Kavak Yelleri - Kanal D

bence kiz turk vatandasi olmak icin guvenle evlenmistir formelite yani belki para karsiligi bile evlenmis olabilir

bence kiz turk vatandasi olmak icin guvenle evlenmistir formelite yani belki para karsiligi bile evlenmis olabilir

iste sonucta evli....simdi asli'dan guven bunu sakliycak asli ogrenince yine ipler kopucaaakk...hep ayni sey tekrarlanip duruyor...
mine ile deniz'in arasi acik asli ile de guven'in arasi acilinca asli ve deniz birlesir...sonra yeniden ayrilirlar ve sonra yine herkes eski sevdigine doner...))

Güven evliymiş.Aslı bunu öğrenince ne olur acaba.

Güven de az değil,ilişkide güvene çok önem veriyor kendince ama söylemediği yalan da kalmıyor yani.

Kadın boşanmak da istemiyor.

Mine belki numaradan bayılmıştır artık ona hiç güvenmiyorum

Belki de hamiledir,birçok kez beraber olmuşlardı çünkü .

ellerimi televizyonun icine sokmanin bi yolu olsa ilk once leylayi ve onun aptal siritmasini bogardim heralde kötükedihüso

deniz 'e de yuhhh yani gitti leyla ile .....asli ve guven de ayni sekilde :))
ama deniz ve leyla ...deniz kizi kullanmak icin yapti ama cook ayip

Aslıyla deniz daha önce de birkaç kere birlikte olmuşlardı zaten

Deniz ve leylaya gelince denize koca bir yuh çektim o sahnede,gözü dönmüştür resmen hırsttan.Leylayı mineyle gördü ya bir de leylaya mineyle görüşüp görüşmediğini sorduğunda leyladan aldığı hayır görüşmedim hiç yanıtıyla iyice deliye döndü ve ikisinin bir plan içinde olduklarını iyice anladı.

Şimdi deniz e geçti top.Vurma sırası onda

Minenin hamile olduğunu deniz duyacak mı acaba merak ediyorum :uhm:

hadi yaaa...akannehir
ben asli ilk efe ile oldu saniyordum....yuhhhh:1shok:

evet ya yani üstüste 2 bölüm 2 sevgili normal ayrılmadan tartışmadan dursalar şu dizide şaşarım.tam barışıyolar biişey çıkıyo 3-4 hafta öyle gidiyor. hayır nevar 2 sevgili 3-4 bölüm normal sevgililer gibi yaşasalar.
su halil cok komikk yaaa
ay yapma canım ya bende bi okadar sinir oluyorum.çok uzatıyolar hele şu çocuğa laylayı kıskandığı için yaptıkları ıyyy

Yok kız otelde felan kalmışlardı daha evvel o zaman oldu sanıyorum ben ne bilim.

Sonracıma sugilin evinde de kalmışlardı o zamanda aynı yataktalardı.Daha evvel işi pişirdi bence onlar sempatiksalakcinni

hayır canım aslı ilk efeyle oldu. hatta efe aslının bekaretinden şüphelenmişti falan şu öğrenci yurdu muhabbetleri olmuştu .o zaman olmuştu ilk

hayır canım aslı ilk efeyle oldu. hatta efe aslının bekaretinden şüphelenmişti falan şu öğrenci yurdu muhabbetleri olmuştu .o zaman olmuştu ilk

bende diziyi en bastan beri takip etmiyorum ama bende oyle hatirliyorum efe ile kavga etmislerdi herhalde tam o aralar izlemeye basladim ondan oncede arada goz gezdiriyordum diziye ama mavi arkadasimiz oyle diyince benim izlemedigim bolumlerde ...yaptilar sandim deniz'lekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…