Kavak Yelleri - Kanal D

guvene cok uzuldum ben garibim cok uzuldu :sinifsinif:
mezuniyetteki konusmada guveni mi kastetti efeyimi kizlar yaw
kahramanimsin dedi ya kafamçokkarıştı

Son olarak 'Kavak Yelleri' dizisinde rol alan Dağhan Külegeç, arkadaşlarıyla Cihangir'de yemek yedi. Geçen yıl ayrıldığı diziye geri döneceğini açıklayan Külegeç, dizinin yönetmeni Jale İncekol'un kafasına tabure fırlattığı yolundaki iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi: "Külliyen yalan. Tabureyi sadece yere fırlattım. Hayranlarımın büyük baskısı, diziye geri dönmemde çok etkili oldu."

Her ne kadar Güven'e bir sezondur alışamasam da,
gidişi kötü oldu gerçekten.
Keşke daha başka bir senaryoyla veda ettirselerdi de,
böyle boynu bükük gitmeseydi.
Ama farkettiniz mi, diziden sıkıldığı oyunculuğuna apaçık yansıyordu.
Heleki sonlara doğru. Oynadığı rolün ruhunu yansıtamıyordu malesef.
Yinede tüm emekleri için teşekkür ederiz. alkisalkisalkis

Vee geri sayım başladı. :dance: :dance:
Özledik Orjinal adamı boshayallersmile

bence diziye girdiği günden beri rol yapamıyor.avrupa yakasındaki halinden bi farkı yok gibi.:uhm:

bence diziye girdiği günden beri rol yapamıyor.avrupa yakasındaki halinden bi farkı yok gibi.:uhm:

Avrupa Yakasında çok iyiydi, komediye yakışıyor,
hatta Kavak Yelleri'nin ilk bölümlerinde gayet iyiydi,
dolandırıcı rolünde.
Ta ki drama dönene kadar, malesef o ruhu yansıtamıyor bana göre. :umursamaz:

Avrupa Yakasında çok iyiydi, komediye yakışıyor,
hatta Kavak Yelleri'nin ilk bölümlerinde gayet iyiydi,
dolandırıcı rolünde.
Ta ki drama dönene kadar, malesef o ruhu yansıtamıyor bana göre. :umursamaz:

ilk zamanlar bende çok beğenmiştim güveni hatta efeyi aratmaz filan diyordum ama senaryo gereği güvenin o komik hallerinden eser kalmadıkça sıkmaya başladı ve kendiside sıkıldı bence

SON DAKİKA HABERİ : Hazal Kaya'nın ağustos da diziye giricek olan Efe karakterini canlandıran ( Dağhan Külegeç ) ile birlikte Kavak Yelleri ne gireceği açıklandı . Hazal Kaya dizide Dağhan Kulegeç in sevgilisini canlandıracaktır , ismi ise burçak olucaktır.

kavak yelleri facebook da yaziyor kizlar paylasim dedim:)

nilimmm fragman ciktimi????? :lepi:

Son düzenleme:
ya çok sıktılar artık dramaya döndü herşey baydılar aslıya sinir oldum o ne ya uzaylı gibi garip
güvene çok üzüldüm deymeyen biri için uğraşıyor
hayatı takmayan her günü hareketli ve eğlenceli geçen adam yaşayan cesede döndü
diğer karakterler desen aynı bezgin bitkin oyuncuların hepsi sıkılmış durumda zoraki oynuyorlar
artık seyradesim gelmiyor ki son bölümün yarısında ayrıldım tv karşısından

cikti canimmm 123. Bölüm Fragmanı / Kavak Yelleri / Diziler / Video / Kanal D Web TV

Bence Efe hafızasını kaybetmiş olucak akannehir

aaaaa sevgilisi mi olcakmış,hafızasını mı kaybetti acaba,ama hatrlamış ki çıkmuş geri gelmişCADIARZU nası olcak ki aslıyla?güvende gidiyomuş heralde?ayy çok merak ediyorm yaa bi an önce girseler keşkeboshayallersmile

Demek Orjınal adam Hazal'ın sevgilisi olarak dönecek,
sevindim valla ne diyim delikafadulden
Aman dönsünde gelsinde artık ister evli barklı olsun yeterki gelsin artııık :dance:

Kavak değil Kabak Yelleri oldu artık dizi

Valla öyle oldu derinss'cim,
gerçi Dağhan'ın dönmesiyle, yönetmenin değişmesiyle dizide değişik bir hal alır gibime geliyor,
ama bakalım ne kadar süre kalacak daha ekranlarda.
Yaprak Dökümü Bizimkiler'in rekorunu kırmaya aday, Kavak Yelleri de Yaprak Dökümü'nün

Marifet 100-150 bolumluk dizi yapmak degil ki ama.
Ben bu konuda kavak yellerine cok kiziyorum, cunku birbirinden sacma, mantik disi olaylarla istersen 500 tane bolum yap. Bir tane 25 bolumluk Gulbeyaz edebilir misin? Bu diziyi 2-3 sezon izledikten sonra midem bulandi biraktim, kac tane izleyeni kaldi merak ediyorum. Sirf goruntu kirliligi, adam gibi sona erdirsinler artik bu diziyi.

Yok Efe canlaniyormus, bilmem ne. oldu. seyirciyi aptal yerine koyuyorlar valla.
Bir bolumunde de tesaduf eseri gordum, Asli'yi morgdan cikarip (!), bir igneyle(!) hayata dondurduler. yuh artik yani. Sacmalik otesi bir dizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…