Kavak Yelleri - Kanal D

suan timur savcinin ve senaristlerin kulaklari acayip cinliyodur sitede kufurler havada ucuyor valla bir senaristin facebook adresini bulmuslar ordan devam edecekler heralde :))

ya ben bişey soracam hani fragmanda güven aslıyı öpüyo sonra bilet falanalıyor istanbula en uzak bir yerden diye oraları gösterdimi...
iyicene bizim sabrımızı sınıyolar
ha karşılaştı hakarşılaşacak derken dizi bitiyo........

ayyyyyyy bayılazaaaammm artık bu ne yaa
bi ara mine efenin kapısındayken yeter artık yaa saçımı başımı yolucam şimdi diye bağırdım oğlum şaşkın gözlerle bana baktı
izlemeyelim anne karşılaşacakları yok efenin dedi
o bile biliyo bacak kadar sıpa
ben daha anlayamadım sanırım

bu güveni anlamadım.evlilik teklifi ardından nişan ve sonra vıınnnnn kars yolcusu...kendinden nefret ettirmeye çalışıyor herhalde ama o gittikten sonra fikretin efe olduğu anlaşılacak ve güvenin sırf kendinden nefret ettirmek için bunu yaptığını anlıcaklar...hiç gerek yoktu bence.

hemen karşılaşmamalarını anlarım aam her bölümde mmutlaka 2 kere tam karşılaşacaklar olmuyor muhabbeti oluyor . bari bunu yapmayın arkaaş . bu numara bayatlamadımı artık.vazgeçtim karşılaşmasalarda kıl payı dönüldü muhabbeti olmasın . hayır böle yaparlarsa gerçekten karşılaştıkları zaman gerçekten tadı olmıcak

evet ya tadı fazlasıyla kaçtı..kaç defa kıyısından döndü bu kadrada olmaz..gerçek karşılaşma sahneleri acaip dramatik olmalı hüngür foşurt ağlatmalı ki anca hatayı telafi ederler

efe o fotoğrafları nerden buludu saçmalığa bak ya
denizden canını zor kurtardın, beynine reset atmışlar
ama sen resimleri bluyorsun
hemde lise fotoğrafları dahil

yazına nokatsına virgülüne kadar katılıyorumm:1hug::1hug:. ve yuh diyorumm.o kadar resmi arayıpo bulcağına polise gidip ben burdaki insanları arıyorum demesi daha mantıklı olurdu sanırım.nasıl bağlıyacaklar şu resimleri?:mymeka::mymeka::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…