Kavak Yelleri - Kanal D

Şimdi Efe dönecek diye söylentiler var ya, son bölümde hani Burak tünelden çıktı ya aklıma ilk gelen 'evet evet Efe döndü, tünele girdi Buraktan silahı alıp havaya ateş etti Burakta korktu kaçtı' oldu :roflol:
Afalladık iyice ha döndü ha dönecek diye :roflol:

Ben Orjinal Adamın dönmesini istiyorum artık :çok üzgünüm:
Inşallah haberler doğrudur, ki tüyoların çoğu döneceği yönünde,
ama birde şöyle bir tüyo var:

Sete giden bir arkadaş paylaşmış

Ege Üniversitesi'nde çekimler vardı ancak içeriye giremedik .
Hastaneden çıkan hemşire ve hasta yakınlarına sorduk neler olduğunu .
Sanırım Aslı hastanedeyken Mine ve Deniz getiriliyormuş , Aslı onları görünce şoka giriyormuş .
Mine ve Deniz'i sürpriz bir isim kurtaracakmış . Duyduğum kadarıyla bu kişi Burak'ın karısı Zeynep .
"Sığacık'taki çekimlerde Efe yoktu .
Yani o sandalların arkasından çıkan el Efe'ye ait değil ." dedi set görevlisi
Dağhan ile ilgili şeyler henüz netleşmemiş , yada bizi kekliyorlar bilmiyorum .
" Her an herşey olabilir " dediler sadece .
Güven'le ilgili sahneler vardı akşamüstü pastanede .
Çekimler Haziran ortasına kadar devam edecekmiş .
ılk bölüm 3Temmuz'da .
Sarp Apak'ın çıkması gibi birşey söz konusu değilmiş .
Kendisinin iki yıllık sözleşmesi varmış .
Set görevlisi "Bizim ağzımızdan çıkan şeylere eklenip çıkartılıp yazılıyor pes doğrusu bu haber nerden çıktı ? " dedi .

Su ve Atakan ile ilgili çok sürpriz bir gelişme varmış .
Halil sonunda kendisine bir sevgili bulabilirmiş yeni sezonda .

Inanmak istemiyorum buna kesin ters köşe olmamızı istiyorlar :umursamaz:

Son düzenleme:
tahmin etmistim Burak'ın karisinin kurtaracagini cunku takip etmisti
efe (orjinal adam)haberleri yalanmidir nedir...lmaz:
kandiriyorlar milleti herhalde
bir gelecek bir gelmeyeecek-tatlicadiarzu-
gelecek diye inaniyoruz gorecegiz bakalim=)

tahmin etmistim Burak'ın karisinin kurtaracagini cunku takip etmisti
efe (orjinal adam)haberleri yalanmidir nedir...lmaz:
kandiriyorlar milleti herhalde
bir gelecek bir gelmeyeecek-tatlicadiarzu-
gelecek diye inaniyoruz gorecegiz bakalim=)

Burak'ın karısı tüyosu banada inandırıcı geldi,
ama Dağhan olayında kafam karıştı,
henüz netleşen birşey yokmuş,
peki durum böyleyse neden bizi boş beklentilere sokarlar anlamıyorum.

Şöyle bir tüyo daha var :1ninca:

"sana ne olacağını söyleyeyim o arama işi falan bitecek herkez eski haline dönecek aslı kimseyi bulamayacak orada ardından nurgul babasıyla barışacak ve metin abi güvenide babasıyla barıştırmak için plan kuracak poyraz yolda yürürken sirk afişi görecek metinden yardım isteyecek metinde hemen adresi verecek buraya hemen gelmeniz lazım falan diyecek aslı gitmek istemeyecek ama güven önemli birşeydir belki falan diyecek ikiside gidecekler orada olan olacak.

orada bir şekilde palyoçonun üstüne birşey dökülecek oda hemen üstünü çıkartacak aslı güven ve diğerleri ona doğru bakacak kalbindeki ASLI yazısını görecekler bitecek ama yüzünü göstermeyecekler.

dağhana teklif sunuldu bekleniyor ama büyük ihtimal kabul edebilir.yüzünü görmeyeceğiz izleyip göreceksiniz"

Gidelim Dağhan ın Evinin Önünde Eylem Yapalım laelaelaelaelae

Valla evde olduğunu bilsek giderdik de baksana orjinal adam bi tünelden, bi sandaldan, bi sirkten çıkıyor yerinde duramıyor sempatiksalakcinni

ama artık kesinleşse de bu beklemelerde bitse, birazda Aşk-ı Memnunun finaline odaklansak :roflol:

Aman onun sonu belli bihter geberecek gamyoncuiremsudelikafadulden

efe bu diziden kavga ederek ayrılmamışmıydı yönetmene sandelye fırlatmış şimdi geri nasıl dönecek

kac bölüm oyaladIlar efe geldi gelecek derken sezon finali oldu.Çok üzgünüm çoook
daghana umarIm teklif gitmi$tir aksi takdirde sadece bizi efe sevenleri kandIrmI$ olacaklar dizi reyting yapsIn diye kac aydIr efenin adI geciyor
efem mutfak orjinal adam dön ltf:çok üzgünüm:

fan sitesindekiler tims'i aramislar eger sonunda efe cikmazsa cok izleyici kaybedersiniz demis onlarda bizim elimizden bizim bilgimiz yok senaristler yaziyo herseyi demis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…