katil olmak hiç de zor değilmiş

Son sozlerinizin benim yazdiklarima ithafen yazilmis olmasi ne kadar sacma?!

Ya arkadaşlar hepimiz kadınız birbirimizin derdinden anlarız. Yan komşum kapımı calıp;
-elmayra hanım yanlış anlamayın, böyle birşeyi söylemekten cok cekiniyorum ama eşinizle birlikte olurken sesinizi duyuyoruz. Biz duyuyorsak X (üst komşu) da duyuyordur. Ben de sizi hem uyarayım hem de haberiniz olsun istedim. Lütfen yanlış anlamayın.

derse inanın teşekkür ederim. Kimse ama kimse bunun duyulmasından hosnut olmaz. Muhtemelen haberleri yoktur.

Siz burda utanmazsanız ahlak polisi cagıracaksınız.

Canım iyi söylüyorsun da beni bile uykudan saat 3 de uyandıran sesi nasıl kendinden başka birinin duymadığından emin olabilir ben resmen piskolojik şiddet e maruz kalıyorum bu insanlar yüzünden bukadar huzurum piskolojim bozulmuşken nasıl bu cümleleri sarf etmeyeyim biraz empati kurun öyle laf söyleyin rica ederim birde siz gelmeyin üstüme allah aşkına

Ayni dusuncedeyim..

Son sozlerinizin benim yazdiklarima ithafen yazilmis olmasi ne kadar sacma?!

Ben konu sahibine yazmıştım siz neden her yazdığımı alıntılayıp cevap veriyorsunuz ?
Siz fikrinizi söylediniz bende söyledim uzatmaya gerek yok .

Fetis ne demek bilmiyorum..

Ama biz uyardik hatta cok nazik bir sekilde medenice..

Yine gecenin bir yarisi ahh ihh sesleriyle uyanmak gercekten cok cirkin bi durum. İnsanin asabini bozuyor.

Bizde merakli degiliz yan komsumuzu dinlemeye..

Ben size meraklısınız demedim. Madem devam ediyorlar önce ekip cağıracaksınız sonra da bir dilekceyle savcılığa suc duyurusunda bulunacaksınız. Bu da bence gürültü kapsamına girer ve tckda yeri var.

Benim lafım uyarmadan ahkam kesenlere idi aslında.

Çığlık atıp farkında olmamak?? imkanı yok.

Çığlık değildir ya o inlemedir muhtemelen. Ve kuvvetle muhtemel binanın ses yalıtımı da kağıttan hallicedir.

Yalnız ben de alt komşuyu taciz eden üst kattaki sevişgen gibi oldum

Peki arkadaşım ben onların zevkleri yüzünden uyku huzur maneviyat gibi hissi duygularımdan mahrum olmak zorundamiyim bunada cevap ver. Hepimiz evliyiz koca binada biz seks yapmıyormuyuz ama bunu diğer insanların kulağına soka soka mi yaşıyoruz ufak tefek sesler olsa emin ol buraya konu açıp kimsenin bana rahatsız oldum diye saldırısını dinlemem sonuçta ortak bir alanı paylaşıyorsak birbirimize saygı duymak ona göre haraket etmek zorundayız değilmi ama

Binada oturuyorsanız ve altınızda üstünüzde insanlar oturuyorsa evde 15-20 dk bağıra çağıra sex yapma hakkınız yoktur. Çocukları duysa anne baba nasıl açıklayacak durumu. Sessiz yapılınca tadı çıkmıyor mu? Ve ya o kadar duyulacak kadar inleyip ses çıkarmak zorundalar mı? Gayette farkında olur insan. Şuurunu kaybetmiyor alt tarafı sevişiyor. Bu kadarı terbiyesizlik. En iyisi o gürültülerin geldiği anda alttan vurmak. Farkına varamıyorlarsa varsınlar bir zahmet. Hamile olduğunuz için hassa olduğunuz doğrudur ama hamile olmasa bile insanın tahammül etmek zorunda olmadığı bir durum bu. Hakkınızı yedirmeyin. Geceleri rahat uyumak hepimizin hakkı. Kimsenin zevk çığlığını duymak ve bunu ninni niyetine dinlemek istemeyiz herhalde...

Bazı arkadaşlar demiş ki kendi evinde de mi seks yapamayacak? Yapsın bize ne? Mesele orası değil. Gecenin saat üçünde, BAĞIRARAK sex yapmak problem zaten. Allah aşkına gece saat üçte hapşırsan duyulur, siz bağırmaktan tabir-i caizse anırmaktan bahsediyorsunuz. Hangi normal bayan bunun duyulmayacağını düşünebilir. Gece 12 den sonra etrafa sessizlik hakim olur, normalde çok dikkat çekmeyecek sesler bile net duyulur.
Bu kadın da duyulduğunun bal gibi de farkında işine gelmiyor. Kim rezil olmak ister ki falan demeyin. Herkes sizin gibi düşünmüyor kız kardeşlerim. Çeşit çeşit insanlar var ve değer yargıları çok farklı. Ne demek istediğimi anlayabilirsiniz umarım.
He madem bağırarak sex yapmak hakkı, o halde ya ses geçirmeyen bir daire ( yalıtımlı ) ya da müstakil bir yer tercih edecek. O zaman kimseyi rahatsız etmeden rahat rahat sevişir.

insanlarin kendi evlerinde bagira bagira 15-20 dk seks yapmalari yasak mi !!

''Sex de mi yapmayahh '' Toplu halde yaşanılıyorsa yasak.Başkalarını rahatsız ediyorsa yaptıkları yasak.İnsanların kendi evinde 15-20 dakika başkalarına duyulacak şekilde müzik dinlemesi de yasak,insanların kendi evlerinde komşularını rahatsız edecek şekilde dinsel törenler,ayinler,zikirler düzenlemesi de yasak,insanların kendi evinde eğer komşularını rahatsız ediyorsa çocuklarına bağırması da yasak. Eğer insan toplu halde yaşamanın kurallarına vakıf değilse müstakil ev seçeneği var bir zahmet onu değerlendirsin.Kendi mülkiyetinizin sınırları yan,alt,üst konutlara ulaştığı anda sona eriyor. Yasak .

Anırmak nedir ya yapmayın arkadaşlar. İnsan her gün seviştiği adamla anıra anıra sevişemez zaten, hap fln alması lazım, konusturmayın beni simdi

Canım gene ah ih olsa yeminle ses etmem tesbihde hata olmaz böğürme haykırma hav lama sesi neyse saldırılar başladı ben zaten daha konuşmadım ne yapmamı önerirsiniz diye sordum sopa mi vurayim gidip konuşmayı mi utanıyorum diye ama hey hey millet saldıracak adam arıyor

Nasıl yani havlamak?

Butun suc bu muteahhitlerde.insan biraz daha kalin ve ses gecirnez yapar duvarlari.
yeni evimde hic ses duyulmaz. Izolasyon super.
Ama eskisi feciydi.gece yatak odamda 4 e kadar film dinlerdim. Cunku ust kattakiler yatak odasina tv koymuslardi. Cildiracaktim.sizi bu yuzden anliyorum
Uyumak icin yataga gidiyordunuz.ve uyuyamiyorsunuz.
cin iskencesinden beterdir.
cogu kere salonda yattigimi hatirlarim.

yan komşum çekinmek nedir bilmeyen bir tipti eski apartmanımda ,
tuvalet havalandırmaları birbirine bakıyordu ,
bana sabahları ooo banyo yaptınız arka arkaya derdi pis pis sırıtarak ,
yada dün gece mideyi bozdun galiba ,yarım saat çıkmadın tuvaletten derdi ,yerin dibine girerdim ,
evimde kiraydı ,mazgalı söktürüp cam taktırsam cepten gidecek ,yakında taşıncaz diye sabrettim ,
banyoda öhö öhö bile diyemezdim ne o hastamısın derdi
beni ordan çağırırdı gel kahve içelim diye ..
bu yüzden seks hayatım sekteye uğramıştı ,banyo yapma korkusuna ,kokuşmak üzereydim neredeyse
gündüz yapsam banyoyu ne o kocan mı geldi kız öğlen yemeğine ,banyoya girdin derdi ,herşeyide sekse bağlardı manyak ,utanmazdı da hiç ..
ben bile su sesi gelecek diye banyoya girmeye korkardım ,kaldı ki böyle inleyip böğürücem ,biri duyar diye ödüm patlar
apartman yaşamında başka hayatlarada saygı duymak lazım ama ..

Çığlık değildir ya o inlemedir muhtemelen. Ve kuvvetle muhtemel binanın ses yalıtımı da kağıttan hallicedir.

Yalnız ben de alt komşuyu taciz eden üst kattaki sevişgen gibi oldum
Aa inleme mi o yoksa karşı komşummusun sende mi duydun da inleme diye kanaat getirdin yahu burada tartışmak yerine bir akıl istedim allah aşkına

havlama sesi mi

ne çeşit fantazi bunların ki acep

kısassa kısas yapın sizde...bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…