Kavak Yelleri - Kanal D

sedattan nefret ediyorum...midem bulanıyor görünce gıcık oluyorum ona...o rol benim gözümde üstüne yapıştı kaldı...bir nevi bilal inci gibi geliyor...çocuğa başka diilerde güzel rol verseler bile ı ıhhh sedat bitti..gıcık serseri pskopatın teki...
mine dizide süper giyiniyor hemde başından beri bence..dışarda da öyle giyiniyormuş.ama karakterini hiç sevmiyorum...hep bütün pislikler onun başının altından çıkıyor...bir inan bu kadar kırırcı olamaz olmamalı..yoksa böyle çevresinde kimse kalmaz işte...
bende merak ediyorum bu bölümü ama biz baba ocağı izliyoruz eşimle ne kadar zamandır..zorla kavak yeli izlettiremem..yayın saatini değiştirtmiceklerdi....

Özetini izledim valla bu hafta süper olacak sanırım,mine sevgilisnin tokatına rağmen hala ona geri dönerse yuh derim artık,kızın onun sayesinde çevresinde kimseler kalmayacak yakında adamın suratından belli psikopatlığı zaten,bu arada atakanada gıcık oldum asumana gidip sarılıyodu neden yapıyoki böyle bi şey neyse bu haftaki bölümü iple çekiyorum

canım o atakan ın kardeşi zaten...
mine d burak a döncek delikafadulden

canım o atakan ın kardeşi zaten...
mine d burak a döncek delikafadulden

mine buraka dönmesin
deniz mineyle evlensin
efe aslıyla evlensin
atakan suyu bıraksın ona hiç yakışmıyor atakana özel bir karakter girsin diziye
su da sedatla çıkmaya başlasın sedat suya deliler gibi aşık olsun sonra aslı kıskansın sedatı :icecream: sedat paylaşılamayan adam ve dizinin yıldızı olsun efe aslıdan ayrılsın eski komik orijinal adam hallerine geri dönsün atakanla mine flört etmeye başlasın atakandan çocuğu olsun deniz de mineyi sepetlesin denizle efe bu hayata lanet edip urlaya geri dönsün :1rolleyes: naniknanik

kuzummm geçmişin dallas ıııı :sm_cool:

az kaldı cumartesiyeeeeeeeeee
bi de saat 8 de ya daha bi zevkli oluo yaaa
hemencecik başlıoo

geçen haftanın özeti oluyo 1 saat ama süper gerçekten keşke hep 20.00 de olsa
akasya durağını kaldırsalar da her hafta izleyebilsek :jeyyar:

evt yaa akasya duragına harcıyacakları parayıı kavak ellerine harcasınlarr :roflol:

öffff ne zaman bitecek 2 haftada 1 uygulaması yeter artık yaa
asıl 1001 gece bitsin papatyam o para bütün dizilere yeter bak o zaman krizz falan kalıyo mu eheh :)

evtt wala ii fikirr hiçç sevmiom o diziyi bencede bitsinn harman yaa biz senle kanal d genel yayın yönetmeni fln mı olsakkk delikafadulden

:roflol::roflol: kesin 2 günde kurtarırdık kanalı delikafadulden
1001 gece final
aşk yakar final
akasya durağı final kaydirigubbakcemile3
hafta içi akşamüstü bizim evin hallerini koyardık
bak o zaman reytinglere
ama bizi gören yokki :CüvCüv: :1rolleyes:

keşfedilmemiz lazımm yaa yetkililer duysunn bizii delikafadulden
asi yi de bitirelimm baydı artık :roflol:

hee bu arada duyduğuma göre kanal d nin genel yayın yönetmeninin en sevdiği dizi kavak yelleriymiş

o zaman hafta içi her gün ana haber öncesi ya da sonrasına koysunnnn :roflol: :roflol: :roflol:

keşfedilmemiz lazımm yaa yetkililer duysunn bizii delikafadulden
asi yi de bitirelimm baydı artık :roflol:

:roflol::roflol: dizi bırakmıcas ortalıkta kaydirigubbakcemile3 hepsi bitsin bi kavak yelleri kalsın hıh -tatlicadiarzu- şakkıdı

heyt beee kim tutar seni yürü kardeşimŞeniz
asıl 1001 gece bitsin papatyam o para bütün dizilere yeter bak o zaman krizz falan kalıyo mu eheh :)
1001 gece bittiği gün cocuklara sakız dağıtıcam zaten Çok üzgünüm çoook

21 subat sonmuş:Saruboceq:delikafadulden

hala devam mı edıyor o abukluk serısı:1shok:
amac krızden faydalanmak..sengözlerimebaksanab
yoksa sanmam krızden etkılenerek 2 hafta uygulasına gecıldıgını..:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…