katil olmak hiç de zor değilmiş

Hmm önce akıl verdin sonra vazgeçtin saldırıya geçtin sizin gibi çatlak seslere cevap vermiyorum artik arkadaşım

Arkadşım neden saldırıya geceyim, seni tanımıyorum bile.

Sadece baktığın pencere cirkin ve yanlış dedim. Hepsi bu.

Ya arkadaşım nerden biliyosunuz yaşamadığımızı?Hamileliği,hastalığı hepsini fazlasıyla yaşadım.Bitmedi çocuğum kafatası ameliyatı oldu,10 günü de ağlaya ağlaya geçirdik.Herkese anlatın da bana anlatmayın hassaslık olayını..
Neyse konu ben değilim,konu insanların belki farkında olmadıkları bir durumdan dolayı ahlaksızlıkla suçlanmaları.

Gecenin geç saatlerinde gürültü yapıldığı gerkeçesiyle şikayette bulunabilirsiniz.
Fakat insanlara sesli sevişiyorlar diye hakaret etme hakkınız yok.

Özellikle "ar damarı çatlamış" ne demek? Bu insanlar evli üstelik..

Ar damari catlamis ne demek ?
Insanlar evli . Ustelik evli olmasa da fark etmez. Namus, ar sevismeyle olmuyor.
Onlar da buyuk ihtimal seslerin size geldiginin farkinda degiller.
Sanki uyardiniz da kasitli canli yayin yapiyorlarmis gibi direk hakaretvari cumleler hos değil.
Bir de su mantigi anlamadim. Hamile diye her türlü lafi soylemekte ozgur mu oluyor insan yani ???
Istersem anana babana soveyim ama ben hamileyim. Yok boyle mantik.
Biri de demis anne olmaya bakis acini begenmedim.
Ee yukaridakiler de bunun icin calisiyorlar sen de onlara saygi duy o zmn :)
Kısaca yok böyle mantik yani.

Son düzenleme:

geçmiş olsun ,fakat sizin daha iyi anlamanız gerekmez mi o zaman,sizin gebeliğiniz sorunsuz geçti diye başkasına ,''hamilelik denen şeyide abartmayın canım altı üstü bir çocuk getiryosunuz dünyaya ,sanki atomu parçaladınız'' zihniyeti ile yaklaşmak ta abesle iştigal ..
bu kadar kutsal bir görevi bu kadar basite indirgemenizde ilginç ,üstelik annesiniz .siz dünyaya geitdiğiniz yavrunuz için böyle mi düşünüdünüz ,ne var canım alt tarafı çocuk işte ..
konu sahibi hanım sadece hamile olduğu için değil normal bir insan olduğu içinde olaydan rahatsız ayrıca ..ben hamile değilim ,onu yerinde olsam gecenin bir körü ve hemen hemen her gün yaşanılan bu olaya bir dur demek için fikir alırıdım onun yaptığı gibi ..

Ya tamam bırakın kavgayı önce bir.
Şİmdi şöyle bir gerçek de var ki o kadın sesin duyulmadığını bilmiyor OLAMAZ.
Hadi diyelim o kadar kendinden bir haber birisi ki anlamıyor kimseyi rahatsız ettiğini. O zaman çık bir uyar konu sahibi.
Önce gidip uyarması konusunda hepimiz hem fikiriz. Burada anlaştık. Ona konu sahibi de itiraz etmiyor zaten.
Ama gel gelelim ki konu sahibine yüklenen, hamileliğine kadar laf uzatan arkadaşlar, orada durun işte. Burada mağdur olan konu sahibi. Ne diye yükleniyorsunuz kadıncağıza?
Hassas, sesler yüzünden uykusuz kalıyor, rahat hareket edemiyor, istediği pozisyonda bile uyku uyuyamayacakken bir de komşusunun haykırışlarını dinliyor. E bu durumdayken hangimiz hümanist davranabilirdik ki? Bakın hiç hamile kalmadım ama anlayabiliyorum onu.
Ayrıca bir de kocası duysa o sesleri, ne kadar nahoş pis bir durum olur, bir düşünsenize...
Ben ders çalışıyorum şu sıra, sabah komşunun köpeği tabir-i caizse feryat ediyordu. Sinirlerim tepeme çıktı. Herkesin hassas dönemleri vardır. Lütfen anlayışlı olalım. Siz konu sahibine anlayışlı ol demişsiniz de, komşusu anlayışlı mı davranıyor şu anda?
O apartmanda çoluk çocuk var, birileri hasta olabilir; bunları düşünmeliydi bence. Bu kadar düşüncesiz birisi ise anlayışı falan da hak etmez. Yani kusura da bakmayınca ben benim sevişme seslerimi apartmana dinletiyorsam burada pek de edepten, hayadan bahsedilemez. Şimdi bilmiyordur sesin gittiğini falan da hiç demeyin, o saatte hapşırsan duyulur yahu, gece 3ten bahsediliyor. Maalesef ben gerçekçiyim, isterseniz beni topa tutun şimdi.

Tm arkadaşlar faydası olanlara da daha fazla gerenlerede tsk ediyorum pekala insanlar rahat rahat sevişsin yasak değil bize uyku huzur yasak. Olsun bakalım çok gerginim kırdıklarim olduysa afola iyi günler

''biri de demiş ya''
yukardakilerin anne olmak için çalıştıklarını nereden biliyorsunuz peki ,bizde anne olduk millete yayın mı yaptık ,herşeyin bir adabı vardır ,herkes evinde özgürdür fakat toplumda yaşama kurallarını yıkmayacak şekilde ,apartamanda yaşıyorszan öncelikle insanlara saygı duyacaksın ,oldu tüm apartman bu sevişgen çifte saygı duysun oh oh maşşallah sevişin çocuğum pek ala desin ,ama sevişen çift tüm apartmana saygı duymasın oohh ne güzel ..varmı öyle yağma ,bu şikayetini dile getiren 1 kişi sadece ,ee bu ses bu dairen duyuluyorsa pekala diğerlerinden duyulma olasılığı da var ,milleitnde çoluğu çocuğu var ,işe gideni ,hastası yaşlısı var ,gecenin bir körü birilerinin böğürmesini de kimse çekmek zorunda değil ..ve bir kere iki kere olsa tamam ama hep yaşana birşeyede susup oturmak akıl karı değil ..

Gebeliğim sorunsuz da geçmedi ayrıca,herkes ya benim ya bebeğimin öleceğini düşünüyodu.Öyle bir hamilelikti işte..Buna rağmen asla özel muamele falan istemedim.

Gebeliğim sorunsuz da geçmedi ayrıca,herkes ya benim ya bebeğimin öleceğini düşünüyodu.Öyle bir hamilelikti işte..Buna rağmen asla özel muamele falan istemedim.

yahu arkadaşım ,özel muamele isteyen mi var ,kızcağız sürekli yaşadığı bir sorundan bahsetmiş,olay hamileliğine bağlanmış ,sanki dedi ki ben hamileyim ,herkes rahatsız edilir ben edilmem ,beni dinleyeceksiniz ,beni anlayacaksınız mı dedi ..biraz edep dedi biraz saygı dedi ,sadece ona değil bu sesi dinlemek zorunda kalan diğer apartman sakinleri içinde dedi ..ama olay ohhooo aldı başını gitti ..

seneler önce yaşadığım yerde bir komşum vardı.alt katına kaynanası taşınmaya karar verdiği için kiracılarını çıkardılar.kiracısı da çok tatlı bir teyzeydi.komşuma demiş ki,kızım geceleri biraz sessiz olun,kaynananlar yanlış anlayabilir.komşum,başımdan aşağıya kaynar su boşaldı.hiç farkında değildim,dedi.neden daha önce uyarmadığını sorduğunda ise utandırmak istemediğini söylemiş.yani insanlar farkında olamayabiliyor.

gene bir arkadaşım bu nedenle yatak odasının yerini değiştirdi.yüzgöz olmamak için üst komşusuyla.

evli,dört duvar içinde yaşanan olaylar için,ar damarı çatlamış,namussuz yakıştırmaları da çok çirkin

Ay ama şimdi bişi yazıcam ban man hak getire
Herkes kızılayda kan verir gibi sevişmiyor ki
Fantezi denilen bişi var belki onu icra ediyorlar o sırada havlama sesi falan demişsiniz ya onun için yazdım bunu.
En güzeli uyarmak bakın gidin bir konuşun ona rağmen devam ediyorsa şikayet etme hakkınız var.
Siz daha konuşmadan etmeden bir insanı bu kadar karalayamazsınız.
Binanızın yalıtımında sorun var belli bunu dile getirin bakalım bir önce
Anlayışlı biriyse zaten uyarınızı dikkate alır.

Evet "biri de demis ya" .. O an isim aklima gelmedi, isim de umrumda olmuyor acikcasi kin tutmuyorum.
Yorum olarak aklımda kaldigi icin o sekilde soyledim alinacak bir sey yok.
Bakin halaaa onyargiyla yorum yapiyorsunuz. Anne olmak icin yaptiklarini ne biliyosunuz dediniz tebrik ederim ben de o cumleyi bu cvbi almak icin yazmistim. Siz ne biliyordunuz biraz once bir bayana annelige nasil bakiyorsun yok soyle boyle derken onun yasamadigini ? Yani hicbir seyi bilemeyiz.
Komsular belki de gelen seslerden habersiz. Hemen terbiyesiz yaptiniz insanlari. Ayip yani. Sonrada konu sahibi hamile anlayisi ile ustunu orttunuz.
Ben buna kiziyorum. Ilk once bi insanlari uyarsin da o zmn inadina gibi tekrarlanirsa terbiyesizlikle suclariz.

Son düzenleme:

benimde umrumda değil adınız sanınız ,ben o birinin ben olduğumu belirtmek için tırnak içine aldım sen kim oluyorsunda cevap yazıyorsun demeyesiniz diye ,
konuya gelirsek evet tatlım yaşamayan bilemez ,bizde bu hatunun neler yaşadığını bilmediğimiz için fikir yürütüyoruz sadece ,
ama edep adap saygı nerede kaldı ,bir insan bu kadar mı düşünce yoksunu olur ,yani bizimde sağlıklı seks hayatımız var ,ama biz konu sahbininin tabiri ile köpek gibi havlamıyoruz ..

Sag olsun mūtahitler öyle iyiki komsumuzla aramizdaki mesafeleri kisattilar töbe töbe öhö desen cok yasa durumuna geldik esikitūrk evlerini özūlūyorum vala bahceler komsuluklar ne boyle her sey yatak odamiz bile disardaa

Köpek gibi havlamak mı?
Allah'ım bu nasıl çirkin bir tabir böyle..Taklidi yapılan köpek,benzetmeyi yapandan daha edeplidir..

tahammulsuzlugunuz gurultuye degil eyleme, bir sure sonra bebeginiz dogacak ve aglama sesi komsunuzun evine de gidecek hatta ninni sesleriniz, komsunuz buna ses cikarmayacak cunku cok dogal ama siz 15 20 dk yaptiklari sese tahammul edemiyorsunuz, ki her gece de degildir. bazilari gecenin ucunde yapamazlar demis bence en uygun zaman o olurdu karsimda babam veya yetiskin cocugum varken gunduz vakti boyle bir ses beni cok rahatsiz eder, utandirir ama gece yalnizsam veya esimleysem hic sorun degil cok dogal oldugunu dusunuyorum. alt kat komsumun da sesi cok cikardi ama hic ahlaksiz diye dusunmedim, renkli bi cinselligi var diye dusundum. rahatsiz da olmadim.

arkadaşlar yorumları ara ara okudum.seslerden konu sahibinin kocası da uyanıyormuymuş,göremedim de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…