Kavak Yelleri - Kanal D

bi ara efeyi gosterdiler hatirliyomusunuz kaza olduktan sonra deniz balikcilarin oldugu bi yerde uyumustu sandalin icinde biri gelip ustunu orttu ama kafasini gostermediler gizemli biriydi ben ozaman suphelendim efenin olmedigine belkide ondan baska bir dizide gormedik

bu efe geleceksede bi zahmet kimseyle aşk yaşamasın
asli ilede mi?:jeyyar:
leyla onu bastan cikarir kaydirigubbakcemile3
ayrica cok sasirdim efe'nin donmesine ben onu gercekten oldu saniyordum o zamanlar pek izlemiyordum arada goz atiyordum ama efe'nin cesedi bulunmamis miydi ki??.......
simdi hortlak gibi cikip gelicek mi??
bence gelsin dizi monotonluktan kurtulursempatiksalakcinni

hadi ya :S kaçıncı bölümdü ? vede denizi hatırlıcak kadar yaşıyosa 3 senedir neden dönmedi =

Büyüdükçe büyümeye devam eden dizi 'Kavak Yelleri',
yepyeni bölümü "Ok Yaydan Çıktı" ile 15 Mayıs Cumartesi saat 22:15'de Kanal D'de...

Mine, hamile olduğunu öğrenir. Deniz bunu duydumu?
Mine'nin işi zordur. Kendisini bu hale düşürdükleri için herkese kızgındır.
Mine, Aslı'ya hiç beklemediği, ağır sözler söyler. Mine'nin Aslı'ya yönelik bir planı mı vardır?
Öte yandan Burak'ın Denizlerin oteline ortak olmasına ramak kalmıştır. Deniz'in durumdan haberi yoktur.
Bakalım Deniz, Burak'la sözleşmeyi imzalamadan annesini durdurabilecek mi?

Aslı Güven'in yanında Elena'yı görmüştür. Güven durumu nasıl açıklayacak?
Güven'in Elena'yı Aslı'dan saklalaması zordur. Yoksa ikilinin ilişkisi,yine bir sınavdan mı geçecek?
Elena belasından kurtulamayan Güven'in bir ziyaretçisi daha vardır.
Yıllardır aradığı bu kişi acaba Güven'in hayatını nasıl etkileyecek?
Aslı ise eski anılarını canlandıracak bazı işaretlere rastlar.
Hiç beklenmeyen birinden gelen telefon, Aslının hayatını değiştirebilir.

Mine'nin hamile olduğunu öğrenen Leyla, Deniz'i kaybetme korkusuyla elindeki tüm kozları oynar.
Mine, çocuğu aldırmaya kararlıdır. Peki yapabilecek mi,içindeki Deniz'i söküp atabilecek mi?

Merak edilen tüm soruların cevabı,Kavak Yellerinin heyecan dolu 117.Bölümüyle 15 Mayıs Cumartesi akşamı saat 22:15'te Kanal D'de sizlerle...

Alıntıdır

Aslı ise eski anılarını canlandıracak bazı işaretlere rastlar.
Hiç beklenmeyen birinden gelen telefon, Aslının hayatını değiştirebilir.

burdan çıkardım başka kimse aklıma gelmiyor.birde ne olur nolmaz diye heralde efenin mezarı boş ceset bulunamadı diye geçiyor

mine asli'dan intikam alma pesindeya belki efe'yi kullanacak...yani efe olmustur ama mine asli'da "efe yasiyor olabilir mi?" hissini sorusunu uyandirmak istiyor olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…