bebeğim ben de belli kalıplarla yaşayamıyorum ki montide de kendi beslenme planını kendin uyguluyorsun yoksa ben de yasaklar olunca normalde hiç yemediğimi resmen aş eriyorum....lilyim bebişim. aspirin hakkında yazdıkların gerçekten çok doğru. bir de sen nerde yaşıyodun balım? iş dolayısıyla mı ordasın?
tatlım anladıgım bişey varsa.. ben herhangi bi diyete baglı kalamıyorum. falanca diyeti filanca diyeti bana göre değil. hem öğrenciyim ders saatlerime uymuyor. hem de uyku saatlerime. hadi onu geçtim bazen üşeniyorum filan.
o yüzden sanırım abur cuburu kesmek ve az az yemek, spor yapmak olayına bağlı kalıcamçünkü cidden yapamıyorum. mesela karatay diyetinde akşam 6-7den sonra bişey yenmemeli deniyor. e ben sabaha karşı uyuyorum belki? dukan diyetinde de sebze meyve yasak. ben akdeniz insanıyım. zeytinsiz sebzesiz meyvesiz nasıl yaşarım bilmiyorum. bi de üstüne kabız oluyosun ki ne biçim hem den. birisi ''düşüp kolumu kırdığımda bile bu kadar acı çekmemiştim'' demişti.
ne zaman bişey diyetine başlıyorum diyip kendime söz versem. gözüm dönüyo sinirlerim bozuluyo. yasaklanan yiyecekler aklımdan çıkmıyo. o yiyecekleri sevmesem bile![]()
ben babamdan daha dogrusu ailemin buraya tasınma isteginden dolayı burdayım yani bnm tercihim değildi fırsatını buldgum an kaçma niyetim var burdan... muğlanın dalamana yakın küçük bir ilçesi işte... gelenler ay cok güzel buralar diyor ama gezmek için güzel gel yaşa desen benden önce kaçar millet ki düşünsene 25 yaşında 2 uni.okumuş ve hep sosyal yerlerde yaşamış birinin burada yaşaması resmen hapis hayatı gibi...
şehir dışında çalışmaya da izin çıkmıyor maalesef ya burda çalış ya evde otur yani...
psikolojik olarak dibe vurmama ramak kaldı, kpssye çalışmaya başladım ama kpss sadece bir çıkış yolu yoksa memurluk hayallerim arasında yok diyebilirim sadece burdan kurtulmak için bir bahane ve bu yuzden de kafa patlatmam gerekiyor 25 yıllık hayatımın neredeyse 20 yılı okumakla geçti hala bitmedi sınav ders çalışma faslı artık bezdiriyor beni sınav maratonu... kazansam da kurtulsam yani o derece şiştim...
bu arada kızlar o saatte uyandım bi daha yattım öğlen 1de kalktım...