Kavak Yelleri - Kanal D

bayramın ilşk günü diye vermeyebilirler..zaten bişey olsada meraklandırsak 1 hafta daha uzatsak diye bakıyorlar.kesin bu fırsatı kaçırmazlar

ayyyyyyy nihayet yaa bütün gün giremedm..
ya kızlar bu hafta yok mu kavak yelleri ben hiç fragman falan da görmedm yayınlanmadı mı daha?

offf fragman yok hiç bir ipucu yok ne zaman saat kaçta hangi gün yayınlanacak..sıktı ama yaa
diğerleri fragman döndürüp duruyor..bunlar gizem yaratıcaz diye içine ediyorlar

fragmani gordum kizlar tvde nette daha cikmadi efenin burnu kaniyor..guven efeyi konaga cagiriyor herkes orada efe kapinin disinda duruyo orda bitiyor fragman heralde 129.bolum oyle bitecek yada girmeyecek iceri

hımm ızledım sımdı fragmanı... efenın burnu nıye kanıyor acaba... bence su ıle atakan barısacak su ıcten ıce vıcdan yapmaya basladı bıle...

129. Bölüm Özet

Sanal Alem

Aslı ile Fikret bilgisayar başında.Mavigöz, Fikret hakkındaki gerçeklere çok yakın.Acaba neler olacak? Öte yandan Aslı, Lerzan'ın çocuğu Çınar'la uğraşmaya devam eder.Bu sefer Aslı, kolay lokma olmadığını gösterir ve Çınar hakkında önemli bir gerçeği keşfeder.

Fikret ile Güven çay ocağı açarlar.Muhteşem ikili, çay satarken birbirlerine düşerler.İkisi arasındaki bu didişme bir iddaya yol açar.Peki bu yarışın galibi kim? Fikret, radyodaki gizemli sesin sahibi Sıla ile buluşur.Güven,Aslı ile birlikte yuva kurmak için elinden geldiğince uğraşır.

Mine Deniz'e bir zarf getirir.Zarfı alan Deniz, okulunun yolunu tutar.Okul taksidini ödemeye çalışırken de eski bir dosttan yardım alır.Para sıkıntısı bitmeyen Deniz yeni bir işe girer.Bu iş Deniz'i hiçte ait olmadığı bir dünyanın içine sokar.Diğer tarafta Mine, Lerzan'ın iğnelemeleri altında kalır.Aslı ile kıyaslanan Mine bu duruma bozulur.Lerzan'ın lafları, Mine'nin yeni bir hedef aramasına neden olur.

Ben fragmanda en cok efe duvarın dıger tarafında dıerlerı dıger tarafında duruyor ya o an neler oluyor neden öyle bır pozısyon oluyor onu merak edıyorum :)

ya bu bölüm karşılaşrlar inşallah:Saruboceq:aralarında bi duvar var sadece...ama yine tam aslılar gider efe de bahçeden çıkar görmezler birbirlerini..bide burnu neden kanıyo acaba onu merak ediyorm:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…