dün bi film izledim izlemez olaydım ya... ne biçim filmdi o öyle.. requem of a dream miydi neydi adı. sabaha kadar uyuyamadım yemin ederim. izlemediyseniz izleyin mutlaka. sabah 8 gibi sızmış kalmışım kucağımda osmanla. gözümü bi açtım ki kafasını yanağıma dayamış bir eliyle de sarılmış bana. kıyamam ya bebek bu resmen. sonra saat 13:00 gibi uyandım. camın pervazına bi kaç ekmek kırıntısı bulgur filan kydum kuşlar için. geldiler yediler de acaip hoşuma gitti. osman da onları izledi filan dün giremedim. kendimi acaip yalnız hissettim çok komik ama normalde böyle şeyleri dert eden biri değilim ama dün nolduysa bi garip moda girdim
kıyma aldım bi de dün. köfte yaparım diye. dünden yogurdum koydum dolaba. bugün yapıcam.
bugünkü menüme gelince...
kahvaltı (13:00):
1,5 su bardağı nesfit üstü süt+ yarım muz+ neskafe( kahve içmesem kendime gelemezdim vallahi. ayrıca bu kadar geç kalkmasam iyiydi ama oldu artık )
yemek (18:00):
4 köfte+karnıbahar salatası+yoğurt. ( köfteler yağsız)
acıkırsam ara öğün filan ihtiyacı hissedersem kalan muzun yarısını yerim gün içinde.
bugün artık spor yapayım di mi bi zahmet! yok yani olmuyor böyle! orda duruyor o alet cx cx cx çok ayıp!
dün yazamadım ama. çıktım alışveriş filan yaptım.
şimdi gelelim neler aldığıma.
komşunun küçük kızına hediye aldım
pentiden. çok şirin bir
çanta.. oynasın bununla da işte. 2buçuk 3 yaşlarındaydı sanırım.
foto ekleyemiyorum sitede mi sorun vardır nedir bilemedim. o yüzden linkledim
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...026656125_723356124_11489706_1749704739_n.jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...027081125_723356124_11489707_1273099099_n.jpg
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...5027301125_723356124_11489708_808189707_n.jpg
**
garnier'den son zamanlarda çok övülen bir ürün var. kafeinli bie kapatıcı. duymuşsunuzdur. indirime girmiş. 10liraya aldım. kötü çıksa bile üzülmezdim. ama ilginç bir şekilde iyi çıktı bu ürün. ben çok beyaz tenliyim. ama kusurları kapatması açısından orta ton rengini aldım. açık tonu tam ten rengimdeydi ama. biliyosunuz açık tonlar kusurları kapatmada çok başarılı değil malesef

lorealden tutun estee lauder'a kadar bir çok ürün denedim. ama bu ürün hepsinden çok çok daha iyi. şaşırmaya devam ediyorum bu kozmetik hususuna.

**flormar dudak kalemi no 201.
hiç dudak kalemi kullanmam. ama değişiklik olsun diye aldım 1 tane flormardan. numarası 201. tam dudak rengi. bu tip dudak kalemleri dudakları gerçekten dolgun gösteriyor. ruj filan sürmenize gerek yok. bu kalemi sürün.( tabi nasıl sürdüğünüzde önemli

) üzerine parlatıcımsı bişey geçin isterseniz. mis gibi oluyor. nurgül yeşilçay gibi oldum yeminle

ama ben nurgül yeşilçaydan da dudaklarından da nefret ederim keh keh

** flormar 4lü terracota far no85.
güzel tonları barındırıyor içinde. sütlü kahve-kahve-bakır fiilan var işte. ben çok fazla far kullanan biri dğeilim. o yüzden far konusunda çok pahalıya kaçmıyorum. ki flormarım terracotalarına hayranım gerçekten. adamlar yapmış. ki özellikle kozmetik sektöründe son zamanlardaki rekabetten dolayı yerli firmalar da inanılmaz atağa geçti. benden söylemesi. burun kıvırmayın gidin deneyin görün
** golden rose pigment far. yine bakır tonlarında güzel bişey. ama tabi ki MAC pigmentlerinin yanından yöresinden bile geçemez o ayrı

MAC bu konuda bir harika. hiç pigmentim yoktu. bulunsun diye aldım. bu kadar şeyi nerde kullanırım onu da bilmiyorum. oysa ben her gün makyaj yapan biri bile değilim. ayda yılda 1 yapıyorum artık. eskiden her gün yapardım.
**pastel dipliner.
işte bu gerçekten bir harika :26::26: yani nasıl diyim... fırçası,kıvamı,kalıcılığı... inanılmaz ya inanılmaz 15-16lira gibi bişeye aldım bunu. aldıklarım içinde gerçekten bi tek bunun fiyatını biliyorum zaten.
**flormar mavi rimel. keşke almasaydım dediğim 2 üründen biri. diğeri ise flormar mavi eyeliner...
asla istediğim maviliği elde edemedim. ben capcanlı masmavi bir renk istiyorum. ama bunlar ambalajından baktıgınıda kolunuza denediğinizde filan masmavi evet cok güzel. fakat gözünüze sürdüğünüzde kuıtudaki gibi durmuyor malesef. hiç ama hiç sevmedim. laciverte dönüyor daha çok. rimeli de fırçası da çok kötü zaten. ki benim kirpiklerim kuzundur dolgundur. ama çamur gibi yaptı. keşke almasaydım :2::2::2::2::2: verdiğim paraya yanıyorum yemin ederim

ha ayrıca.. flormardan bu kadar alışveriş yapınca bir de
kırmızı supermatte ruj hediye ettiler. işte o güzeldi. genelde mat rujlar dudağı kurutur kabuk kabuk yapar. ama bende öyle bir sorun olmadı. rengi de güzeldi. ama ben günlük olarak kullanamam. bağıra bağıra ben burdayım diyor çünkü dudaklar

ancak minik minik dokundurarak renk verirsek olabilir.
bir de flormarın numunelik farfümlerini hediye ettiler... ki o konuya hiç girmiyorum. koku konusunda ciddi takıntılarım var benim. kaliteli olmalı koku yani. beni baymamalı. hatta bazı kokulara aşık olmuşluğum bile vardır öyle söyleyeyim size

ama flormarın bu konuda gerçekten birşeyler yapabilmesi için daha çok ekmek yemesi gerekecek. bu kokuları süreceğine insan elini yüzünü sabunla yıkar mis gibi de sabun kokar. öyle diyeyim yani. kötü :2::2::2::2::2:
onun dışında...
ps1:gözaltındaki morlukları kapatmak için pembe-somon renklerinde bir kapatıcı- kızarıklıkları kapatmak için de mavi tonlarda bir kapatıcı gerekiyor canlarım. bu bilgi de aklınızda bulunsun.
asla beyaza yakın kapatıcı filan kullanmayın buralara yani. kapatmıyor çünkü. aksine daha da belirginleştirip çirkinleştiriyor.
ps2: geceleri yatmadan önce cildinizi temizledikten sonra pamuğa 1-2 damla kayısı yağı, biraz da saf gülsuyu döküp yüzünüzü onunla silin canlarım. ama bunu yağlı ciltler yapmasın lütfen. benim cildim normal. ama kış aylarında inanılmaz kuruyor malesef

sorularınız varsa alabilirim

biliyorum uzun yazdım. ama cildim çok hassas benim. ve bu konuda döktüğüm paraları başka birileri daha dökmesin istiyorum. zengin ettik resmen kozmetikcileri