- Konu Sahibi AnneyimBen
-
kızlar o bulduğunuz senaryolar forum sitelerinde kavak yelleri için senaryo bölümleri var millet bölüm senaryosu yazıyor onları buluyosunuz yani o amaçla yazıyorlar :)
kizlar ya bisi dicem bu dizi aslinda cok kötü örnek
mine deniz
deniz asli sonra asli efe
efe su
tmm cinsellik anlamda birsey yok ama toplu arkadas grubu herkes birbiriyle beraber oldu hep yüzlerine nasil bakiyorlar bazen onu düsünüyorum
of ya kanal d ye sinir olmaya başladım biz cumartesi gelsin diye beklerken 2 haftaya çıktı şimdide Çok üzgünüm çoook
ya dizi iyi güzelde bu bölüm biraz saçma geldi bana efenin abisi polis değilmi olaylarıda biliyo efenin neden korktugunu anlamadım yani sonuçta metinde kanun adamı yok arkadaşlarını korumuş çok saçma oldu bence birde okadar patlama oldu efede maşallah hiç yanık yok birde doktorlar öldü dedikten sonra aslının yumruk atmasıyla canlanması falan bana saçma geldi ama yinede arada izliyorum böyle ayrıntılara dikkat etmeleri lazım bence
Dizi ne kadar tartışılırsa tartışılsın seneyede devam edecek hemde çok daha farklı bir şekilde.Biz mükemmel dört tane gencin hikayesini izlemiyoruz.Hatalar yapan,onlardan ders alan,hayatın zor bazen acı bazen tatlı yönlerini keşfeden,aşklarının,dostluklarının anlatıldığı olgunlaşma sürecindeki dört gencin hikayesini izliyoruz.Klasik aşk dizilerinden değil Kavak Yelleri ve ben özellikle bu dönemi daha çok sevdim dizide.Anlatacağı bir derdi varsa dizinin ve bunu anlatabiliyorsa benim için başarılıdır.
Karakterlerin hayatına yeni birileri girdi,başlarından onca olay geçti ama hiçbiri sebepsiz boş yere değildi. Deniz Ada'yla birlikte hayatın başka bir yönünü gördü hiç gezmediği sokakları gezdi orda soğuktan donan bir dilim ekmeğe muhtaç insanları görüp onlara yardım etti,kendi ayaklarının üzerinde durup çalışmayı ailesine bağlı olmamayı öğrendi.Başıma bunlar geldi hayatım bitti dediği anda gencecik hayat dolu bir kızın nasıl bir hastalıkla boğuştuğunu öleceğini bile bile yüzündeki gülümseyişini,dirayetini kaybetmeyişini gördü.
Aslı kendi ayakları üzerinde durmaya çalışırken güvenmemesi gereken kişilere güvendi,ev kiralıcam derken dolandırıldı.Tüm iyi niyetiyle insanlara yardım etmeye çalışırken herkesin kendi gibi olmadığını başkalarının ona ne gibi iftiralar atacağını başına neler açabileceğini düşünemedi ama sonunda adımlarını atarken daha dikkatli olması gerektiğini insanların kendi gibi olmadığını gördü.Her ne kadar dostuna iyilik yapsa da sevdiği insandan hiç birşey saklamaması gerektiğini öğrendi.
Girişimci ruhlu Efe,iş hayatında dereyi görmeden paçaları sıvamamak gerektiğini,bütçesini doğru ve işten emin olduktan sonra kullanmak gerektiğini gördü.Kendisine değer vermediğini hep kendisini eleştirdiğini düşündüğü ailesinin onun o hasta halinde nasıl perişan olduğunu,biricik abisinin onun için nasıl Noel Hoca kılığına girdiğini görüp şaşırdı.Aşık olduğu kızın aslında kendisini ne kadar çok sevdiğinin farkına vardı.Yüzünü bile görmek istemediği eski dostuyla aralarındaki bağın ne denli kuvvetli olduğunu birbirlerine kızsalarda içten içe birbirlerini hala sevdiklerini zor zamanlarda dostların nasıl kenetlenip zor günleri aştıklarını keşfetti.
Dördü içinde en şanssız en çok acı çeken karakter olan Mine'nin aslında ne kadar sevgiye şefkate aç olduğu bunları bulduğunda bambaşka bir insan olabileceğide gösterildi.Kendine ve başkalarına zarar vermesinin temeli sevgisizlik.Yaşıtlarının çok üstünde olaylar yaşadı,neyin niye olduğunu ne yaşandığını tek bir bakışla anlayacak derecede zeki bir kız.
Gerçek aşkını yaşadığında daha farklı biri olacak Mine,Deniz'le Mine'nin birlikte öğreneceği çok şey var diye düşünüyorum.
bu yazıyı bi siteden buldum paylaşmak istedim.... kavak yellerinin gençleri olumsuz etkilediğini düşünen arkadaşlar bi okursa sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?