Kavak Yelleri - Kanal D

kimseye bilgi vermiyorlarmis ki canim hepsine gizlilik sozlesmesi imzalatmislar bence buna daghanda dahil konusmuyorlar kesinlikle

gizlilik sözleşmesi her dizide var tabi ki canım ama çekimlerden falan arka plandaki koşuşturmacadan bazı şeyler anlaşılabiliyor... bakalım gelcek mi gelmicek mi efe bey :sm_confused:

kızlarrrrrrrrrrrr delikafadulden
bugünkü vatan gazetesinde okudum EFE DÖNÜYORMUŞ...hihoyyyt
çok sevindim efe çıkınca diziyi bırakmıştım yine izlicem şimdi :sm_cool:

haberde şöyle:

Dizinin yönetmenine sandalye fırlattığı için diziden çıkarılan Dağhan Külegeç'in bir karar verdi

Dağhan Külegeç'in canlandırdığı ‘Efe’ diziye geri dönüyor.

Kanal D’nin reyting rekort-meni gençlik dizisi “Kavak Yelleri”nde beklenen gelişme oldu ve önceki yıl diziden ayrılan Dağhan Külegeç ekibe yeniden dahil oldu.

Dizide Efe karakterini canlandıran Külegeç’in yönetmen Jale ıncekol’a sandalye fırlattığı için diziden çıkarıldığı gündeme geldi. Külegeç’in diziden ayrılması üzerine hayranları yapım şirketini ve Kanal D’yi telefon ve e - posta yağmuruna tuttu. Yapım şirketi Tim’s Productions Külegeç’e yeniden diziye dönmesi için teklifte bulundu. Külegeç de diziye dönme kararı aldı.

hihoyyytalkisalkisalkis

:lepi::lepi::lepi:

efe gidince izlemeye başlamıştım efe dönerse izlemem artık...hiç sevmiyorum ceset gibi adam ya..mimikleri falan çok itici,ayrıldığında isabet olmuş diyodum

Biliyorduk Dağhan'ın döneceğini dahada emin olduk şimdi hihoyyyt

Surre haber için sağol canım a.s.

Yarın akşam başlıyor sonunda,
bu yaz sezonunda hiç izlenecek bir şey yoktu zaten tvde,
hızır gibi yetişti Kavak Yelleri :dance:

Kızlaaarrr Hürriyetin haberi

Ve Efe geri dönüyor 03.07.2010

Kanal D’nin reyting rekortmeni gençlik dizisi “Kavak Yelleri”nde beklenen gelişme oldu ve önceki yıl diziden ayrılan Dağhan Külegeç ekibe yeniden dahil oldu.

Dizide Efe karakterini canlandıran Külegeç’in yönetmen Jale İncekol’a sandalye fırlattığı için diziden çıkarıldığı gündeme geldi. Televizyongazetesi'nin haberine göre, Külegeç’in diziden ayrılması üzerine hayranları yapım şirketini ve Kanal D’yi telefon ve e - posta yağmuruna tuttu. Yapım şirketi Tim’s Productions Külegeç’e yeniden diziye dönmesi için teklifte bulundu. Külegeç de diziye dönme kararı aldı.

bende beğenmedim bu bölümü sanki geçiştirdiler gibime geldi,sanırım o uzaktan izleyen efe oluyor bian önce dönse artık ama ben güveni merak ediyorum nasıl çıkacak diziden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…