- Konu Sahibi AnneyimBen
-
Özetini izledim valla bu hafta süper olacak sanırım,mine sevgilisnin tokatına rağmen hala ona geri dönerse yuh derim artık,kızın onun sayesinde çevresinde kimseler kalmayacak yakında adamın suratından belli psikopatlığı zaten,bu arada atakanada gıcık oldum asumana gidip sarılıyodu neden yapıyoki böyle bi şey neyse bu haftaki bölümü iple çekiyorum
canım o atakan ın kardeşi zaten...
mine d burak a döncek delikafadulden
mine buraka dönmesin
deniz mineyle evlensin
efe aslıyla evlensin
atakan suyu bıraksın ona hiç yakışmıyor atakana özel bir karakter girsin diziye
su da sedatla çıkmaya başlasın sedat suya deliler gibi aşık olsun sonra aslı kıskansın sedatı :icecream: sedat paylaşılamayan adam ve dizinin yıldızı olsun efe aslıdan ayrılsın eski komik orijinal adam hallerine geri dönsün atakanla mine flört etmeye başlasın atakandan çocuğu olsun deniz de mineyi sepetlesin denizle efe bu hayata lanet edip urlaya geri dönsün :1rolleyes: naniknanik
kuzummm geçmişin dallas ıııı :sm_cool:
keşfedilmemiz lazımm yaa yetkililer duysunn bizii delikafadulden
asi yi de bitirelimm baydı artık :roflol:
o zaman hafta içi her gün ana haber öncesi ya da sonrasına koysunnnn :roflol: :roflol: :roflol:
heyt beee kim tutar seni yürü kardeşimmine buraka dönmesin
deniz mineyle evlensin
efe aslıyla evlensin
atakan suyu bıraksın ona hiç yakışmıyor atakana özel bir karakter girsin diziye
su da sedatla çıkmaya başlasın sedat suya deliler gibi aşık olsun sonra aslı kıskansın sedatı :sedat paylaşılamayan adam ve dizinin yıldızı olsun efe aslıdan ayrılsın eski komik orijinal adam hallerine geri dönsün atakanla mine flört etmeye başlasın atakandan çocuğu olsun deniz de mineyi sepetlesin denizle efe bu hayata lanet edip urlaya geri dönsün
1001 gece bittiği gün cocuklara sakız dağıtıcam zaten Çok üzgünüm çoooköffff ne zaman bitecek 2 haftada 1 uygulaması yeter artık yaa
asıl 1001 gece bitsin papatyam o para bütün dizilere yeter bak o zaman krizz falan kalıyo mu eheh :)
öffff ne zaman bitecek 2 haftada 1 uygulaması yeter artık yaa
asıl 1001 gece bitsin papatyam o para bütün dizilere yeter bak o zaman krizz falan kalıyo mu eheh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?