Katip olan veya katiplikk sınavına giren arkadaşlar bakarmısınız

Adınıza çok sevindim Allah bana da bu sene atanmayı nasip etsin bende tercih yapıcam ama katiplik sınavına da gireyim memurluk veya katiplik farketmez yeterki devlet memuru olayım

Aöf mezunu iseniz aldığınız ders sayılmıyor diye biliyorum

Yok 90 kelime yazmak gerekiyordu 88 yazdım sonra da bir daha denemedim öğretmenim zaten o yıl atandım
İyi sizin adınıza sevindim mesleğinizi yapıyorsunuz ne güzel :) darısı benim başıma ....bende inşallah bu yıl atanırım veya katıp olurum da benimde güzel bi işim olur :)

İyi sizin adınıza sevindim mesleğinizi yapıyorsunuz ne güzel :) darısı benim başıma ....bende inşallah bu yıl atanırım veya katıp olurum da benimde güzel bi işim olur :)
Çok teşekkürler :) İnşallah atanırsınız ve mutlu olduğunuz bir işiniz olur :)

Yıl sonu ilan vermezler muhtemelen ama belli de olmaz tabi. Bu yıl verilmezse şubatta ilan edilir.
Transkript kabul ediliyor ama belli bir saat şartı vardı.

Bilgisayar dersiniz kaç krediydi ? Alımlarda bazen şu kadar kredi ders almış olmanız gerekiyor şartı oluyor. Aldığın kredi tutuyorsa oluyor. Krediniz tutarsa transkript olur. Ben diplomamın, transkriptimin aslını noterde onaylattım. Bazı adliyeler fotokopi kabul etmiyor.

2 dönem bilgisayar dersi aldım Toplam 7 krediydi ...fotokopiyi noterde onaylatsam olurmu acaba

Yıl sonu ilan vermezler muhtemelen ama belli de olmaz tabi. Bu yıl verilmezse şubatta ilan edilir.
Transkript kabul ediliyor ama belli bir saat şartı vardı.
Toplam 7 kredi bilgisayar dersi aldım şubat'ta olursa daha iyi olur kursa gidebilirim o Zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…