Kavak Yelleri - Kanal D

evet bi ara benimde aklima o geldi ama neden git desinki diye dusundum

ya kızlar akşamki bölüm biraz saçma değilmiydi..

bunlar kapının önünde ne bekleştiler yani sırf uzatmak için herşeyi..

ayrıca aslıda o kadar girdiği her sınavı kazanıyor bi tusta mı böyle çuvalladı..

zamanında erasmus muydu neydi sınavını verip barcelonaya gidiyordu..

o kadar çalışkandı yani..

ne oldu bu defa??

giderek inandırıcılığını yitiriyor dizi ya boshayallersmile

ne kadar gereksiz bi bölümdü, güvenle efenin atismalari disinda izlenmeye deger tek bi yeri bile yoktu... olmasada olurdu, hic bir gelisme, hic bir aksiyon yok...
muhtemelen haftayada karsilasmicaklar, uzicakta uzicak...

sila mevzusu tamamen sacma, ne o öyle? ben efenin yerinde olsam konusmam kalkardim, ne saygisizlik yüzünü bile göstermiyor... gizem katicaz diye ne yapacaklarini sasirdilar...

valla canim 130.bolumde efenin sirlari ortaya cikacakti karsilasma ondan birkac bolum sonra olacakti oyleydi tuyolar

offf valla acaip sıktı hakketen yani..
efe hakkında tek bişey bile söylemediler yaa..
sıla soktular bide araya..ilk 2 telefon konuşmasında resmen aslıydı...herhalde millet tepki gösterdi değiştirdiler..sırf aslı sanalım diye laptop telefon falan duruyordu aslının yanında..dünkü ses tamamen farklıydı..

ben bide bunları rüyamda gördüm.
efe kapının önünde farkediyor onları.herşeyi hatırlıyormuş,bahçenin arka tarafından kaçmaya çalışıyor..atakan farkediyor hırsız sanıyor peşinden koşuyorlar yakalıyorlar..metin aslı bayılıyor falan..
sonra mine deniz,su-atakan,güven aslı evleniyor...su atakan evli zaten diyeceksiniz ama rüya işte..
3ü birlikte düğün yapıyorlar ama gelinlikler iğrenç..resmen içi gösteren şile bezinden dümdüz elbise..bide su içine siyah çamaşır giymiş halay çekiyor öyle..
aslı efeyi hayatından siliyor çünkü bunca yıl yalan söyledi kaçtı diye bana bu kadar acıyı yaşattın seni affedemem diyor..böyle salak bi rüyaydı..
ben bide mineye diyorumki ya sen çok güzel giyinirdin bu gelinliğin haline böyle..

Gelicek bölümde efe burnunun kanamasını farkeder ve kesin ordan uzaklaşır.. yine bizim efe aslı buluşmamız 1 bölüm daha uzarmışboshayallersmile

bukadar da olmaz yani eğer gene karşılaşmazlarsa çok saçma olur bir kapı var ortada sadece nerden çıkıp gide bilirki fikret başka, kapıdan çıkarken görseler bari....

dıişarda aslılar içerde abisi...
efe ortada kaldı...
birinden biri görmezse yuh derim artık...
abartıyorlar iyice...
bence gizemli kızda kesin hayriye.
ses tonu aynı hayriyeye benziyor...
dur bakalım daha ne gizemler çıkacak ortaya...
bulur bunlar bişeyler...

efe nin burnu kanıyrdu fragman sonunda bence efe onlar tam dışarı çıkacağı sırada burnunun kanadığını fark edecek oaradan uzaklaşacak

bence eef hatırlıyor bişeyler..
o ev önceden iki aile dizisinin köşküydü..evin içinde merdivenlerin orda diğer kapı vardı arkaya açılan oradan gidebilir efe..metin üst katta çünkü,oda görmeyebilir ama sakızında bu kadarı olmaz..o bile bir yerde kopar bunun cıvığı çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…