Kavak Yelleri - Kanal D

Arada şarjör değiştirdi

şarjörü değiştirmeden önce 6 el ateş etti kurşunu bitti değişti..sonra yenisiyle kovalarken habire ateş etti + tünelde de 6 el ateş etti..makinalı sanki mübarek eyvahedigeldismile

Çok bilmem bu işleri ama bence ilk şarjörde altı tane kalmıştı demekki..

Bölüm sonunda çalan şarkı; Özge Fışkın & Levent Yüksel - Unutulurmuş

[googlevideo]-8305596047631062313[/googlevideo]

şarkı güzeldi teşekkürler..ben aslının son sahnede giydiği mavi elbiseyi beğendim..tam yazlıktı..markası neydi acaba :1rolleyes:

bende son sahneyi kaçırdım..ama silah patladıktan sonra adını unuttum minenin eski kocası tünelden çıkmış ordada dizi bitmiş..

izledim son sahneyi deniz mine diye bağırdı silah seisi duyulunca
birde efeyi gösterdikleri yerde bir el ev bir kulak vardı sanki 2 kişi var gibi orda

aslında burak hiç vurmamışta olabilir çünkü adamın boynu kanıyodu boynunun kanıdır o ellerindeki kan

ama tünelden çıkınca hiç ses yoktu yada ikiside vuruldu

arkadaşlar bir şarkı soracaktım..mine ihaneti öğrendiği zaman izmir sokaklarında dolanırken ve uçurumun kenarına geldiğinde çalan şarkı vardı..şebnem ferah söylüyordu galiba..ismini bilen varmı ya da klibini?

daghan bebek parkinda sevgisiyle yakalanmis cook uzamis sakallarini
gorunce dizide gorecegiz kesin dedim..
aradan yillar gecti adam degisti tabe

sanirim ''hoscakal'' sarkisiydi emin degilim amaopuyorumnanaktan

ay ben mine ve deniz barışırken gözlerim doldu..çok içten yapmışlar gerçek gibi olmuş..

ayrıca mine bavulunu toplarken pembe bir kot koydu bayıldım oan yaaa..rengi çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…