşünsem böyle birşeyin başıma geleceğini tahmin bile edemezdim hele buraya yazmak aslaaa hamileym stresden geberiyorum eşimin işi yoğun kafayı koyup dalıyor dahada uyanmiyor ama ben yemin ederim uykumdan uyarıyorum sinirden elim ayağam titriyor ben napim bunun bir çaresi yokmu allah aşkına 15 20 dakika bas bas bağırıyor bıktım artik evden gitmeyi bile düşünüyorum hastalandım resmen kadını tutup öldüresim geliyor siz olsaydınız ne yapardınız öf öf
bende diger yonden muzdaribim yanlislikla bir taraftan duyacsklar diye kasilmaktan konsantre olamiyorum. mustakil ev en guzeli
özellikle mütahit evleri öyle. kp imin eskiden oturduğu ev çift daireydi. çocuk odasıyla diğer dairenin yatak odası bitişikti. gece komşusu hapşırıyodu (bayan) görümcemde çok yaşa diyo kadında sende gör diyodu. basıyoduk kahkahayı :)))))
Canım konuyu açarken sinirden ağlıyordum yorumun beni güldürdü allah razı olsun ya peki arkadaşınız uyarınca seslerini kesmişler mi???
Gecenin bu saati ben bu halimle çıldırmak üzereyim belki size göre normal ama benim kabusum oldu yemin ederim ağlıyorum konu ise şu bu eve yeni taşindik iki ay oldu geldiğimizden beri üst komşu ki hiç tanımıyorum çünkü çalışıyor afedersiniz ama hergün hergün seks sesleri geliyor kadın resmen boğürüyor arkadaşlar kırk yıl düşünsem böyle birşeyin başıma geleceğini tahmin bile edemezdim hele buraya yazmak aslaaa hamileym stresden geberiyorum eşimin işi yoğun kafayı koyup dalıyor dahada uyanmiyor ama ben yemin ederim uykumdan uyarıyorum sinirden elim ayağam titriyor ben napim bunun bir çaresi yokmu allah aşkına 15 20 dakika bas bas bağırıyor bıktım artik evden gitmeyi bile düşünüyorum hastalandım resmen kadını tutup öldüresim geliyor siz olsaydınız ne yapardınız öf öf
Ust kat olduguna eminseniz uyarinizi yapin. Bazen sesin geldigi yon konusunda yanilabiliyoruz apartmanlarda. Sonra hakliyken haksiz durumuna dusmeyin de.
ayni dertten muzdaribim bende oyleki cocugum uykudan uyaniyo bazen sesten yan komsulari sikayet etmis iki uc ay ses yoktu ama tekrar basladilar hergun hergun ne anliyolarsa artik o kadar bagirmaktan sesleri kisilirda ins bi daha bagirsmazlar ha bu arada bizimkinde bagiran erkek varin sesi siz dusunun resmen boguruyo pislikler
ilk baslarda hergun krize giriyodum bide onlarin tek vukuati degil gece birde topuklu ayakkabiyla gezmemi dersin camlarina kovayla su dokup yikamami dersin camasirlarimin ustune hali sirkelememi dersin hersey var bu ruh hastalarnda e bide sexde cabasi cocuk olunca nedense onlari takmaz oldum bagirip bagirup susuyolar pislukler sizde hamileymissiniz cocugunuz ilunca onunla ugrasmaktan oburlerinin sesi size sinek sesi gibi gelirCanım nasıl dayanıyorsun ben ruhen çökmüş durumdayımmm ama karar verdim bu kez vurucam oklavayla erkeğin sesi gelmiyor. Kadın eşşek gibi anırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?