- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #2.421
bence kiz turk vatandasi olmak icin guvenle evlenmistir formelite yani belki para karsiligi bile evlenmis olabilir
ellerimi televizyonun icine sokmanin bi yolu olsa ilk once leylayi ve onun aptal siritmasini bogardim heralde kötükedihüso
Bende gelicem kötükedihüso
Aslıyla deniz daha önce de birkaç kere birlikte olmuşlardı zaten
Deniz ve leylaya gelince denize koca bir yuh çektim o sahnede,gözü dönmüştür resmen hırsttan.Leylayı mineyle gördü ya bir de leylaya mineyle görüşüp görüşmediğini sorduğunda leyladan aldığı hayır görüşmedim hiç yanıtıyla iyice deliye döndü ve ikisinin bir plan içinde olduklarını iyice anladı.
Şimdi deniz e geçti top.Vurma sırası onda
Minenin hamile olduğunu deniz duyacak mı acaba merak ediyorum :uhm:
hadi yaaa...akannehir
ben asli ilk efe ile oldu saniyordum....yuhhhh:1shok:
evet ya yani üstüste 2 bölüm 2 sevgili normal ayrılmadan tartışmadan dursalar şu dizide şaşarım.tam barışıyolar biişey çıkıyo 3-4 hafta öyle gidiyor. hayır nevar 2 sevgili 3-4 bölüm normal sevgililer gibi yaşasalar.iste sonucta evli....simdi asli'dan guven bunu sakliycak asli ogrenince yine ipler kopucaaakk...hep ayni sey tekrarlanip duruyor...
mine ile deniz'in arasi acik asli ile de guven'in arasi acilinca asli ve deniz birlesir...sonra yeniden ayrilirlar ve sonra yine herkes eski sevdigine doner...))
ay yapma canım ya bende bi okadar sinir oluyorum.çok uzatıyolar hele şu çocuğa laylayı kıskandığı için yaptıkları ıyyysu halil cok komikk yaaa
Yok kız otelde felan kalmışlardı daha evvel o zaman oldu sanıyorum ben ne bilim.
Sonracıma sugilin evinde de kalmışlardı o zamanda aynı yataktalardı.Daha evvel işi pişirdi bence onlar sempatiksalakcinni
hayır canım aslı ilk efeyle oldu. hatta efe aslının bekaretinden şüphelenmişti falan şu öğrenci yurdu muhabbetleri olmuştu .o zaman olmuştu ilk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?