Bankacılık ve sigortacılık mezunuyum iki dönem bilgisayar dersi aldımHangi bölüm mezunusun?
Bilgisayar dersi aldıysan o sertifika yerine geçiyor diye biliyorum
Evtaldıgın ders bılgısayar sertıfıkası yerıne gecer mı bunu mu soruyorsun
O zaman gerek kalmaz diye biliyorum Transkript isteyebilir o dersi aldığına dairBankacılık ve sigortacılık mezunuyum iki dönem bilgisayar dersi aldım
Konu ile fikrim yok.ama aklıma şu meşhur şarkı geldi konuyu okuyunca.
Katip uykudan uyanmış gözleri mahmur..Katip benim ben katibin el ne karışır. katibime kolalı da gömlek ne güzel yarasır..
Konu dışı yorumdan yine ban yiyeceğim..mune?
Transkript imi aöf fakültesine kayıt yaptım lisans A tamamlamamak için Oray'a verdim ama fotokopisi var bende olurmu acabaO zaman gerek kalmaz diye biliyorum Transkript isteyebilir o dersi aldığına dair
82 aldım adliye ye de eşim il dışında diye gidemedim eve baya uzak kalıyor haftaya gideyim en iyisi adliyeye daha iyi oluren güzeli bi adliye varsa yakınlarında gir sor.
zaten başvurular da oraya yapılıyor
kaç puan aldın .
Olur bence. Zaten hangi bölümün genelde hangi dersleri aldıklarını bilirler çoğunluklaTranskript imi aöf fakültesine kayıt yaptım lisans A tamamlamamak için Oray'a verdim ama fotokopisi var bende olurmu acaba
ablam katip .82 aldım adliye ye de eşim il dışında diye gidemedim eve baya uzak kalıyor haftaya gideyim en iyisi adliyeye daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?