Onlarda sizin için zevklerinden mahrum olmak zorunda değiller . Evli insanların sevişmesini sorun edip üzerine birde kendinizi sinir ediyorsunuz . Kapılarına gidip sevişirken ses çıkarmayın rahatsız oluyoruz demek onların hayatına müdahale etmek oluyor bana göre.
Ha gerçi evet seks kötü tü kaka ...
Size ses gelmediğini düşünüyordur en güzeli bir kere uyarmak siz daha bunu yapmadan tanımadığınız bir insan için bu kadar ağır kelimeler nasıl söylersiniz ?
Ar damarının yırtıldığını nereden biliyorsunuz ?
Gidin bir konuşun bakalım önce
Kişinin ahlakı çıkardığı sese göre mi belli oluyor ?
Ya arkadaşlar hepimiz kadınız birbirimizin derdinden anlarız. Yan komşum kapımı calıp;
-elmayra hanım yanlış anlamayın, böyle birşeyi söylemekten cok cekiniyorum ama eşinizle birlikte olurken sesinizi duyuyoruz. Biz duyuyorsak X (üst komşu) da duyuyordur. Ben de sizi hem uyarayım hem de haberiniz olsun istedim. Lütfen yanlış anlamayın.
derse inanın teşekkür ederim. Kimse ama kimse bunun duyulmasından hosnut olmaz. Muhtemelen haberleri yoktur.
Siz burda utanmazsanız ahlak polisi cagıracaksınız.
Son sozlerinizin benim yazdiklarima ithafen yazilmis olmasi ne kadar sacma?!
Fetis ne demek bilmiyorum..
Ama biz uyardik hatta cok nazik bir sekilde medenice..
Yine gecenin bir yarisi ahh ihh sesleriyle uyanmak gercekten cok cirkin bi durum. İnsanin asabini bozuyor.
Bizde merakli degiliz yan komsumuzu dinlemeye..
Çığlık atıp farkında olmamak?? imkanı yok.
Onlarda sizin için zevklerinden mahrum olmak zorunda değiller . Evli insanların sevişmesini sorun edip üzerine birde kendinizi sinir ediyorsunuz . Kapılarına gidip sevişirken ses çıkarmayın rahatsız oluyoruz demek onların hayatına müdahale etmek oluyor bana göre.
Ha gerçi evet seks kötü tü kaka ...
insanlarin kendi evlerinde bagira bagira 15-20 dk seks yapmalari yasak mi !!
Fetis ne demek bilmiyorum..
Ama biz uyardik hatta cok nazik bir sekilde medenice..
Yine gecenin bir yarisi ahh ihh sesleriyle uyanmak gercekten cok cirkin bi durum. İnsanin asabini bozuyor.
Bizde merakli degiliz yan komsumuzu dinlemeye..
Canım gene ah ih olsa yeminle ses etmem tesbihde hata olmaz böğürme haykırma hav lama sesi neyse saldırılar başladı ben zaten daha konuşmadım ne yapmamı önerirsiniz diye sordum sopa mi vurayim gidip konuşmayı mi utanıyorum diye ama hey hey millet saldıracak adam arıyor
Aa inleme mi o yoksa karşı komşummusun sende mi duydun da inleme diye kanaat getirdin yahu burada tartışmak yerine bir akıl istedim allah aşkınaÇığlık değildir ya o inlemedir muhtemelen. Ve kuvvetle muhtemel binanın ses yalıtımı da kağıttan hallicedir.
Yalnız ben de alt komşuyu taciz eden üst kattaki sevişgen gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?