Peki arkadaşım ben onların zevkleri yüzünden uyku huzur maneviyat gibi hissi duygularımdan mahrum olmak zorundamiyim bunada cevap ver. Hepimiz evliyiz koca binada biz seks yapmıyormuyuz ama bunu diğer insanların kulağına soka soka mi yaşıyoruz ufak tefek sesler olsa emin ol buraya konu açıp kimsenin bana rahatsız oldum diye saldırısını dinlemem sonuçta ortak bir alanı paylaşıyorsak birbirimize saygı duymak ona göre haraket etmek zorundayız değilmi ama
Aa inleme mi o yoksa karşı komşummusun sende mi duydun da inleme diye kanaat getirdin yahu burada tartışmak yerine bir akıl istedim allah aşkına
Binada oturuyorsanız ve altınızda üstünüzde insanlar oturuyorsa evde 15-20 dk bağıra çağıra sex yapma hakkınız yoktur. Çocukları duysa anne baba nasıl açıklayacak durumu. Sessiz yapılınca tadı çıkmıyor mu? Ve ya o kadar duyulacak kadar inleyip ses çıkarmak zorundalar mı? Gayette farkında olur insan. Şuurunu kaybetmiyor alt tarafı sevişiyor. Bu kadarı terbiyesizlik. En iyisi o gürültülerin geldiği anda alttan vurmak. Farkına varamıyorlarsa varsınlar bir zahmet. Hamile olduğunuz için hassa olduğunuz doğrudur ama hamile olmasa bile insanın tahammül etmek zorunda olmadığı bir durum bu. Hakkınızı yedirmeyin. Geceleri rahat uyumak hepimizin hakkı. Kimsenin zevk çığlığını duymak ve bunu ninni niyetine dinlemek istemeyiz herhalde...
Çığlık değildir ya o inlemedir muhtemelen. Ve kuvvetle muhtemel binanın ses yalıtımı da kağıttan hallicedir.
Yalnız ben de alt komşuyu taciz eden üst kattaki sevişgen gibi oldum
:)) yok demek istediğinizi anlıyorum kesinlikle.Ama inanın var böyle insanlar.Yani ne bileyim hepimiz oturduğumuz binalarının ses geçirgenliğini ve geceleri seslerin daha çok duyulacağını biliriz.Bunu bilmediklerini sanmıyorum.Burada başka bir özgürlük sorunu ortaya çıkıyor bunun da farkındayım yani'' insanlar ses yalıtımı yok diye istedikleri saatte istedikleri gibi yaşayamasınlar mı?''Ama ben farkında olmayacaklarına pek ihtimal veremiyorum ve eğer böyle bir durumları varsa müstakil eve çıkana kadar veya kendilerine ses yalıtımı iyi olan bir yer bulana kadar bir süre dikkatli yaşamalarının onlara bir şey kaybettireceğini düşünmüyorum.Konu sahibi önce uyarın devam ederse hukuksal olarak hak arama yoluna gidin.Yaptıkları kabahatler kanununa göre cezası olan bir eylem.idari yaptırım uygulanır
Nasıl yani havlamak?
Arkadaşım bileğin kadın av av diye bağırıyor konuşturmayin beni allah aşkına iyiyce kötü olmaya başladım sanki suçlu ben mışim gibi hissettimm
Bakın siz yazmışsınız . Saygı bekliyorsanız sizde saygı duymalısınız . Ben yaptıkları iyi demiyorum evet bu sesle çevreyi rahatsız etmek hoş olmaz ama sırf sevişirken ses çıkarıyorlar diye polis çağırmak , hakaret etmek , evli insanlara ar damarı çatlamış demek vs ... Bunlar yanlış. Ben olsam takar kulaklıgımı müzik dinlerdim . Kimsenin kapısına gidip sevişirken bağırmayın diyemem . Yapım böyle .
Arkadaşım bileğin kadın av av diye bağırıyor konuşturmayin beni allah aşkına iyiyce kötü olmaya başladım sanki suçlu ben mışim gibi hissettimm
Ay canlandıramadım
Arkadaşım sen suclu değil mağdursun ama mağduriyetini ziah etmeye calısırken kendini suclu gibi gösteriyorsun. Yani özgürlüğünü ararken baskasını zan altında bırakıyorsun.
Zan altında değiller bildiğin suçlu lar zaten karar verdim önce gidip tanışıp sonra devam ederse konuşacağım
Aynen öyle düşürüyorum haklısın burada fikir istedim tamam gecenin 4 de o sinirle hakaret etmiş olabilirim ama insanlardan yardım aradım kimsi polis kimsi sopa dedi diğerleri de sanki üst komşum gibi taarruza geçti neyse tsk ederim keşke herkez sizin gibi olsa idiÖnce bi uyarı yapılmalı, eşiniz duymuyor siz duyuyorsanız belki siz daha hassassınızdır seslere karşı?
Onlar da farkında değillerdir, bazen hepimizin başına geliyor
ama devamlı ve çok aşırı rahatsızlık veriyorsa size, alın elinize 1 tabak kek falan çalın kapısını, hem tanışırsınız, hem de arkadaşım ben hamileliğimden dolayı çok zor uyuyorum, gece de biraz ses geliyor ya sizden ya diğer komşudan, eğer sizden ise rica etsem biraz dikkatli olur musunuz dersin.
bunda çekinecek bir şey yok, belki kadın farkında bile değil yani :26:
İnanamıyorum yapılan yorumlara! Asıl sizde bir tuhaflık var ki evli sevişen insanları ahlaksızlıkla suçlayabiliyorsunuz.Neden sinir krizleri geçirip katil olacak raddeye geliyosunuz ben anlayamadım.İnsanlar belki mutluluktan ne yaptıklarının ve çıkardıkları sesin ölçüsünden bihaberdirler.Ben olsam güler geçerdim..Hamileliği bu kadar abartmayın yahu!Biz de hastanelerde sabahladık serumlarla.Ben hamileyim herkes bana karşı hassas olmak zorunda anlayışından vazgeçin artık..
Dünya nüfusu 7 milyar.Yani milyarlarca insan hamile kalıyo.Olay bu,yeni bir gezegen yaratmıyorsunuz..
Hoşgörü denilen bir olay var.Adam kadını dövdüğü için kadın bağırmıyo,seviştikleri için bağırıyo.Ne güzel işte mutlu mesut yaşayan bir çift var.Allah mutluluklarını daim etsin.Burda onları ahlaksızlıkla suçlayanlara inat bir ömür boyu sevişsinler bağıra bağıra...
Seslerinin size ulaştıklarından haberdar değillerse zanlılar, siz uyardığınız halde yapmaya devam ederlerse hem arsız hem de suclu olurlar.
İşte siz bu yüzden bu topikte yazanlarca suclu ilan edildiniz. Anlayışta bir sorununuz var.
Arkadaşım ben evimde elimde kulaklıkla mi dolaşayım he emin ol senin başına gelse aynı şeyleri düşünür elinde heran gelecek rahatsız edici sese karşı teyakkuzda bekleyip hemen kulaklık takardin
Size kalsa her konu açan suçlu evet anlamıyorum sizin zihniyetinizdeki insanları da üst komşumu da anlamıyorum yapacak birşey yok
Biz de akıl verdik iki sayfa arkada.
İki sayfa Evet üst komşun benim o yüzden savunuyorum kendimi. İnleme sesimi havlamak gibi algılamışsın.
Çatlak seslere de tahammül etme vakti gelmedi mi KKda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?