Kavak Yelleri - Kanal D

evet birisinden öğrenicekse kesin bu kişi mine olur lülülülülülü

evet özellikle suyun buraka mineyle denizin bir geçmişinin olduğunu söylediğini öğrendiğinde vakit kaybetmeden konuşur atakanla hem iyi de yapar şu su dan hiç hazetmiyorum hakediyo bence :dilcikar: :mymeka:şakkıdı

tv deki fragmanınıda gördümmm cok heycanlı bu akşamm cok zevkli olcakkkk :asigim:

saçmalardan seçmeler izledikk.çok saçmaa olduu yaa
o gerizekalı oğlanı bizimkiler yakacaktı yaa bunu koz olarak kullandılar ne saçma nasıl ispat etcektki bunu o sedat gerizekalısı..efe çokkkkkk yanlışş karar verdii alehinde şahitlikk yapmamaklaa........

bende sinir oldummm :mymeka:
çok saçmaydıı yaa o kadr şey yaptı şikayetçi olmadıı ohh ne güzel
klava:

ayyy ben izlemedim yaa neler oldu...baba ocağını izledik eşimle..yayın saatinide 8 e almışlar...haberim yoktu..tam bittiği an denk geldim..

yaa off o cocuk efenin yanına gelip ne dedide vazgedirdi davadan efeyi cok merak ediyorum..korkmuş bi hali vardı efenin acaba aslıya bişeymi yaparız dediler valla ölcem meraktan.

Bende doğru düzgün izleyemedim, şu zavallıya az özet geçin ya :a015:

anlatıyrummmmmmm
dedi kiii
sedatta atakanla denizden kaçırdılar diye şikayetçi olurmuş vazgec dedi ateşkes istiyor dedi bi daha bişe yapmicak dedii

Bende doğru düzgün izleyemedim, şu zavallıya az özet geçin ya :a015:

sedatın arkadaşı deldi hastaney efeye dedikisedat ateşkese ilan ediyor.bak sen dükkanı biizm yaktığımızı söylemeyeceksin bizde sedat abiyi yakmaya cesaret eden o arkadaşlarını söylemeycez ve senin ve arkadaşlarının karşısına çıkmayacaz dedi
melodies bitene kadar izlemedinmii tam soonunda efe hatırladıı

ewt canım ya sonunu izleyemedim oğluşumu uyuttum cünkü..kaçırmışım saol..

anlatıyrummmmmmm
dedi kiii
sedatta atakanla denizden kaçırdılar diye şikayetçi olurmuş vazgec dedi ateşkes istiyor dedi bi daha bişe yapmicak dedii

Sağolun şekerler ŞenizŞeniz

mine de tokat yedi buraktannnn klava:

O herifte bir şey çıkacak demedi demeyin, fena halde dövesim var onu :mymeka:

ayyy var mı psikobatlıkta du bakalımm
ya eskiden öteki bölümün fragmanını verirlerdi artık vermiolar gıcık oluyorummm klava:

dids cnm sen senaryo gibi bişey buldun yaa onla alakası yoktu ama :)
bi kere bende bulmuştumdaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…