Kavak Yelleri - Kanal D

dediğin olursa hakketen yuhhh derim yani bu kadarda olmaz..ama o kadar cıvığı çıktı ki yaparlar mı yaparlar...ben bunlardan herşeyi bekliyorum artık

ben de tam kesin böle olur diyecekim. hastane ye götürünce
kaybolur efe. eee efenin diziye girmesinin ne anlamaı kaldı şimdi

Ayyyyyy arkadaşlar öyle yaparlarsa protesto edelim ve hiiiiiiiççççççç izlemeyelim bu nediryaaa yeter yani insanı sinirlendiriyolar iyiceeeee böööööööööö geldi yani

Kavak Yelleri'nde Beklenen Buluşma
Kavak Yelleri dizisinde bir türlü gerçekleşemeyen Efe'nin arkadaşlarıyla karşılaşma sahnesi, 136. bölümde gerçekleşecek.

30 Ekim'de İstiklal Caddesi'nde bulunan Galatasaray Lisesi'nin önünde yapılan çekimlerde Aslı ve Efe karşılaşması konu alındı. Karşılaşma biraz enteresan olacak. İkili birbirlerini gördükleri anda yere yığılacaklar. Efe, ilk olarak ayılan isim olacak ve Aslı'nın yanına gidip, O'nu kucaklayarak kaldıracak. Karşılaşma 136. bölümün sonunda gerçekleşecek.

e hastaneye götürse birakmaz heralde resimleri duvarında asılı duran kızı hastanede bırakıp giderse iyicene saçmalık olur o zaman nediye resimleri asmanın anlamı kalır odaya...........

bi bu eksikti.2siden bayılacakmış

Bence Efe kaybolmayacak.. Ve Herşey Dahada Aksiyonlu Olacak..
Çünkü Tepki gösteren baya mailler gidiyo tims e

ya güvene yazık değilmi.tamam aslıyla birlikte olmasın ama belki ama onu kötü bilmesinler . ben güvene çok üzülüyorum. kimsesiz falan aslıyıda çok seviyor.
böle atıl duruma düşürmeleri

çok şükür sonunda oldu efeyle aslı karşılaşıyor bu bölümde....
güvenden sıkıldım iyice.. sanırım aslıyı kendinden soğutmak için yaptı arkadaşlarını dolandırdı...
efeyle ikisini yine o karşılaştırıyor pencereden izliyor onları..
denizle minede yine yakınlaşıyorlar galiba...

resimleri koyan arkadaşada (nilim) teşekkürler ordanda aslının efeyi görünce bayıldığını öğrendik..ve bir dahaki hafta neler olacak onu merak etmeye başladım bile...:))))

136.bolum ozeti
Akrep ile Kurbağa

Güven'in dolandırıcılığı açığa çıkar.Aslı, bunun arkasında bir neden olduğuna inanır ve Güven'in peşine düşer.
Güven'in polislerle de başı belada.Bir otel odasına kıstırılan Güven'i tehlikeli saatler bekliyor.

Güven Aslı'ya yaşattıklarının açıklamasını yapabilecek mi?Güven'in sözleri Aslı'nın canını acıtır.Aslı'nın intikamı fena olacak.
Aslı İzmir'e dönmeye karar verir.Aslı'yı teselli eden ise hiç beklemediği biri olacak.

Deniz, Bonema'nın fotograf çekimleri için çalışırken hiç beklemediği bir engelle karşılaşırlar.Mine ile Deniz, bu iş için birlikte çalışacaklar.Zorlu bir süreç ikiliyi bekliyor.Bunlarla birlikte Mine, tahlil sonuçları için doktora gider.Doktorun söyleyecekleri Mine'nin hayatını etkileyecek.Diğer tarafta Sıla fenalaşmıştır.Efe, Sıla'yı hastaneye götürür.Sıla'nın hayatla bağları giderek kopuyor.Efe, gitmeyi kafasına tekrar koyar.

Aslı'nın telefonuna gelen bir mesaj Aslı'yı eski bir tanıdıkla yüz yüze getiriyor.Büyük buluşma gerçekleşiyor.Efe ve Aslı birbirlerine doğru yürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…