katil olmak hiç de zor değilmiş

Evet nerde kaldi edep saygi , insanlarin yatak odasında cikardigi sesleri kopek gibi diye tabir etmek de maalesef edebe saygiya sigmaz. Ustu kapali geçilebilir. Inlemesi cok geliyor de gec. Benzetme yapinca is kotu bir boyuta gecti ztn. Siz bile guya saygisizlik belirtirken ayip ediyorsunuz. Istersem esek gibi aniririm. Herkesin cinsel hayati kendine. Burada onemli olan nokta seslerin asagi gelmesi. Seslerin icerigi neye benzedigi degil. Neyse daha fazla yorum yapmayalım da konu kapanmasin.iyi gunler.

küçük oğlum kolikli doğdu,gece gündüz bağırırdı.kaç sefer dr götürdük yapacak bir şey yok,zamanla geçecek dediler.o zaman ilaç bile vermediler,şimdi gene veriyorlar.oğlum ağlar,çaresizlikten ben de ağlardım.bir gece saat 11'de kapımız çaldı.gelen alt komşu,adam kravatla gelmiş bir dederdiniz ne,neden sürekli ağlama sesi,dedi.ben yani yeni doğum yaptığım biliniyor,bebek sesi de belli,ne diyeceğimi bilemedim.

Gözümde birden kurt bir kadın canlandı. :)

Benim de alt komşumdan öyle sesler geliyordu. Yatmaya çalışırken ne kadar sinir bozucu olduğunu bilirim ama ben bunun için polis çağırmadım . Bizim olay sizinkinden biraz farklıydı. Kocası kadını dövüyordu. Ben bir kaç kere polis çağırdıysam kadının sağlığından endişe duyduğum için çağırdım. En son; kapıya bir kaç polis geldi. Adamı arıyorlardı. Birini yaralamış. O günden sonra görmedim onları.

Siz de ben hamileyim. Seslere karşı acaip takıntılıyım . Sizin evden de anlam veremediğim garip garip sesler geliyor. Ben rahatsız oluyorum derseniz belki anlayışla karşılayacaktır. Unutmayın; tatlı dil yılanı deliğinden bile çıkarır. Önce konuşmayı deneyin , olmazsa başka yollara başvurursunuz.

Yalnız bir süre sonra bebeğiniz doğacak. Bebeğiniz muhtemelen sabaha kadar ağlayacak. Onlar da rahatsız olup sizi uyarabilirler, buna karşı hazırlıklı olun. İkisi aynı şey mi demeyin. Ses sestir, onlara göre aynı olabilir.

Hayırlı bir hamilelik dönemi dilerim.

Son düzenleme:

benim bi onceki alt kat da dogum yapmisti, ve kolikti. bebegi birak babasinin susturmak icin cikardigi sesler resmen kulagimda otuyordu, rahatsiz olmak yerine bebege ve ailesine uZuldum sadece, demek bu rahatsiz olanlar herseyden rahatsiz oluyor . kravatla gelmis ama demek saygiliymis

bu arada dayak ve kavga sesine hic tahammul edemem. kalbim gum gum atar hemen polisi aramak isterim. ister 1 saat sevissinler ama dovusmesinler, kapilari carpmasinlar

evet çok saygılıydı ama anlayışsızdı da.
oğlum kolikten çok çekti ve kolay kolay yenemedik.sesi de gürdü maaşallah.4 kat alttan komşum duyarmış ama yapacak bir şey yoktu.allah kolikannelerine ve çevresine sabır,bebeklerine de sağlık versin inşallah,çok zor.günlerce uyumadığım olurdu.bir de yalnızdım ve 4 yaşında bir çocuğum daha vardı

o işin şakası tabii, kolik en korktuğum durumdu, allah sabır versin cidden kolik annelerine ve çevresindekilere. çok büyük çaresizlik.

katılıyorum.
çok değil bi süre sonra bebeği olacak konu sahibinin,madem yalıtımı bu kadar kötü bir bina çocuğun da bütün gece ağlamaları apartmanı yıkacak.
Üst komşu da öyle katil olsun o zaman,madem komşundaki sesler sizi sinirden kudurtuyo,migreninizi azdırıyo..
üstelik sevişme sesi kaç dakika gelebilir ki,ama bir bebek yıllarca ağlar.Biraz büyüdükten sonra da hoplar zıplar kırar döker yine rahatsızlık verir komşularına-ki bebekli bir evde yaşadım,neyse ki büyüdü sıpa.
madem apartmanda yaşıyosunuz biraz hoşgörülü olmalısınız
bi gece de öğrenci evimde dangil üst kat komşum,aynı zamanda eski ev sahibim çaldı kapıyı
neymiş,kedimiz çok bağırıyomuş
e kedi kızgınlık döneminde,bağırır tabii.
o ses üste bir gidiyosa beş benim odamda yankılanıyo.Sussun diye elimizden geleni yapıyoruz zaten,hatta veteriner tarifiyle elimize kulak çubuğu alıp,akla hayale gelmeyecek bi yöntemle garibanı rahatlatmaya çalıştık.Daha ne yapalım bağrıyosa,sokağa mı salalım???
hoşgörüsüz komşu bence sevişgen komşudan daha kötüdür.
Seçme imkanım olsa kesinlikle ikinciyi seçerdim

Son düzenleme:
Komsusundan gurultu geliyor diye katil olmayi hayal etmek de turklere yarasir

Polise haber verin yeter kendisiyle muhatap olmaniza gerek bile yok

Dikkat edilmesi gerekir bence de.Kimse kimsenin o saatte sesini çekmek zorunda değil küçük değil hadi çocuk bebek sesi olsa.Bence bi yolunu bulun uyarın yani onlar öyle bağıra bağıra sevişmekten utanmıyor da siz uyarmaktan mı utanıyorsunuz!

konu nerelere gitmiş bilmiyorum geçmişi okumadım ama
bi kağıda uyarı msjınızı yazıp posta kutusuna atın..
olayı polise gidecek kadar büyütmeye gerek yok bence..

Ayni dertten ben de muzdaribim ya. Benim odamin ustunde yatak odasi var. Bizde kadindan ziyade adamin bagirmasi cok rahatsiz edici.

Isin kotusu ben tavana vuramam asla. Cunku tek sikayetimiz bu degil onlardan. Daha evvel gecenin 3unde muzik sesiyle uyandik, tavana vurduk diye muzigi sonuna kadar actilar. Apartman yerinden oynuyordu gurultuden neredeyse. Uyardigimiz icin inadimiza arttirdilar yani muzigin sesini. En son babam cikti yukari, kapiyi acmadan bas git benim basimi belaya sokma falan dedi babama. Haliyle cok buyuk bir tatsizlik oldu ve ricadan falan anlayacak mahluklar degiller. Tavana tiklattik diye muzigin sesini daha cok arttiran insanlardan bahsediyorum.

Ben tiklatsam asagiya inip istedigimiz gibi sevisemeyecek miyiz der diye cekiniyorum, insallah tasinir giderler demekten baska bir sey gelmiyor elimden.

Köşeye sıkıştığınızda ben hamileyim deyip savunmaya geçmeniz çok komik.Destekleyenler de olmuş te Allahım... Evet,doğum ve annelik mucizevi şeyler ama bunu başınız sıkıştığında arkasına sığınılcak duvar görüp çirkinleştirmeyin.

Her neyse...Sizin de çocuğunuz doğduğunda gecenin bir yarısı zır zır ağlayacak,yürümeye başlayınca pata küte bütün gün ses yapacak,yetmeyecek arkadaşlarıyla apartmanı ayağa kaldıracak.

Eşek gibi anırmak,havlamak ne demek ? Saygı görmek istiyorsanız saygı göstermeyi öğreneceksiniz.

Çocuklar da annelerinin karnına el değmeden girmiyor,leylekler getirip bırakmıyor.

Hepsi o tü kaka eylemin sonucu.

aklı oturmamıs laftan anlamayan bebegın aglama sesıyle ınleme sesı esdeger tutulmus ya agzım acık kaldı...

bellı kı kadını rahatsız edecek kadar ınlıyorlar.. az edep yahuu..evlıler dıye kadın da mecbur degıl elalemın seks hayatına sahıt olmaya..ıyı vallaha evlıyız dıyee mılletı uyutmayalım...

Son düzenleme:
Konuyu ilk başta okurken mantıklı çözümler sunmaya niyetlenmiştim ama daha sonra konu sahibinin yorumlarını görünce vazgeçtim.

köpek gibi , anırıyor , ar damarları çatlamış gibi kötü cümleler kurabilen üstelikte anne adaylığını bu durumla bağdaştırıp kendisinde hak iddia eden bir insana ne çözüm sunulursa sunulsun işe yaramayacaktır.siz çözüm aramıyorsunuz sizin gibi komşunuza hakaret edilmesini, seks yapıp zevkten ses cıkardığı için aşağılanmasını istiyorsunuz. bütün okuduğum yorumlarda ısrarla bunu gördüm..

Bakın bu başka bişey..Polise şikayetlik olay budur işte..
Ortada uç noktada bir terbiyesizlik ve saygısızlık var..
Adam rahatsız etmekten zevk alıyor..
Ama konusu sahibesinin olayı daha farklı..Sesli sevişen evli bir çifte edilmedik hakaret kalmadı..

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Valla katil olmayı düşünecek kadar sinirlerimi bozamam insanlar sevişiyor diye..Kulaklarıma pamuk tıkar geçerim uykuma

Benim de ust katimda iki bekar erkek oturuyor.ikiside kardes biri calisiyor ve nisanliymis biride uni okuyormus.
Neyse bigun gunduz kizimi ogle uykusu icin yatagimin ustunde salliyorum.ortalik cok sessiz.
ust kattan acayip yatak sallanirda ses gelirya oyle ses geliyo bide bi kiz devamlu hem konusuyo hem guluyor.
O gun hic ustunde durmadim.2 gun sonra yine aynu saatlerde yine ayni olay bu sefer kafam dank etti ki cok rahatsiz oldum...
Gunduz boyle telefonun sesini disari verip sabaha kadar telde kizlarla konusuyorlar biraz kulak versem nw konustuklarini anliyorum.
Gercekten sinir bozucu.ama polislik bir olay diye hic dusunmedim.birdr bunlar evli degil bekar

Konu sahibi fazlasıyla hassas bence. Konu başlığına bakınca bu muymuş katil olacak durum diye düşündüm...

Evli mi kadın?Bencede o ses gelince duvara vurun sopayla hemde baya baya..Oda tutmazsa kadını merdivende yakalayın söyleyin bukadar sinirlensem direk söylerdim yüzüne valla..Buda olmazsa odanızı değiştirin..

Tm arkadaşlar faydası olanlara da daha fazla gerenlerede tsk ediyorum pekala insanlar rahat rahat sevişsin yasak değil bize uyku huzur yasak. Olsun bakalım çok gerginim kırdıklarim olduysa afola iyi günler

-------------------------------------

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…