Kavak Yelleri - Kanal D

allahım yaaaaaaa hala efe aslıyı görmedi ve güvenin ikide bir aslıyı uyurken öpüp gitmeleri sinirime dokunuyoooo saçmaladılar iyiceeeeee

güven ne yapmaya çalışıyor bende anlamadım...
hem efeyi öğrendi aslıyı düşündüğünü gördü evlenme teklif ediyor aslı kabul etmeyince ısrarla bir konuşmadan sonra kabul ettiriyor ..
hemde tekrar eski pis işlerine geri dönüp birde aslının arkadaşını bir güzel dolandırdı ..
birde gitti en uzak yere karsmıydı ona bilet aldı kendi içinmi oda belli değil ..

hadi efeyi öğrense sevgisi ağır basarsa güveni yine seçerdi belki ama arkadaşlarınıda dolandırdıktan sonra güven biter...
aman çok karışıktı yaa uzatmaktan başlka bişey yapmıyorlar güya efe gelince daha güzel olacaktı hiçde güzel olmadı valla..
efede kızla nişana gidiyordu kız hastalandı yine karşılaşamayacaklar ..
diziyi iyice zıvanadan çıkardılar haa...

ben de herkese katılıyorum çok saçmaladıklar ama bu rağmen de yine herkes gibi izliyorum,öyle çok da sinir olmadan üstelik:hulya:

bugün izledim tekrarını da aslının resmini görünce çok şşaırdım
ee madem bu efe hatırlyor neredeydi şimdiye kadar
hadi suçlu sanıldığını düşünüyor desek,gelmiş istanbulun ortasında herkesin içinde geniş geniş yaşıyor
hem o resimler nasıl elinde oluyorkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ben de bugün tekrarını izledim ay bayılcamn artııııkk bi türlü buluşamadılarr kapıya geliyo mine görmüyo efe akannehir

konuyu gereksiz uzatıyorlar yine öncedende öyle oldu izlemedim bir süre efeyi duyunca izlemeye başladım ama bir türü görüşemediler iyice baydı artık efeyi biri görsün izlemeyi bırakıcam valla sırf onu bekliyorum

136 Bölüm.

Güven ile Asli Konusmasi.AYRILIK.Güven gider . Asli bütün enerjisini TUS'a calismaya verir ama kafasi güvendedir.

Girer kazanamaz.

Bölüm sonunda Güven'in ayarladigi bir durum sonucunda Efe'yle Aslı karsilasir.Güven uzaktan bir yerden ikisini seyretmekdedir.

nilim bu dedigin persembe gunu olacak demi...
bu arada cok fena bi mail attim tims. okudumu bilmem artikinkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…