Kavak Yelleri - Kanal D

kızlar bence efenin başka planları var yani boşu boşuna yapmadı bunu hem son sahnede ben ne yaptığımı biliyorum dedi hatırlarsanız

bide kötü haber artık diziler 2 haftada 1 yani kavak yelleri haftaya yok ((((((((

kızlar o bulduğunuz senaryolar forum sitelerinde kavak yelleri için senaryo bölümleri var millet bölüm senaryosu yazıyor onları buluyosunuz yani o amaçla yazıyorlar :)

kızlar o bulduğunuz senaryolar forum sitelerinde kavak yelleri için senaryo bölümleri var millet bölüm senaryosu yazıyor onları buluyosunuz yani o amaçla yazıyorlar :)

Benim bulduğum yerde bir yerden aldım diyordu ama belki oda ters köşeye yattı :roflol::roflol:

of ya kanal d ye sinir olmaya başladım biz cumartesi gelsin diye beklerken 2 haftaya çıktı şimdide Çok üzgünüm çoook

kizlar ya bisi dicem bu dizi aslinda cok kötü örnek
mine deniz
deniz asli sonra asli efe

efe su

tmm cinsellik anlamda birsey yok ama toplu arkadas grubu herkes birbiriyle beraber oldu hep yüzlerine nasil bakiyorlar bazen onu düsünüyorum

valla sana katiliyorum arkadasim.hani biz biseyleri anliyoruz da eger cocuklar izliyorsalar bunun dogal bisey oldugunu dusunecekler.

of ya kanal d ye sinir olmaya başladım biz cumartesi gelsin diye beklerken 2 haftaya çıktı şimdide Çok üzgünüm çoook

bende sinir oldum sorma Çok üzgünüm çoook

bu arada kızlar kavak yelleri dün hem ab grubu hem de total de 1. olmuş hatta özeti bile listeye girmiş müthiş bi başarı bu
hihoyyyt :lepi: :hooray:

ya dizi iyi güzelde bu bölüm biraz saçma geldi bana efenin abisi polis değilmi olaylarıda biliyo efenin neden korktugunu anlamadım yani sonuçta metinde kanun adamı yok arkadaşlarını korumuş çok saçma oldu bence birde okadar patlama oldu efede maşallah hiç yanık yok birde doktorlar öldü dedikten sonra aslının yumruk atmasıyla canlanması falan bana saçma geldi ama yinede arada izliyorum böyle ayrıntılara dikkat etmeleri lazım bence

bana efenin bir planı varmış gibi geliyo yoksa dediğin gibi kimseyle paylaşmaması çok saçma yani belki sedatın arkadaşı yalan söylüyo en azından tam olayı öğrenmek adına ya abisine yada aslıya sorabilirdi gerçekleri... bence bi planı var efenin çünkü mahkemeden sonra ben ne yaptığımı biliyorum demişti yerimseniben

bide efenin hayata dönüşü her ne kadar saçma olsada ilk yardımda böyle bişey öğrendiğimi hatırlıyorum yani kalp masajı öncesi hastanın kalbine yumruk atılır ama burda saçma olan elektroşok ve aslının yaptığı kalp masajı sonrası yapılan yumruğun hayata döndürmesi....herşeye rağmen o sahneler çok duygusaldı özellikle denizin ağlaması efenin çocukluğundaki bir anının canlanması...şahsen çok duygulandım senağlama

bu yazıyı bi siteden buldum paylaşmak istedim.... kavak yellerinin gençleri olumsuz etkilediğini düşünen arkadaşlar bi okursa sevinirim...

bu yazıyı bi siteden buldum paylaşmak istedim.... kavak yellerinin gençleri olumsuz etkilediğini düşünen arkadaşlar bi okursa sevinirim...

Yazıyı nerden aldığını bulup :1ninca: üzerine yazılan yorumlarıda okudum. Sonuna kadar seninle ve orda yazanlarla aynı
fikirdeyim Şeniz

bende katılıyorum burada yazılanlara..
her şey mükemmel olsa biz nerden ders çıkaracagız..
bize illa ki kötü örnek olmuo..neyi yapıp neyi yapmamamız gerektiğini gösterio..
tşk ederimm harmancımmmm

En severek izlediğim dizilerden biriydi taa ki deniz aslıya yanlış yapana dek ondan sonrası dallas oldu zaten..o masumhane gençlik dizisi en masum olmayan dizilerin iki katı abartır oldu.. izlemiyorum artık

kızlar fragman diil ama özet çıkmış..
sanırım burak mine ye evlenme teklif etcek..
sedat ında yeni bir hedefi varmıss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…