benimde umrumda değil adınız sanınız ,ben o birinin ben olduğumu belirtmek için tırnak içine aldım sen kim oluyorsunda cevap yazıyorsun demeyesiniz diye ,
konuya gelirsek evet tatlım yaşamayan bilemez ,bizde bu hatunun neler yaşadığını bilmediğimiz için fikir yürütüyoruz sadece ,
ama edep adap saygı nerede kaldı ,bir insan bu kadar mı düşünce yoksunu olur ,yani bizimde sağlıklı seks hayatımız var ,ama biz konu sahbininin tabiri ile köpek gibi havlamıyoruz ..
tahammulsuzlugunuz gurultuye degil eyleme, bir sure sonra bebeginiz dogacak ve aglama sesi komsunuzun evine de gidecek hatta ninni sesleriniz, komsunuz buna ses cikarmayacak cunku cok dogal ama siz 15 20 dk yaptiklari sese tahammul edemiyorsunuz, ki her gece de degildir. bazilari gecenin ucunde yapamazlar demis bence en uygun zaman o olurdu karsimda babam veya yetiskin cocugum varken gunduz vakti boyle bir ses beni cok rahatsiz eder, utandirir ama gece yalnizsam veya esimleysem hic sorun degil cok dogal oldugunu dusunuyorum. alt kat komsumun da sesi cok cikardi ama hic ahlaksiz diye dusunmedim, renkli bi cinselligi var diye dusundum. rahatsiz da olmadim.
küçük oğlum kolikli doğdu,gece gündüz bağırırdı.kaç sefer dr götürdük yapacak bir şey yok,zamanla geçecek dediler.o zaman ilaç bile vermediler,şimdi gene veriyorlar.oğlum ağlar,çaresizlikten ben de ağlardım.bir gece saat 11'de kapımız çaldı.gelen alt komşu,adam kravatla gelmiş bir dederdiniz ne,neden sürekli ağlama sesi,dedi.ben yani yeni doğum yaptığım biliniyor,bebek sesi de belli,ne diyeceğimi bilemedim.
benim bi onceki alt kat da dogum yapmisti, ve kolikti. bebegi birak babasinin susturmak icin cikardigi sesler resmen kulagimda otuyordu, rahatsiz olmak yerine bebege ve ailesine uZuldum sadece, demek bu rahatsiz olanlar herseyden rahatsiz oluyor . kravatla gelmis ama demek saygiliymis
evet çok saygılıydı ama anlayışsızdı da.
oğlum kolikten çok çekti ve kolay kolay yenemedik.sesi de gürdü maaşallah.4 kat alttan komşum duyarmış ama yapacak bir şey yoktu.allah kolikannelerine ve çevresine sabır,bebeklerine de sağlık versin inşallah,çok zor.günlerce uyumadığım olurdu.bir de yalnızdım ve 4 yaşında bir çocuğum daha vardı
İnanamıyorum yapılan yorumlara! Asıl sizde bir tuhaflık var ki evli sevişen insanları ahlaksızlıkla suçlayabiliyorsunuz.Neden sinir krizleri geçirip katil olacak raddeye geliyosunuz ben anlayamadım.İnsanlar belki mutluluktan ne yaptıklarının ve çıkardıkları sesin ölçüsünden bihaberdirler.Ben olsam güler geçerdim..Hamileliği bu kadar abartmayın yahu!Biz de hastanelerde sabahladık serumlarla.Ben hamileyim herkes bana karşı hassas olmak zorunda anlayışından vazgeçin artık..
Dünya nüfusu 7 milyar.Yani milyarlarca insan hamile kalıylay bu,yeni bir gezegen yaratmıyorsunuz..
Hoşgörü denilen bir olay var.Adam kadını dövdüğü için kadın bağırmıyo,seviştikleri için bağırıyo.Ne güzel işte mutlu mesut yaşayan bir çift var.Allah mutluluklarını daim etsin.Burda onları ahlaksızlıkla suçlayanlara inat bir ömür boyu sevişsinler bağıra bağıra...
Ayni dertten ben de muzdaribim ya.Benim odamin ustunde yatak odasi var. Bizde kadindan ziyade adamin bagirmasi cok rahatsiz edici.
Isin kotusu ben tavana vuramam asla. Cunku tek sikayetimiz bu degil onlardan. Daha evvel gecenin 3unde muzik sesiyle uyandik, tavana vurduk diye muzigi sonuna kadar actilar. Apartman yerinden oynuyordu gurultuden neredeyse. Uyardigimiz icin inadimiza arttirdilar yani muzigin sesini. En son babam cikti yukari, kapiyi acmadan bas git benim basimi belaya sokma falan dedi babama. Haliyle cok buyuk bir tatsizlik oldu ve ricadan falan anlayacak mahluklar degiller. Tavana tiklattik diye muzigin sesini daha cok arttiran insanlardan bahsediyorum.
Ben tiklatsam asagiya inip istedigimiz gibi sevisemeyecek miyiz der diye cekiniyorum, insallah tasinir giderler demekten baska bir sey gelmiyor elimden.
Gecenin bu saati ben bu halimle çıldırmak üzereyim belki size göre normal ama benim kabusum oldu yemin ederim ağlıyorum konu ise şu bu eve yeni taşindik iki ay oldu geldiğimizden beri üst komşu ki hiç tanımıyorum çünkü çalışıyor afedersiniz ama hergün hergün seks sesleri geliyor kadın resmen boğürüyor arkadaşlar kırk yıl düşünsem böyle birşeyin başıma geleceğini tahmin bile edemezdim hele buraya yazmak aslaaa hamileym stresden geberiyorum eşimin işi yoğun kafayı koyup dalıyor dahada uyanmiyor ama ben yemin ederim uykumdan uyarıyorum sinirden elim ayağam titriyor ben napim bunun bir çaresi yokmu allah aşkına 15 20 dakika bas bas bağırıyor bıktım artik evden gitmeyi bile düşünüyorum hastalandım resmen kadını tutup öldüresim geliyor siz olsaydınız ne yapardınız öf öf
Tm arkadaşlar faydası olanlara da daha fazla gerenlerede tsk ediyorum pekala insanlar rahat rahat sevişsin yasak değil bize uyku huzur yasak. Olsun bakalım çok gerginim kırdıklarim olduysa afola iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?