Kavak Yelleri - Kanal D

evet bende bu bölümü daha heyecanlı bekliyodum ama odada denizin ifadesini alan polise koptum ençok:

İFADENİZİN ALTINA OKUDUM İMZALADIM YAZIN :roflol::roflol::roflol:

biz normal insalar okudum yazar imzalarız ama deniz özel bi insan polis bile ne diceğini şaşaladı :)))))))))))))))))))))))))

ay amele amele baktı yaa ağlıyomu gülüyomu bi tarafına krampmı girmiş belli değil..
almış koltuk değneklerini koşuyo at gibi koptum yaaaa çok sallama bi bölümdü.. sezon dönüşü olacak bir bölüme yakışmadı....

iste sahne arkasindabunlar donuyor ve hep boyle durumlarda karakter ölüyor. biz de arkasindan agliyoruz vah vah diye... bari soylemeseler de sanki gercekten senaryo boyleymis diye dusunsek. adamlar duruma gore basrol oyuncusunu oldurup diziden cikartiyorlar sonra sinirleri geciyor diriltip geri getiriyorlar... ne guzel ya...

bu dizinin suyu cikali cok oldu!

iyi ewde yoktum izleyemedim diye aklımda kalmıştı,yorumları okuyunca bişiy kaçırmadığımı anladım kaydirigubbakcemile2

ne demek canım a.s.

efe gelsede doya doya izlesek orjinal adamı :teytey:

Ne umduk ne bulduk yahu.
Bu bölümü hiç beğenmedim,
heleki Deniz'i..
Sevgili senaristler lütfen bu çocuğu ağlatmayın bir daha,
hatta mümkünse eline koltuk değneklerinide vermeyin.
O neydi öyle.. Resmen komedi. kaydirigubbakcemile3

Efeeee hadi dön artık boshayallersmile

Mine bu kadar hainlikle hiçbir iyi niyeti haketmiyor artık, işine gelmeyince dünyanın en hain insanı olabiliyor demek ki..

bak ben bunu dusunmemistim... ama bence gelmicek yaaa yeni sezonun reklamini yaptilar gelicek gelicek efe diye agzimizin payini aldik dun gece masallah

Gazetelerde yapımcıların açıklaması yayınlandı.Dağhan'la tekrar anlaştıklarına,diziye geri dönceğine dair..
Bende dün bekliyordum ama çıkmadı..:mymeka:
Zaten sezonun ilk bölümünün özetinde İstanbul'da bir süpriz bekliyor diyor..kaydirigubbakcemile2
Kesin orda bence..a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…