Hmm önce akıl verdin sonra vazgeçtin saldırıya geçtin sizin gibi çatlak seslere cevap vermiyorum artik arkadaşım
hamile bir kadına ;ne yani ne sanıyosun kendini ,yeni bir gezegen yaratmıyorsunuz diyorsun da ,hamilelik sürecini bilmiyorsun sanırım ,yada rahat huzurlu mutlu bir hamilelik yaşadın çok ayıp bu söylediğin ,annelik gibi kutsal bir olaya yaklaşım tarzını beğenmedim ..evet bir can getiriyoruz dünyaya ve bu bir mucize ..
ayrıca hoşgörü denilen olay var demşsiniz ya ,o hoşgörüyü bence gecenin 3 ünde 5 imde anıran insanlar hamile bir kadına gösterebilir ,haa bilmiyorlarsa tahmin etsinler canım ,çoluk çocuk hasta yaşlı birilerinin o aparatmanda yaşama ihtimalini ,
Ya arkadaşım nerden biliyosunuz yaşamadığımızı?Hamileliği,hastalığı hepsini fazlasıyla yaşadım.Bitmedi çocuğum kafatası ameliyatı oldu,10 günü de ağlaya ağlaya geçirdik.Herkese anlatın da bana anlatmayın hassaslık olayını..
Neyse konu ben değilim,konu insanların belki farkında olmadıkları bir durumdan dolayı ahlaksızlıkla suçlanmaları.
Ar damari catlamis ne demek ?
Insanlar evli . Ustelik evli olmasa da fark etmez. Namus, ar sevismeyle olmuyor.
Onlar da buyuk ihtimal seslerin size geldiginin farkinda degiller.
Sanki uyardiniz da kasitli canli yayin yapiyorlarmis gibi direk hakaretvari cumleler hos değil.
Bir de su mantigi anlamadim. Hamile diye her türlü lafi soylemekte ozgur mu oluyor insan yani ???
Istersem anana babana soveyim ama ben hamileyim. Yok boyle mantik.
Biri de demis anne olmaya bakis acini begenmedim.
Ee yukaridakiler de bunun icin calisiyorlar sen de onlara saygi duy o zmn :)
Kısaca yok böyle mantik yani.
geçmiş olsun ,fakat sizin daha iyi anlamanız gerekmez mi o zaman,sizin gebeliğiniz sorunsuz geçti diye başkasına ,''hamilelik denen şeyide abartmayın canım altı üstü bir çocuk getiryosunuz dünyaya ,sanki atomu parçaladınız'' zihniyeti ile yaklaşmak ta abesle iştigal ..
bu kadar kutsal bir görevi bu kadar basite indirgemenizde ilginç ,üstelik annesiniz .siz dünyaya geitdiğiniz yavrunuz için böyle mi düşünüdünüz ,ne var canım alt tarafı çocuk işte ..
konu sahibi hanım sadece hamile olduğu için değil normal bir insan olduğu içinde olaydan rahatsız ayrıca ..ben hamile değilim ,onu yerinde olsam gecenin bir körü ve hemen hemen her gün yaşanılan bu olaya bir dur demek için fikir alırıdım onun yaptığı gibi ..
Gebeliğim sorunsuz da geçmedi ayrıca,herkes ya benim ya bebeğimin öleceğini düşünüyodu.Öyle bir hamilelikti işte..Buna rağmen asla özel muamele falan istemedim.
Evet "biri de demis ya" .. O an isim aklima gelmedi, isim de umrumda olmuyor acikcasi kin tutmuyorum.
Yorum olarak aklımda kaldigi icin o sekilde soyledim alinacak bir sey yok.
Bakin halaaa onyargiyla yorum yapiyorsunuz. Anne olmak icin yaptiklarini ne biliyosunuz dediniz tebrik ederim ben de o cumleyi bu cvbi almak icin yazmistim. Siz ne biliyordunuz biraz once bir bayana annelige nasil bakiyorsun yok soyle boyle derken onun yasamadigini ? Yani hicbir seyi bilemeyiz.
Komsular belki de gelen seslerden habersiz. Hemen terbiyesiz yaptiniz insanlari. Ayip yani. Sonrada konu sahibi hamile anlayisi ile ustunu orttunuz.
Ben buna kiziyorum. Ilk once bi insanlari uyarsin da o zmn inadina gibi tekrarlanirsa terbiyesizlikle suclariz.
Arkadaşım bileğin kadın av av diye bağırıyor konuşturmayin beni allah aşkına iyiyce kötü olmaya başladım sanki suçlu ben mışim gibi hissettimm
arkadaşlar yorumları ara ara okudum.seslerden konu sahibinin kocası da uyanıyormuymuş,göremedim de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?